Startsidan Blogg Fotoalbum Min Hemsida Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Och snön den bara faller ner...

Jag funderar på hur mycket snö det finns i himlen.. För nu har det bara snöat och snöat i en evighet känns det som. Tus att jag tycker om snön även om jag knappt syns om jag kommer ut i det djupa.

I tisdags så var vi till brukshundklubben tillsammans med Jonathans familj. Jag och Jonathan har inte träffats på ett tag så det vart ett kärt återseende. Först var vi lugna och gick bara runt och kollade av stugan men efter en liten stund så bestämde vi oss för att börja busa.  Vilken tur man har som har världens bästa kompis!!!

Igår var vi där igen men då fick jag inte komma ur bilen för mams skulle träna lite med Goa så jag satt på 1:a parkett och var VÄLDIGT avvis om man säger så...

Oj vad tiden har gått,vi ska ju ut med 4-hjulingen,så jag hinner inte med mera just nu,återkommer framåt kvällen.


Nu är jag här igen. Naturligtvis så har vi inte varit ute hela tiden men min mams har inte riktigt samma syn på det viktiga i att uppdatera min sida,det ska pratas med paps,talas i telefon och kollas runt på schäfersidor. Nåväl,här är jag iaf.. "Resan" med 4-hjulingen var super nice som vanligt. Jag sitter som en liten prins i min låda längst fram. Min "uppgift" är att hålla koll på folk och djur som kan uppehålla sig i våran omedelbara närhet,en uppgift som jag klarar av till 50% säger min mams. Människor ser jag men rådjur och älgar har jag faktiskt missat, undra om det verkligen finns sådana djur i våran skog eller om hon säger så för att retas....... Idag var vi iaf själva!! När vi åkt ca 3 km så var det dax för mig och Inka att sträcka på benen. En kort promenad och sedan boll letning i snön + godisregn innan vi begav oss hemåt igen.  Väl hemma igen så vart det lek med Goa och så kom ju paps hem och som vanlit har jag tittat en stund på Animal Planet. Där finns det en himla massa trevliga program!!!

Imorgon ska jag träffa Jonathan igen,så det är väl lika bra att somna nu så det blir morgon lite fortare,smart va!!!!

// WinstonWinnie the pooh Images

11 December 2008  | Länk | Mitt liv | 7 kommentarer
Farväl Tindra....

Idag lämnade min vän Tindra oss...

Jag kommer att sakna dig!!!!

Winston

7 December 2008  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer
Nu kan jag andas ut!!!!!!

ÄNTLIGEN.... har min mams kommit hem igen. I fredags em när min paps kom hem så tog mams & Goa sitt pick och pack och åkte ner till Floda! Inget konstigt med det FÖRUTOM att jag vart kvar hemma!!!!! Ja naturligtvis med paps och Inka,men ändå..... Det var ett skyddsläger som hägrade för dom men vad tusan är jag en mops som vill vara med brukshundar eller är jag en soffhund? Jaja vi hade iaf trevligt här hemma så inte ska jag gnälla mer.... Nu har dom kommit hem igen och Goa hade varit grymt duktig så nu är hon drygare än vanligt....Phhhuuuuu......

Dax för den lilla kvälls/natt leken med Goa!

//  W Letter Imagesinston

1 December 2008  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mopsen Winston                                             Skaffa en gratis hemsida