Startsidan Blogg Fotoalbum Min Hemsida Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Ljuva dagar!!!!

Här kommer lite kort tagna på mig och mina syrror under dom gångna dagarna:

Vad det är HÄRLIGT att rejsa!!!

Snälla Inka har lånat ut sin tennisboll till mig ;)

Jag och Inka har hamnat efter,men kommer snabbt ifatt!

Lite svalka har aldrig skadat!!!!

Jag har nog världens BÄSTA syrror!!!!!!

// Winston

13 Juni 2008  | Länk | Mitt liv | 2 kommentarer
Mops-Specialen!!!

Då har vi varit i medevi på specialen, det var jätte skoj för det bara kryllade av mopsisar!!!! Jag fick träffa Fridolf & LillWille oxså det var kul ,men freppe blev så himla sur på mej för han trodde att jag skulle flörta med alla tjejer som han redan hade spanat in, men jag fattar ju inte vad det är för speciellt med tjejer förutom att dom är roliga att leka med. Vi blev placerade som 3 bästa hanvalp 6-9 mån utav 9 st, så pappsen å mamsen blev överlyckliga, så det var en mycket fin och trevlig dag. Min Kritik av Ann-sofie Jonsson

Bra modell, Bra benstomme, Kraftigt huvud, Lite tungt öra, Mörka ögon, Dubbel twist väl ansatt, Päls ok, Bra pigment och rör sej bra det var väl allt för i dag / Winston (foton kommer senare)

 

 

7 Juni 2008  | Länk | Mitt liv | 1 kommentar
Utställning i Mora....

Nu har man varit å dansat igen,även denna gången var det en inofficiell,fast nu var vi i Mora. Det var Mora Brukshundklubb som hade fixat till utställningen... Mycket bra gjort dessutom!!!!!!

Hur gick det då för lille mig?

Vi var 2 st mopsar med och jag vart BIR,Jiiiiipppi! Utlåtandet löd: Fin hanvalp,med härligt huvud &uttryck,fin nosrynka,välpl.öron,välvinklad f. & b.,härlig bröstkorg för åldern,fina ben och tassar,härliga rörelser.

Ni må tro att mina päron var stolta :)

Sedan var det BIG finalen och den van jag oxå,HURRA!! Min mamma som är en inbiten bruks människa jublade för hon var såååå stolt över mig,för jag hade visst skött mig utmärkt,hmm,det tycker jag att jag gör jämt?...

Efter en del väntan så vart det äntligen BIS finalen. Min mamma trodde att jag skulle åka ut fortare än fortast för dommaren tog en snabb titt på mig och vänder sedan ryggen åt mig och kollar in dom andra,men jag överraskad henne med att bli BIS-1,hihihi!

Mina päron + mormor & orfar var såå glada ska ni veta =),extra kul var att mina syrror + Tindra och Troja var med och tittade på mig!

Att stå på bordet gick bra

Inka,pappa och Goa tar igen sig i skuggan.

Det är jag som är längst till höger :) , nervös väntan..

....som lönade sig i längden,HURRRRAAA!!

När vi åkte hem stannade vi till på en helt underbar tallhed och passade på att ta ett gruppfoto av hela gänget som var till Mora:

Inka,jag,Goa,Tindra och Troja

Hopp Och Lek mina vänner

Winston

1 Juni 2008  | Länk | Mitt liv | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mopsen Winston                                             Skaffa en gratis hemsida