Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


jogga jogga jogga!!!

Precis kommit hem från min mor. Hon körde hem mig efter att jag joggat, för första gången sen snön dök upp, från vårt hus i Örby hem till henne i Skene. Vad kan det vara.. En halvmil, kanske lite mer. Mycket upp och nedför. Men lite dumt att det är mest asfalt. Man får ha bra skor på sig.

Bara undrar. HUR dålig jogging-kondition kan man ha på en skala?!! Känns som att jag kört ett intervallpass. Jogga, gå, jogga, gå osv.. Var helt säker på att jag skulle avlida efter ett par hundra meter! Kanske skulle värmt upp innan eller något.. För det va vidrigt vad jobbigt det vart. Det lossnade inte förrän jag va uppe vid kungslid. Efter det klarade jag av att springa längre sträckor. Synd bara att mina knän sticker till lite då och då utan förvarning. Men det är bara att härda ut.

Jag tog mig fram till slut. Nu känns det underbart att ha tagit årets första runda. Det som är bra med att springa hem till morsan är att då förväntar hon sig att jag tar mig iväg dit. Svårt att vända om efter några minuter liksom. Sen är det lite stressande att hon ringer stup i kvarten för att kolla vart jag tagit vägen, men jag behöver ju inte svara. Syrran brukar reta mig när jag ligger i deras hall och stetchar, fast.. Vågar hon inte hänga med ut och kuta själv så har hon ingen talan i saken.

Nästa gång hoppas jag på att konditionen är bättre. Tänkte ta tiden på mig själv. Tjo hej......
20 Mars 2010  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Yes I love it!

Köpte hem lite fin musik så här på fredagslunchen. Var sugen på något annat än det jag brukar lyssna på. Började lyssna och så, helt automatiskt, befann jag mig i mina aerobicskor. Konstigt... ;) Fattar inte hur det gick till. Har varit såå omotiverad. Men när jag ändå stod och gungade i skorna till musiken kunde jag lika gärna dansa loss. ;) Och känslan jag saknat ett tag kom tillbaka. "Älskar att dansa". I löööv it.. Lite sticksig i knäna i vissa lägen, ska se till att gå och gymma i veckan. Eller så kanske jag drar till med Carinas skivstångspass på tisdag.. Det viktiga är att jag rör på mig.

Igår kväll cyklade jag 100minuter framför the "li´l" TV.. Är nästan uppe på maxbelastning nu iaf en kvart av tiden. Bra jobbat Hillan!
19 Mars 2010  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Svulloperiod...

Varit lite förslappad i karaktären någon vecka eller två.. Har väl tränat lite men haft ett fruktansvärt sug efter socker och flottig mat. (gissa hur många gånger det blivit snabbmat... vågar inte skriva det här....) Örby pizzeria har uuuunderbar pizza. Behöver faktiskt ta tag i mig själv igen. Om man nu ska se det positiva.. Ändå lyckats få in aerobic och core- träning två gånger sedan jag skrev här sist. Plus ett antal timmar på "trampan" och någon liten halkig och kall promenad. Så det kunde vara värre. Just i detta ögonblick sitter jag och laddar för en 60-90minuters motioncykling framför tvn. Är inte inspirerad.. Kanske blir lite mer laddad om jag mentalt fokuserar på den där pizzan jag skrev om innan.. Hahaa..

Vi har hållit på och renoverat ett sovrum under rätt lång tid. Det har tagit en del energi. Men nu är det klart och saker som att laga mat borde kännas lättare. Sen har jag haft en sedvanlig depp-svacka på tre veckor mitt i alltihop. De kommer som ett brev på posten. Lärt mig att plocka upp resterna av mig själv och gå vidare. Jag vet ju vad tusan det är med mig numera i alla fall, till skillnad från förr. Alla har ju dåliga dagar, det är jag medveten om. Mina berg och dalar går bara mer upp och ned än vad som är normalt när det väl är dax. Überkänslig... Sebbe brukar skojja och kalla mig "mano", haha.. Livet ska inte vara lätt. Så är det bara. Kämpar på.
9 Mars 2010  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida