Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Jag kör igång igen!

Nu har bloggen tinats upp. Allt för det goda ändamålet att jag ska försöka må lite bättre och hitta armmusklerna jag verkat ha tappat bort någonstans. Ingen som sett dem? Målet är en förbättrad självbild, ökad kroppskontroll och ett större självförtroende bland annat.

Visst har jag tränat en del sen jag skrev sist. I perioder. Men det har varit pressat runt omkring mig, vilket ett tag påkallat och motiverat min inre soffpotatis. Vi har en sådan inom oss allihop... tror jag. Jag vet att mitt i all min styrka bor en liten svag och sårbar människa som faller som ett domino-spel när det blir för mycket. Det är så jag fungerar. Inte perfekt alls. Jag måste leva med det och göra det bästa jag kan. You live, you learn.. Världens största kliché!

Idag har jag cyklat mig igenom kanal5s tv-tablå från åtta till halv 10 ungefär. Samma igår, bara annat i synfältet. Häromdan stack min gamla step-bräda fram i en garderob. Vart ju givetvis tvingen att tvångsmässigt hoppa runt på den i över en timmes tid till nån gammal god aerobic-mix. Har ock funnit tillbaka till min just nu rätt så tunga (för att jag är så armsvag) gamla skivstång, som både återinvigts med bicepscurls, arm och axelövningar. Så än det finns hopp om den gamla kroppen!

Ska ta en dag i veckan när lusten faller på och dra ihop några block koreografi till ett dansaerobicpass. Ibland måste det bara ut! Min livlina kallas det.

Over and out världen! Fred på jorden ;)

Hillan

25 Januari 2011  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida