Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


W4.

Hey friends!
long time no seen så att säga. Tisdag idag. ( som att ni inte redan hade reflekterat över det?) Dagen har förvisso spenderats hemma, inne i min trygga vrå. Men eftersom att vädret redan från morgonen varit piss, och är fortfarande så såg jag det som en allderles förträffligt bra ursäkt att stanna inne. Städat och tvättat har jag fått gjort, herrejisses sikken hemmafru jag agerat!!
Nästan så att jag är värd ett antal eloger!
Inte nog med det, så har jag fått ringt ett par viktigt samtal som jag lagt på hög på tok för länge. Skönt.
Annars så har 2 arbetsintervjuer ordnats inför morgondagen., jag har pysslat lite med mina foton, och även hunnit måla några timmar. Några kaffekoppar på det har jag fått i mig också.
Ptja, vad ska man säga. Jag är i ärligheternas namn en mkt upptagen ung kvinna. Men det tär sannerligen på krafterna att vara arbetsökande.
Ja du hörde rätt, eller som man så fint brukar säga: "mellan två jobb".

Dagarna ter sig rätt gott för tillfället, jag har börjat kika lite extra på utbildningar, och har även vidgat vyerna och kollat på skolor runt om i hela sverige.
Tyvärr så finns det ju inte hur mycket som helst att välja bland, och spciellt inte för mig som har tänkt plugga möbel och produktdesign./ Inredningsdesign och formgivning.

För övrigt så är mitt liv allmänt blöh!
Ibland önskar man kanske att livet kunde te sig lite annorlundare.
Att för en gång skull kunde verkligen frväntningar och förhoppningar stämma överens med verkligheten. Men jag antar att det är livets shargong att oväntade och oförutsägbara saker inträffar.
Jag önskar att det bara fanns en liten rewind knapp nånstans som det gick att trycka på när allt känns meninglöst. Jag skulle vilja spola tillbaka mitt liv typ sådär ett halvår eller nånting.
Det mesta var bekymerslöst och bra, Jag skulle vilja ha tillbaka så mkt saker.
Jag skulle vilja stå där igen och vråla " vi har tagit studenten fyfaaaaaaaan va vi är bra!" Jag skulle vilja kunna spola tillbaka för att kanske kunna förstå saker bättre, för just nu fattar jag fortfarande ingenting.
Jag vill ha tillbaka sommaren, och midsommar och till och med förra helgen.
Allt annat är bättre än nu i alla fall.
Jag tror stenhårt på att allt händer av en slump.
Men för tillfället struntar jag fullständigt i den där slumpen, ge mig något vettigt bara..snälla?
Ni som vet vad detta egentligen handlar om, ni vet. Andra kan ju spekulera.

Annars då? jo ni som hållt er lite uppdaterade här vet ju att jag för ett bra tag sedan nu var ett stort fan av Pacman. Ni vet det där spelet många föräldrar oroar sig över att deras små barn påverkas för mycket av konstiga dataspel.
Men om detta skulle stämma så skulle vi äldre barn springa omkring i mörka utrymmen, lyssna på konstig musik och äta en massa piller..
(som allas våran vän pacman.)

Riktigt så är det ju inte med Wordfeud. Däremot så måste jag ju erkänna att jag är en hängiven spelare sedan ett par veckor tillbaka.
Och herre jävlar, vad den där ordleken och rättstavningens fromma är beroendeframkallande.

Adjökens.
18 Oktober 2011  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar
Dagens bön.

Nej, kanske så dags att ta fram hjärnkapaciteten och bli lite filosofiskt lagd.
Det är ju trots allt torsdag, eller som vår allas ack så fosterlandstrogna George Bush skulle ha sagt: Oh! it´s bombday.
Ungefär 1½ dag kvar till det officiella helgen, och som vanligt så är det inget inplanerat. Likest det.
Nått kommer jag väl mot förmodan att syselsätta mig med.
Antar att medelåldern av ni dudes som skummar igenom denna text ligger runt 18-24 år. (förutom min kära farmora som jag vet stalkar mig rätt rejält.)
Men det är ju trots allt min blogg vi snackar om här, och inget så tragiskt som fb eller liknande. (Sitter jag här och låter dessa ord slinka ut ur käften, samtidigt som jag intensivt kollar igenom ansiktsboken. hö hö)
Se där, se där, där fick jag in ett litet nedlåtande skämt med, behöver jag oroa mig mer för detta.
I alla fall, 18-24. Bästa åldern. Sveriges framtid.
Sveriges lata framtid enligt en förespråkare för moderaterna och den borgliga alliansen. Enligt en viss Tommy,? Peter? minns icke namnet, som medverkade i svt-debatt är dagens ungdomsgeneration den mest försoffade art som kan skådas. I alla fall när vi kommer till arbetsmarknaden.

