Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Älskar älskar inte etc..

Nemen, Tja Tycker att ett inlägg i halvåret är rätt bra uppdatering? Eller?
Och med tanke på att jag blir utan Pc från och med imorgon, så vill ni ju självklart få smaka på mina ords sötma en sista gång. Men jag försvinner inte för alltid. Den 8/4 så är jag back on track igen. Och ni som undrar varför jag blir utan Pc så är det för att
Elin åker hem med den över påsk, medans jag ska stanna nere i Oslo för att jobba.
Först fick jag panik där ett tag när jag insåg att jag inte kommer kunna skörda mina grödor på "farmville" och inte heller kunna tvätta och mata min benny på "petville".
*djup svälj*.
Och inte heller kunna ladda min mp3 för att ha på t-banan. Jag får helt enkelt känna mig som en lodis och tvinga mig in i biblioteket på majorstuen.

Sedan över till något helt annat.
Jag blir dock irriterad på människor. Jag hatar folk som inte kan stå för sin åsikt, som vänder kappan efter vinden och sen klappar sig själv på axeln och tror att man själv är den ärligaste personen innanför de svenska/norska gränserna.
(säg vad ni vill)
Enligt mitt tycke så tycker man antingen om en person-eller inte.
Det finns inga neutrala personer. Men jag tror och vet att för vissa så är det tydligen okej att först snacka rikligt med skit, rikta andra personer mot person X, och sedan helt plöstligt stå där och slicka röv?
Vafan är ärligheten och moralen i det?
Jag menar inte att jag är felfri..låååååååååångt där ifrån. DOCK! skulle jag aldrig få för mig att umgås med personer jag säger mig tycka väldigt illa om, för att kunna slå mig själv på bröstet och tycka att jag är en sådan förbannat bra människa. Vafan är logiken?
Gillar jag inte dig, inte fan umgås jag med dig, bjuder med dig ut, föreslår att vi ska ses etc. Detta har egentligen ingenting med mig att göra, utan bara allmänt, eftersom att jag vet till 100% att dessa människor finns, och detta är fortfarande något som stör mig konstant.
Dock så har jag också börjat undra vad personer säger bakom min rygg om MIG(?). Jag har alltid fått lära mig att stå för mina åsikter eller att hålla käften helt. Dock slutar det alltid med att folk är glada vid att snacka skit, de är beredda på en lösning men när lösningen väl kommer slutar det alltid med att det är jag SJÄLV som står där ENSAM och får föra talan, medans resterande person/personer påstår att detta är inte alls vår åsikt, det är den där bitterfittan fröken Bergström som lurat i oss massa skit. GAHH! Nej, nu ska bitterfittan göra vettigare saker, som pallra mig till köket några meter härifrån för mat och sedan får jag väl försöka att vara lite mer aktiv. HEJDÅ

25 Mars 2010  | Länk | Vardagligheter
Jahaja

Läge för en update kan tänkas?

Hoppas innerligt att ni nickar instämmande. Lördag idag, pust och stön!
Trodde aldrig att den här veckan skulle ta slut, den har varit allmänt tråkig och tjurig på många sätt och vis. Tjorv med sj, men vad som gjorde saken värd mödan var att jag trotts allt fick ett lovande välkomnande av både marielle och elin, men även mina andra två vänner sara och tina. Vilket blev en otroligt trevlig överraskning.
Nu är dock veckan i sitt slutskede, (helg räknas inte till veckan, helg räknas som en möjlighet till att få tillbaka sitt liv.)
Idag är jag bokstavligt helt slut. Och eftersom att jag faktiskt såg fram emot en nykter helg så blir det ju som alltid aldrig som planerat.
Eftersom att Sara och Tina är på besök så kan jag ju självfallet varken svika eller vika ner mig för en utgång. Vilket jag sitter och försöker tagga till med lite fet musik.

Annars då? Lördagen till ära har varit rätt så händelserik än så länge.
Jag har käkat frukost, druckit kaffe, och handlat inför tacosen imorgon på den officiella bakis-dagen.
*miljon känns det som. Och eftersom att det är +3 ute så har jag dessutom blivit genomsvett. Känslan är enorm! Dagens träningspass är så gott som avklarat.

Har under en tid och vid flera tillfällen suttit och filosoferat över hur många det är som egentligen läser min blogg? om det överhuvudtaget är någon som orkar rabbla sig igenom all smörja som mot alla odds faktiskt skrivs här. Så kom igen, alla som i alla fall ibland ämnar sig att läsa mina visdomsord, kan väl slänga en kommentar på detta inlägget.

Märker hur otroligt ointressant det här inlägget blir, men orkar inte engagera mig.
Har vettigare saker för mig.
Mot duschen. Lite fräsch måste jag ju ändå få vara på krogen.
6 Mars 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida