Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Färdig för idag :)

Hittade kul musik innan och drog på mig dansskorna som vanligt vid sådana tillfällen. Hittade på några sköna moves till takterna av mina nya favvolåtar.

Behövde verkligen koppla bort huvudet och bara hoppa runt i min egen lilla värld. Nästan en timma tog det, innan jag slutligen vart så utmattad att det bara inte gick att fortsätta. Så en icecoffeproteindrink satt perfekt på det.

Sen ringde en trevlig herre om lokalen jag frågat om. Ska dit och kolla i morgon. Håll tummarna!!!!!!

Gott mos!

Over and out twist and shout..... ;)
28 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
AAerobiclunchar...

I går hade jag en plan och en dröm att orka cykla en stund idag på morgonkvisten. Kan väl inte påstå att jag lyckades infria mina funderingar direkt.

Däremot, efter att ha sovit ut, har jag nästan gjort hål i vardagsrumsgolvet nu under lunchen. Det ryker fortfarande under mina aerobicskor i storlek 36. Idag lyfte jag verkligen, vilket flow! Tur att jag svettades såpass att eventuell glöd släcktes fort. 50min flygande HI IMPACT avklarat. Tro för den sakens skull inte att jag är färdig. Bara pausar.

Angående den lokal jag frågat om. Det ser inge vidare ut med just den. Men, jag har en idé som kanske kan funka. Det hänger också på någon annan, men försöka kan jag ju alltid ;) Inte så sugen på att vara i en fotsvettig idrottshall iaf.. Vi tänker positivt ett tag till, haha!

Ska fortsätta med träningen om en liten stund. Styrketräning på tur. Och en ordentlig proteinshake på det. Och en eller tre duschar... Håll tummarna att vår värmepanna fungerar. Den lever sitt eget liv vissa dagar. Sen ska jag krama om mig själv och tacka för väl förtjänt vila!

Over and out. Twist and shout ;)
23 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Mjölksyra i armarna.

Kommer att ha fantastisk och goooo träningsvärk i morgon. Nyss avslutat dagens kraftuttömmande träning med en stor mixad bär och wheyproteinshake. Jobbat så att jag i princip skakar i armarna. Sååå, får hålla på och sträcka ut lite ikväll, för att inte handikappa mig själv, hehe..

Arbetat mig igenom hela den gamla skruttiga kroppen. Det blev tre nya block aerobic! Tjoho säger jag! Stegen bara ploppade upp i skallen. Svettigt. Nu har jag ordentligt med koreografi tack och lov. Om det går att sätta ihop gruppen och fått ordnat lokalen dvs. Drog iväg ett mail med en fråga om lokalen innan. Håll tummarna.

Skivstången jobbade bra idag ;) Och det är smärtan efter 30 tricepsarmhävningar på tårna som jag bävar lite för... Men jag behöver spänna musklerna betydligt mycke mer, och framför allt mer ofta, så att jag hittar tillbaka till hållningen och formen jag hade för ett par år sedan. Det är starten som kan vara tuff. Att köra på och inte tappa sugen. När det väl händer saker går det rätt så fort. Lovar att vara realistisk och ha tålamod med mig själv ;)

Over and out, Twist an shout ;)

18 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Vad bra att jag har en cykel!

Varit halvinspirerad att träna sista veckan. Blir sådan med jämna mellanrum. Bara att genomlida. Varit helt på det klara med att jag definitivt SKA träna minst en timme minst fem dagar i veckan. Nu i veckan har jag bara dragit ut på det tills klockan närmar sig åtta på kvällen. Då är det tur att jag har min cykel som jag kan veva runt på framför tvn. Man slipper tänka så mycket på att det är ansträngande om man har något annat att fokusera på. I går satt jag hela 90minuter. Har duktigt nog hållit på med minst en timmas cykling varje dag. Lite med min sambos hjälp dock. Han tjatar på mig att cykla. Mest för att han vet att jag får dåligt samvete om jag inte gör det. Men i morgon ska jag iväg och testa på Zumba. Skadar inte med lite blandad kompott...

Det va kul i morse när Sebbe kikade på mig när jag tog på mig kläderna. "Det är inte mycket kvar av Jonsson nu", haha, påpekade han och petade mig i sidan. Skönt att det gör nytta att jag anstränger mig. Den magen jag hade innan jag började på allvar var inte att leka med...
10 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Acroyoga

http://www.tv4.se/1.1886286/2010/11/01/vaga_trendyogan

Det där ser avancerat ut. Men vad kul det hade varit att våga det ;)
2 Februari 2011  | Länk | Inspiration | 1 kommentar
Nu luktar jag skunk..

...efter femtio minuter högintensiv aerobic och en halvtimmes styrketräning.

Tror jag kan skrämma bort de flesta bara genom att visa mina svettiga sockar! Inte okej, haha... Ska skynda mig in i duschen...
1 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida