Startsidan Blogg Fotoalbum Min Hemsida Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Gåshud

Min mams ÄLSKLINS klipp på youtube!

Susan Boyle

Vi har sett det ett flertal gånger och man får gåshud varje gång!!

Winston

28 April 2009  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer
Murkeljakt

Dagen började inte så bra för mig,min mams satt i telefonen hur länge som helst känndes det som och babblade om ditt och datt.. Spelade ingen roll vad jag gjorde....konstigt....

Tillslut la hon iaf på och då förstod jag att vi skulle åka 4-hjuling. Jag har lärt mig att när hon går till en speciell låda så är det dax! På med selen och ut mot vårat lilla garage. Väl där så börjar mitt adrenalin pumpa,för att när hon öppnar dörren bli totalt rabbiat ;)!!! Jag är iof inte själv,för syrran Goa blir oxå helt tokig!!! Inka däremot tar det mesta med ro :)

Efter ett par km så stannade vi så att jag och Inka får gå en promenad. Vi gick längs en väg men vek av in i skogen för att sedan komma ut på ett hygge....det var dax å leta murklor. ojojoj vad murklor det kommer bli i år igen. Hoppas att en av mams kompisars mamma vill ha så att vi kan gå och plocka för det är såååå härligt att plocka svamp!!

Här kommer några kort ifrån dagens utflyckt:

Ska du inte öppna snart?

Jag i min härliga låda!!!

Denna sorten finns det massor av.

Jag och Goa hittade inga just här.....

Inka ville leta själv,eller rättare sagt hon ville ligga och gnaga på pinnar hela tiden ;)

Nu åker vi hem igen!

Så här sitter jag när vi är ute och åker. Någon lär ju ha koll på schäfrarna eller hur....

Nu ska vi åka in till stan med paps bil och sedan så ska jag nog träna något om jag inte missuppfattade paps,men jag vet inte vad......

Ha en trevlig kväll // Winston

22 April 2009  | Länk | Mitt liv | 3 kommentarer
En dag i skogen

Idag har jag och mams varit i skogen tillsammans med mina syrror förstås..Dom vägrar att vara själva så vi är liksom tvungna att ta med dom när vi ska någonstanns....

I vilket fall som helst så åkte vi ut i skogen och vallade av en "ruta" åt tjejerna som dom ska hitta saker i och precis som alla andra gånger så fixade dom det galant även idag. Efter det så skulle vi spåra,men iom att det var en lösspringande hund i området så böt vi plats. Syrrorna spårade bra i mitt tycke,iaf det som jag såg ifrån bilen.  Sedan var det min tur. Jag fick ett spår som var som ett U,25m*3. Men lite godis i själva spåret och en liten hög på slutet. Min mams tar ut mig ur bilen och går mot spåret,när vi kommer fram så sätter jag ner min lilla nos och spårar som om jag inte gjort annat i mitt 1½ åriga liv!! Min mams var SÅÅÅÅ lycklig,ja jag vet hon är knäpp ;) Hoppas och tror att vi ska iväg imorgon igen,men vi ska nog ta en tur med 4-hjulingen först.

Duktiga jag :)

Jobbar i en vinkel...

Äntligen har jag kommit till slutet och frossar i godis!!!!

Ha en bra kväll // Winston

21 April 2009  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer
Kolla in!!!

Iom att det är helg och under helgen så ska man ha roligt så lägger jag in denna film på sidan...

 

HA EN FORTSATT TREVLIG HELG ALLA GOA MOPSAR!!!

 

 

12 April 2009  | Länk | Mitt liv | 3 kommentarer
En hel träningsdag

Ojojoj vilken träningsdag jag har haft idag!!

Vi började dagen med att åka ut i skogen för att träna uppletande. Syrrorna tränade först,sedan var det min tur. Mams höll i mig och kastade iväg 3 st saker in i skogen och sa: leta...jag flög fram i terrängen och lyckades lokalisera det 1:a föremålet,lika dant med sak nr 2 men med det 3 fick jag problem,sprang och letade hur länge som helst känndes det som innan mams gick med mig ut så jag fick lite hjälp. Sedan var det syrrorna igen men då passade jag på att dricka vatten samt tigga åt mig lite mera godis. När vi var på väg tillbaka till bilen passade mams på att träna lite lydnad med mig,vi skulle träna lite ingångar på inkallning,inte så svårt,men sedan var det "fot" vi skulle träna.....gick hyffsat bra till en början men sedan vart jag SÅ trött i skallen att jag tappade all koncentration,hahaha!!

På em fick mams för sig att alla 3 skulle spåra...Börjar allvarligt fundera på hur hon är funtad i skallen......... Nåväl hon travade ut på ängen å la ut ett spår till brudarna och ett spåt till mig. Mitt var ca 30m långt med en vinkel på mitten. Godis lite var stanns i påret + en liten godsishög på slutet. Syrrornas var snabbt avklarade dom är ju trots allt tävlingshundar så lite kan man ju faktiskt förstå att dom tycker att det var lätt.. Sedan var det äntligen min tur. Mams selade på mig och dagen till ära fick jag ha spårlinan oxå!! Till att börja med så var jag lite förvirrad men efter ca 5 m så var jag med i matchen,lite förvirrad även i vinkeln men sedan tuffade jag på som tåget,till min mams STORA förtjusning!!!

Nu ska jag ta och lägga mig och vila lite för vem vet vad vi kommer att hitta på imorgon

Ha det bäst // Winston

6 April 2009  | Länk | Mitt liv | 4 kommentarer
R.I.P Adina

 

Nu på em kom ett fruktansvärt besked... Min kusin Adina finns inte med oss mera...

Hela familjen här i Björsjö  sänder en massa  tröstekramar till Agges familj. Vi tänker på er!!!Iom att Görells hundskola påminner mig om när jag är med min mams så lägger jag in del 2 oxå.

Då får ni ju lite hum om hur mitt liv är,hahaha!!!!

Ja,sådana häringa miljöer florerar alltså en liten mopskille i. Ja jag ska inte klaga,vi har rätt roligt på klubbarna vi är på!!!

Ha det bäst // Winston

5 April 2009  | Länk | Mitt liv | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mopsen Winston                                             Skaffa en gratis hemsida