Han och moderaterna anser att ungdomar inte är tillräcklligt engagerade att skaffa ett arbete. Och vill därför slopa alla bidrag till arbetslösa ungdomar under 24 år, om dom inte är villiga att ägna minst 30 timmar i veckan på arbetsförmedlingen. Men vafan! är dagens ungdomar ovilliga att arbeta bara för att man inte vill ta vilket skitjobb som helst. Om vi ser det på det sättet är ju utbidlning något helt meningslöst,när man ändå måste ta det jobb som erbjuds en, vad det än nu må vara.
Och varför ska den här reglen bara gälla människor under 24.
Varför ska Sven 46, arbetslös, sitta med bidrag upp till halsen och ändå ta det lungt med sitt jobbsökande.
Och för det tredje, om man redan spenderar halva sin fritid på att söka ett nytt jobb, skulle det tillkomma fler arbetsgivare som vill tillstätta ungdomar bara för att man spendera minst 30 timmar på arbetsförmedligen?

Jag ställer mig nu frågan? Vart i hela f*n är sverige påväg?
Vi tar in en massa "inte svenska människor" hit, och vi har (ursäkta utlåtandet) inte ens kapacitet att erbjuda svenska ungdommar ett arbete.
Just idag och just nu så är jag så jävla less på världen och skådespeleriet.
Jag är less på att vara glad när jag INTE är det, less på att försöka och försöka, och varje gång misslyckas. Igår var jag glad, en stund på dom få jobbtimmarna jag hade. Nu är jag deprimerad för mindre och orkar därför inte försöka verka glad. Jag tycker inte alls att livet är något roligt idag och jag är uppgiven. Alldeles för uppgiven. Så jävla uppgiven att det bara trycker på bröstet på mig.

Men jag antar att det blir till det bättre. Kanske inte just idag, vid den här tidpunkten. Men senare. Kanske imorgon. Eller kanske dagen efter det.
Idag var det extrapris på Pringles. Så jag unnade mig ett rör.

Återgår till halv åtta hos mig, och lite tröstvräkning.
På återseende mitt herrskap.
13 Oktober 2011  | Länk | Seriösa ting | 0 kommentar
Insanne.

Halloj vänner och fiender!
Jag hoppas att läget är under kontroll. Själv känner jag mig inbiten, och inte nog med det så är jag rädd att jag gått och fått någon konstig öron infektion på höger sida. känner mig svullen i munnen något jävulsk, undrar just om det kan vara en visdomstand som spökar till det igen, eller om det verkligen kan vara så illa att jag drabbats av en öron inflamation? Hugeda mig, har tryckt i mig en tablett och hoppas på det bästa.

I förrgår så startade jag att blogga lite vid 24 snåret, hade bäddat ner mig i sängen, men måste ha somnat till ett slag. Vaknade halv 4 av att jag sov på min datore..
Inlägget hade börjat något i den här stilen:
Ännu en dag av ack så hårt arbete avklarat....
niergeinjwsdaöasoefkkfffffffffjjmxm kdsfjdsifdsmfpwaåÄMV
NERRRRFDV MFMMODFM Osv.

Kan idag säga att jag efter en givande gårdag, och en heldag på lat sidan, inklusive en promenad till den lokala ica affären nu äntligen kunnat ta mig till datorn.
Glädjen är total!
Jag har aldrig kännt mig så utmattad i kroppen som nu.
Det var inte varit allt för spräckade dagar, men dom har ändå varit krävande på något underligt sätt. I morgon blir det jobb 9-15- Intervju kl 16.00.
Vilket jag hoppas kommer leda till det bättre.
Allt är bättre än det jag har just nu.
Efter det en snabbis in till stan för att lämna ett par cv.n.
Morgondagen kommer med andra ord att bli väldigt angenäm.

Annars så befinner jag mig för tillfället i lägenheten, sitter här i min enfaldighet tillsammans med musik och lite söndagsgodis..Har ingen aning om vad ordet enfaldighet betyder, men det lät jävligt seriöst.
Vilket stämmer bra in på mig. Jag är fett seriös i min natur.
Jag har tillexempel käkat surdegs bröd, med cream chees och avocado till frukost hela veckan. Dessutom hällt i mig c vitamin till råga på det.
Jag menar, hallåååå hur seriöst är inte det på en skala?
Från 1-10, typ 100! Ialla fall enligt mig.

Kan även ta och meddela er läsare att jag nu är en i mängden som dragits in i det tragiska wordfued träsket. Och är nästan lite rädd för att jag börjat sjunka.
Att ett spel kan vara så beroende framkallande är ju sjukt.
Samma sak var det ju med det där framville på ansiktsboken. Då det ungefär lät såhär.., -vänta, jag ska bara skörda mina grödor innan... Det blev liksom ett konstant problem att skörda innan det man sått gick till spillo.
Just nu så kan jag inte lägga mig och somna gott om kvällen om jag inte skrivit mitt ord.
Hemskt hemskt hemskt. Minst sagt.

Nu blir det soff läge resterande.
hejhej
9 Oktober 2011  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida