Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Hösten

Legat lågt ett tag. Just nu är jag gravid i vecka 16, så min energi till att träna har inte riktigt infunnit sig.

Hade ju planer på att köra igång med lite gruppträningspass, framför allt dans-aerobic i höst. Blir dock inget med något sådant ledarskap. Jag får vänta tills bebisen har kommit.

Igår fick jag ett jävligt märkligt telefonsamtal i alla fall. Slutade instruera på Friskis & Svettis då jag var i särskild behandling inom vården. Min "kollega" , slutade helt enkelt att rycka in de gånger jag bad om hjälp. (Vi var bara två som körde samma.. Och man lägger schemat så att det ska passa båda) Detta trots att jag själv ställt upp för henne samma termin. Jaja..

Nu har jag inte direkt suttit och irriterat mig över detta heller, hade även andra skäl för att sluta. Men hon verkade inte angelägen om att ha mig kvar där om man säger så. Vart väl ett för stort hot mot henne och för duktig på det jag gjorde. Orkar inte konkurrera i en ideell verksamhet! Löjligt! Det gjorde valet lätt för mig å andra sidan.

Igår ringde hon efter över ett och ett halvt års tid och frågade om JAG, hmm??!!, ville hjälpa henne köra pass i höst eftersom hon är gravid i vecka 7!. Hur hon nu kunde med och fråga mig överhuvudtaget? Jag fattar inte hur hon tänker? Panik på ledarfronten? De får skylla sig själva!

Tur att jag själv är gravid och kan skylla på det, haha. Har liksom ingen anledning att hjälpa henne alls.

Hade jag inte varit gravid skulle jag tvingats att fråga henne VARFÖR jag överhuvudtaget jag skulle ställa upp hjälpa henne "gratis" på Friskis, efter det som varit? Jag har faktiskt ingen lust med att hjälpa sådana som nästan motarbetat en innan! Jag hjälper gärna andra, men någon jävla ordning får det vara!

HAHA.. Gött att få detta ur mig iaf.. Nu ska jag koncentrera mig på att ta vara på den här tiden och försöka må bra utan sådana problem. Mitt nästa projekt är att försöka ta mig ut i solen och gå en sväng.

Kram hela dan16 Juni 2011  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida