|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(5) |
|
(41) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(11) |
|
(16) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 87 |
Kommentarer: 9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
100% Pure Fruit Pigmented Lip & Cheek Tints
100% naturlig formula som har tagits fram för att användas som krämrouge och läppbalsam. Rena fruktpigment har kombinerats i en bas av lugnande och vårdande shea- & kakaosmör för att ge en aning färg till dina läppar och kinder. Högkoncentrerad med anti-aging vitaminer och antioxidanter för att göra dina läppar mjuka och fina, helt naturligt! Innehåll: 7.5 g 129kr på eleven.se
|
15 Augusti 2008
| Länk
| Skönhet
| 0 kommentar
|
|
|
|
100% Pure Fruit Pigmented Ultra Lenghtening Mascara
100% naturlig mascara gör dina fransar längre & fylligare, separerar fransarna och ger dem härlig färg tack vare pigment från frukt och Svart Te. Fransvårdande ProVitamin B5, E-vitamin, havre och vete vårdar dina fransar för att hålla dem hälsosamma. Skonsam, helt naturlig formula som passar alla, även om du har känsliga ögon eller bär linser. Vattenresistent och kladdar inte. Innehåll: 9 g 189kr på eleven.se
|
15 Augusti 2008
| Länk
| Skönhet
| 0 kommentar
|
|
|
|
100% Pure Fruit Pigmented Eye Shadow Palette Chocolate
Helt naturliga ögonskuggor framtagna med pigment från frukt, grönsaker, blommor, frön och örter. Koncentrerad med anti-aging-antioxidanter, C-vitamin och lavendel som lugnar huden. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel, dofter, syntetiska kemikalier eller andra onyttiga ingredienser. Verkligen 100% Pure!
Innehåll: 12 g 299 på eleven .se
|
15 Augusti 2008
| Länk
| Skönhet
| 0 kommentar
|
|
|
|
New york cheesecake med blåbär
Ingredienser 300 g digestivekex 150 g osaltat smör 1 dl strösocker 1 dl maizena 2 tsk vaniljsocker 600 g Philadephia 2.5 dl kesella 10% 3 st ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbär
Tips Denna ljuvliga kaka är trevlig att servera med lite rårörda blåbär. Rårörda bär gör man enkelt genom att mosa samman bären med lite socker.
När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.
Se Leila baka blåbärspaj här! Gör så här 1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Smält smöret.
2. Krossa kexen i mixer och rör i det smälta smöret.
3. Packa blandningen hårt en form med löstagbar botten. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna.
4. Blanda socker, majsmjöl och vaniljsocker i en skål. Häll i kvarg och färskost och vispa krämigt med en elvisp.
5. Höj temperaturen i ugnen till 200 grader. Tillsätt äggen och vispa väl. Häll i grädden lite i taget under vispning.
6. Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner den i smeten.
7. Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. Grädda kakan i 30 minuter. Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter.
8. Låt cheesecaken stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar.
|
8 Augusti 2008
| Länk
| Mat & Dryck
| 0 kommentar
|
|
|
|
Franskt kryddbröd - Pain d épice
Ingredienser 1 dl honung 0.5 dl råsocker 1.5 dl vispgrädde 1 msk brödkryddor 1 tsk malen ingefära 1 tsk malen kanel 10 st torkade aprikoser 1 dl pumpakärnor 1 dl valnötter 2 dl vetemjöl 1 tsk flingsalt 2 tsk bikarbonat smör och hyvlad mandel till formen
Tips När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.
Gör så här 1. Sätt ugnen på 150 grader, varmluft.
2. Koka upp honung, råsocker, vispgrädde och kryddor i en kastrull, häll över i en skål och låt svalna.
3. Hacka aprikoserna och blanda med hela pumpakärnor, valnötter, vetemjöl, flingsalt och bikarbonat.
4. Blanda de torra ingredienserna med vätskan.
5. Smörj en sockerkaksform och bröa med hyvlad mandel. Fyll formen och grädda, i 40-50 minuter.
6. Leilas tips!
7. Pain d?épice är det perfekta brödet till ostbrickan och är helt galet gott!! Kryddbrödet är supersnabbt och enkelt, det är bara att röra ihop smeten och grädda. Bröd som är bakat på bikarbonat eller bakpulver är godast nybakat eftersom hållbarheten är lite kortare än bröd bakat på jäst.
|
8 Augusti 2008
| Länk
| Mat & Dryck
| 0 kommentar
|
|
|