Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Livet i stockholmo

Hej vänner! och fiender.


Allt väl? Som ni kanske märkt här så har jag haft ett livet "så kallat" brake vad det gäller bloggandet.
Ber så hemskt mycket om ursäkt, och ska här med ta och bättra på mig en aning och håller er mera än uppdaterade om mitt ack så intressanta liv.
Idag mår jag prima, som alla andra dagar och har haft en toppenhelg faktiskt.
Livet i Stockholm flyter på bra, förutom att jag fortfarande är så gott som arbetslös.

Mot förmodan att vädret här nere är soligt så ligger det någon form av storm i luften, vilket är lite små surt. Men så länge det inte regnar så är jag nöjd.
Jag venne vad jag ska skriva...
Egentligen borde jag ha en hel drös med grejjer att skriva om, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Tyvärr. Jag har ingen klyftig tankeverksamhet igång idag, jag får skylla på dom dåliga matvanorna jag haft den senaste veckan hära i stockholm.
Har levt i stort sett på pasta-pesto, vilket jag börjat tro är min nya delikatess bland någorlunda billig föda.
Kan dock berätta att jag nu bott här i dryga 1 månad.
Och jag har sökt jobb som jag aldrig gjort förr, så är nästan lite stolt över mig själv.
Det var en motvillig process som krävde mycket tvång, plus motivation. Och med detta gjort så var jag värd några extra groggar den hära helgen.
Nej, skämt och sido, det är ju en vana för mig att informera er om mina action-helger. Så idag ger vi det ett nytt försök.
Fredagen började vi så smått hemma hos systeryster med tjej, där det bjöds på bakad potatis och räkröra. Och med en öl till, så riktigt knullade det i munnen.
Behöver jag berätta i mera detaljer, vänligen släng in en kommentar.
För att sedan övergå till vardagsrummet där festligheterna fortsatte, vi fick endel trevligt besök framåt kvälls snåret, vilket gjorde det hela till värsta festen.
Inte fy skamm det inte.

Dock blev det ingen billig summa med tanke på att inrtärde låg på 120 spänn. Och generös som man är (obs: onyktert tillstånd) så bjussade jag dessutom 2 andra på denna kostnaden.
Inte värt det nu i efterhand men vad gör man?
meeeeeen, det drabbar ingen fattig som jag brukar säga.

Annars så har jag för tillfället inte riktigt fått till det i mitt rum, men det kommer väl så småningom.
Något jag däremot har börjat komma igång med är målandet. Har börjat få in en del saker till ataljen/galleriet, där det förhoppningsvis blir utställning i sommar.
Om ni vill veta mer så är det Swop art galleriet jag snackar om, där jag förhoppningsvis kommer att ställe ut både målningar och foto. Lite vad jag känner för sådär.
imorgon blir det att boka en ny tatueringstid, så vad jag ska sysselsätta mig med ikväll är att skissa upp den på papper.
Sen ut med några cvn innan det blir sängläge och tv3play.
Ska lova er att ta live underhållande bilder också innom en snar framtid också. Det kan ju faktiskt vara på tiden kan tyckas. Nu till skissandet.

Lev och må.
23 Maj 2011  | Länk | Seriösa ting | 0 kommentar
Ännu en kväll nalkas.

God dag!

Är lite besviken på mig själv idag, hade bestämt mig för att gå ut och gå imorse eftersom att jag liksom är i mitt esse och har otrolgt lite att göra om dagarna.
Men när vaknar jag? jo halv 11, och jag satte igång att röra på fläsket någon gång vid ett tiden. Måste därför gå dubbelt upp imorgon bitti!
Arbetslösheten börjar tära på mig in i benmärgen, men för att göra saken lite bättre för oss alla så kan jag nämna att det bara är ett antal veckor kvar tills jag förmodligen börjar plugga. Hur som helst..
Känns som att jag fortfarande inte har tagit mig ut, utan har i stället ägnat halva dagen åt att skriva ett nytt Cv/personligt brev.
Har insett att jag inte alls är så bra på det som jag trodde att jag var och skulle vara. Trodde att det skulle vara en lätt match, men tji fick jag.
Det har tagit mig närmare 1½ timme att få ihop, och jag är fortfarandei nte riktigt nöjd med vad jag åstadkommit.
Ge upp, eller inte ge upp? Det är frågan.
Hade det inte varit för den enkla saken att jag inte orkar ställa mig i duschen, så hade jag åkt in till stan och gjort nått vettigare än att sitta hemma i lägenheten.
Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Ikväll blir det film, chips och dipp i all ära. Kan härmed välkomna årets förkylning också, ett kärt återseende. Ytterst trivsamt när näsan rinner/täppar igen var 7 min,. Så det är nog lika bra att jag ligger hemma i sängen.

Sitter i shopping helvetet gör jag också. Tradera. Jag lägger alltid massa bud på saker jag inte vill ha, bara för att känna spänningen om man blir överbjuden eller ej. Det är verkligen tragiskt. Sista dumma köpet var en riiiiktigt fult skärp. Sug på det ni!. Sitter och surfar runt lite, och i nuläget (för att skryta lite) så är jag mega stolt över att jag har små fötter och snygga ben.
Jag har just i ögonblickets stund klickat hem en massa godingar. Bilder kanske kommer upp lite senare.
Sen var jag ju på en intervju i torsdags, som till min förvånelse gick riktigt bra, bortsett från att jag kom 15 min sent.. Men jag kom som vanligt på en till dålig ursäkt. Jag är rätt ny här, en norrlänning i storstan är inget man skojjar om. Trodde inte att det skulle ta så lång tid som det gjorde osv.. men nu är jag iaf här! Sikken tur för dig! Typ nått i den stilen. Och han skulle höra av sig i början av nästa vecka, så jag hoppas verlkigen på det bästa.
Annars så vet jag inte riktigt var kvällen har att erbjuda. Förmodligen inte så mycket med tanke på vart jag befinner mig i nuläget.
Imorgon blir det i alla fall en röra på valross-bodyn- morgon, och sedan kaffe. Givetvis hoppas jag på strålande solsken. Sen är det ju helg, och då vet ju alla att man måste investera i lite öl/vin/vad man känner för.
Vilket jag ska göra. Hoppas bara att jag hittar någon polare att förtära det med då kvällen kommer.
Återstår att se. Men det mest löser sig för mig, det brukar ju liksom göra det.
Och nej, jag skryter inte, utan detta är ren fakta.

Det blev för att nämna en väldigt lyckad vistelse hemma i Pite, och challenge var kanske bättre än vad jag vågat hoppas på. Vet inte varför, har bara haft tråkigt där det senaste gångerna. Dessutom blev förblajjan hos johanna lyckad, trotts en del lidande det första glasen, men det kan man ju inte prakka ner på heller. med tanke på att vi även var ut och gallejjade hela fredags natten också.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och göra någon vettigt. Vad har jag inte kommit på än. Måla? Eller fortsätta fixa med lite bilder?

Sa jag förresten att jag ser som en kratta, och gjort det ett bra tag?
Tog därför tag i den saken med, (jävlar i min lilla låda vad jag tar tag i saker nu för tiden) och gjorde en synundersökning. Väl behövligt kan jag säga. Såg så mycket som 50% på långt håll. Och fick glasögon ögona bums.
Eller inte ordagrant, var tvungen vänta 1 vecka. Och ändå har jag inte fått ena paret ännu.
Vad tycka mitt herrskap? Ser jag inte proper ut så säg?
Kolla in bild uppe till höger.

Beware of the Groynes.
Eller vänd på det, och låt vågorna skölja över dig.
6 Maj 2011  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida