Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Walk on the wild side.

Jag vet att jag varit dålig att uppdatera på sistone, men var lugna, jag har en alldeles förträffligt ursäkt. Nämligen:
Jag har legat sjuk med något underbart virus som fått käkbenen att vibrera och en hosta som egentligen skulle tillhört en 50årig rökare! Men efter många varma duschar och halstabletter är jag nu på bättringsvägen igen.
Dessutom låter det ju faktiskt lite häftigt med "whiskey-röst"

Måndag idag.. och ännu en trist början på en ännu mera tråkig vecka.
Inget att se fram emot, och inget att göra. Tror att jag går under för mindre..
Helgen var i alla fall mot alla odds över förväntningarna, och det blev en rätt så bra fylla. Nästan för bra, med tanke på att jag var tvungen gå "en sväng runt stan" innan jag fick ta mig in i värmen på challenge.

Piteås vakter är bara för mycket, och när man dessutom blir tillsagd att inte ens få röka i kön UTOMHUS
-tänk på allergikerna. då är det fan illa.
Har numera kommit fram till att alla vakter som inte blev polis av någon annledning valt just yrket vakt av den principen att få bestämma över andra människor. Jag tror allvarligt talat att vakerna har något problem av något slag.
Har suttit och grubblat endel på vad det kan vara., men kommer inte fram till något vettigt. Möjligtvis någon typ av komplex? Kanske liten kuk, inte vet väl jag..
Orkar inte lägga min energi på det. Men en sak är säker, om jag av någon annledning skulle bli vakt så skulle jag absolut vara den mest optimala, utan tvekan.
Men jag tror med vidare eftertanke ändå att jag avstår.
För mitt eget bästa liksom. Jag menar hallå! hur biffig och stor jag än må vara så skulle det inte vara speciellt acceptabelt att ha en brud ståendes vid ytterdörren.
Man måste ju liksom vara minst 180 lång, väga 100 kg och vara rätt grov i kroppen (muskler eller fett har ingen betydelse.)
Sen måste man ju självfallet vara flintskallig.

Annars som jag nämnde så har jag tack vare helgens fyllebravader gått och blivit förkyld.
yes indeed!. Tragiskt, jag skriver bara om mina fyllebravader här nu för tiden.
I alla fall, bara för att nämna som alltid: sjukt nice lördag kväll!
Igen. såklart!
Förfestde med brudarna i läckra öjebyn. Vi drog sedan till backaman där så småningom mange holm och verr dök upp för att grogga. Sedan bar det av mot challenge och jag tog mig efter det hem till svensbyn med syster yster.

Sitter för tillfället och dricker en kopp kaffe och lyssnar på Lou Reed, mannen av melankoli.
Förstår inte riktigt vad det är med mig och gamla sorgsna män. Önskar att jag för tillfället var mera av en discodiva, men istället får jag fortsätta sörpla på mitt svarta kaffe och vara sentimental. Ibland tror jag att jag är en väldigt gammal människa i en väldigt ung kropp. Haha..
22 Februari 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar
Alla <3 dag och helgens ack så trevliga bravader.

Dagen till ära kommer att tilldelas tillsammans med sara och alex.
Om någon mera dyker upp för en lunch återstår att se. Eftersom att jag är en fattiglapp på mobilen för tillfället, och lägger ner mina sparade slantar på mera behövliga saker så hoppas jag att in har överseende.

Den gångna helgen tillbringades med jonken på fredagskvällen, eftersom att therese-fes bangade och inte förblajjade på punkt så hamnade jag och jonken hos cornelia där zag marvin mm infann sig.
Kvällen erbjöd en hel del svammel, men det slutade med en trevlig tillställning ändå. Och trotts att jag hamnade på challenge själv utan johanna som av någon anledning gick hem, så slutade det hela bra. Dessutom anslöt jag mig till min syrras crew där i slutet. Och i lördags så körde jag och syrran på en förfest hemma hos madde. Vilket också var yttersta angenämnt, tills det att min syrra befann sig i någon typ av däcknings-stadie.
Då var det läge att dra sig hemåt.

Annars så som ni alla kanske vet så var det ju alla hjärtans dag igår.
Förresten, hade ni en mysig alla hjärtans dag? Det hade jag i alla fall, både trevlig och generös på kalorier. Jag välkomnar ångesten!
Många tycker dock det här är en överskattad dag skapad av handeln, för att vi dumma människor ska konsumera ännu mer. Måhända sant, men vem bryr sig om det när man får fina presenter!
Jag har i alla fall fått massa kärleksbrev på posten, visserligen hade jag skrivit dom själv, men vadå liksom, brev som brev. Fast skämt och sidor, ett jättegulligt godishjärta har jag fått i alla fall.
Men när det kommer till kritan, är det ändå inte roligare att ge bort saker än att få?
Det tycker jag i alla fall.

Mot stan.
15 Februari 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar
Grundlurad och igenmurad.

Fredagen och helgen närmar sig mer stormande steg.
Och som vanligt så börjar det skrika i grogg-tarmen. Vet inte, men något säger mig att jag borde spara mig tills på lördag. Men en annan del av mig säger något helt annat. Dvs motsatsen.
Då är vi återigen där vid valen. Jag hatar att fatta massor med beslut som jag egentligen inte borde fatta., men tvingas att göra i alla fall.
Varför kan det inte bara gå som man vill? Varför ska det alltid krångla till det?
Och varför ska jag alltid krångla till allt extra mycket för mig själv.
Det är en sak av alla som jag hatar med mig själv.

Annars så har jag inget direkt planerat inför denna torsdag. Nodo men johanna och sedan in på allas vårt bolag där det ska införskaffas lite dryck inför helgens kommande ack så stora som små bravader.

Och nu till något mera seriöst. För ja, Lilly kan fakitskt vara seriös.

Haahaaha!! Jag dör av skratt.
Hittade nyss i sanningens namn tidernas bästa grupp på facebook.
"Kan den här soptunnan får fler fans än Fredrik Reinfeldt"
Nu är ställningen : Reinfeldt 2048 fans , medans Soptunnefansen ligger på över 15000. Det säger ju en del om vårt svenska styre för tillfället.
Men vad hade man väntat sig egentligen? Förresten, det finns ett ord för er som röstade blått.....vänta...har det på tungan....just det.. Grundlurade. Ytterst skönt att det snart är regeringsskifte.
Det mest skrämmande är dock att, om jag satsar 100 spänn på att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen, så är det inte några pengar jag kommer förlora. Vänta ska ni få se, när ni "hederliga" traditionella svenskar som "bara" vill bevara Sverige svenskt, inser vad ni har gjort när det röstade blått ännu en gång.
Det känns som om hela vårt samhälle har börjat gå bakåt igen.
Vart finns dagens människorvärde? Vart är orkärnkbarheten när gamlingar får ligga i sin egen avföring alltför länge i brist på personal?
Och vart befinner sig livskvaliten när samhället inte längre kan erbjuda nylagad mat, utan en vecka gammal som ska tinas i micron?
Fan rent ut sagt, vad arg jag blir när omsorgen brister, och åldringarna sätts endast in på hemmen för att invänta döden, för att sedan slussasd vidare innan de knappt hinner kallna, för att nästa person ska få plats?

Eller den helt bisarra tanken på att människor som mördat, våldtagit och misshandlat andra indivder, får en tallrik på bordet, där födan är värd mer än det dubbla av vad som serveras i skolmatssalarna. Det känns verkligen som det saknas nånting....hrm...ja precis.. LOGIK!?! Det är inte konstigt att vårt samhälle raseras när vi vägra inse våra egna brister.
Nej usch, tvi för det. Ta ditt ansvar och rösta! Annars har du ingen som helst rätt att klaga.

Uppe till höger snör jag upp en bild på Fredrik Reinfeldt.
Erkänn att det finns en viss likhet.

Nu: Frukost.
11 Februari 2010  | Länk | Seriösa ting | 0 kommentar
Kort update från norr.

Vistelsen hemma i Piteå känns dock rätt meningslös nu när det är 3663377 meter snö ute, och blask upp till jag vet inte vad.. Armhålorna kanske.
Erkänner att Oslo livet för tillfället känns en aning mera lockande.
Varför skulle det inte göra det? Har på ett ungefär upplevt allt som går att uppleva hemma i norr under 5 dagars vistelse.
Eloger och applåder i massor till moi!
Tack.
Ser förövrigt redan fram emot helgen. Då behöver jag förståss inte gå närmare in på ämnet. Och för dig som inte känner mig och vet vem jag är, så nej.
Då var det ju ytterst tråkigt för dig.

Hittade annars en rätt retro kjol inne på jc idag. Verkligen första gången in my life jag hittar mig ett plagg dära som faktiskt går att bära.
Dessutom på rea, 75 %, så det hela blev 74 spänn.
Sikket kap. Ja jag tackar ja.

Som sagt. Detta var bara en kort update från norr.
Därför så väljer jag att sätta punkt vid detta skede. Annars kan jag ju helt enkelt inte kalla det en kort uppdate.

Så med det sagt. Punkt.

SLUT. THE END

Och för er som inte vet vad snö är, så har jag pga min generöshet snört upp en bild från google uppe till höger.
2 Februari 2010  | Länk | Seriösa ting | 0 kommentar
Big sure

Hej småglin!

Jag tror jag är sjuk, mentalt sjuk.
Har vart ute och promenerat typ 4 kilometer imorse
I -21 GRADER! förstår att ni är chockade, och ber om ursäkt för eventuella hjärtattacker för er läsare. Men man mår bra i kroppen sen och det är en fördel.
Man får dessutom inte dåligt samvete om man skulle få för sig att trycka i sig lite onyttiga saker dära på kvällskvisen heller.
Och imorgon är det ungefär 3½ vecka kvar tills jag beger mig mot Oslo igen. Känns som en evighet dit, men det går nog rätt fort om jag tänker efter.
Jag har massa höga förväntingar, vilket egentligne inte är så bra, för det blir aldrig som man tänkt sig.
Helgen har i alla fall spenderats i alkoholens tecken, blev en ack så efterlängtad två-dagars tillsammans med veronica i fredags, och sedan joinade i stort sett resterande av vårt crew på lördagen. Då det egentligen var då det gällde.
Jag och verr hade våran ack så lyckade 21 års fest med allt vad det innebär.

Det kom ett antal objudna gäster från mitt håll, men det hela löste sig tillslut.
Vad mera ska jag säga? Mitt emot challenge-Bästa personerna (nästan alla mina favoritbrudar samtidigt!, det händer nästan aldrig) - parythattar - partaj - öl - groggar-bra musik-och lite paket öppning.
Dock någorlunda dåligt väder osv osv.
Tina hade VERKLIGEN styrt upp en party skiva ivärldsklass!
Och jag lovar att det vart en syn i sig att se 10 fulla människor dansa runt i läggan inne i piteå stad, världens ände.
En syn värd att betala för.
Nästan som Zoo.

Senare blev det i alla fall utgång. För min del.
Alla andra var ytterst tråkigt och stannade hemma. Men vad gör man inte när alla andra vill vara tråkiga? Jo, men går ut och röjjer själv.
Var ju som sagt Piteå vi snackar om hära, så hookade upp med några väl på plats.
Inget märkvärdigare än det.

Förövrigt så har jag idag börjat mitt nya hälsosamma liv.
( haha, ja tyckte med det lät komiskt...heehh)
Kändes så dags med tanke på att jag varit ofattbart lat och förslappad den senaste tiden. Funderar på att köpa en såndär stor pilatesboll med, inte för att träna med direkt, men dom är så roliga att ligga och guppa på.
Med tanke på förra sommarens väder så behöver jag ju inte direkt oroa mig över beach 10.
Men det skulle vara nice att få upp lite muskelmassa i kroppen, så jag slipper förbannad värk varje gång jag rört mig.
Ska dessutom på yoga imorgon kväll, det kommer bli alla tiders för både kropp och sinne.

Så tummen upp på det!

1 Februari 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida