Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Vet ni vad?

Har ni också haft bra väder ute idag?
Här ute i storstan är det i alla fall solsken, eller var åtminstonde. Och hela 22 grader varmt. Och bortsett från det så har det nästan inte varit ett enda moln på himlen, så sommaren har nog äntligen gjort entre på riktigt.

Den simpla faktan att jag överskattat det varma vädret och varit altför positiv i sol pressandet har gjjort mig brun, och samtidigt röd och flagning. Men det är väl smällar man får ta.
Har spenderat halva och hela dagar i parken, och resterande dagar på jobbet.
Och idag när ja kom in genom dörren så fick jag värsta städ ilet, Så nu har jag rätt rent och snyggt runt om mig. Vilket även mina 2 kollektiv polare har.
Så rätt shysst av mig kan tänkas.
På torsdag är i alla fall min enda lediga dag från jobbet den här veckan, bortsett från söndag.Så då ska jag passa på att försöka fota lite. Sen ska jag nästa slita häcken av mig restrande, så gött mos på det.
HUR gött mos det är beror ju på hur man ser det. Hoppas på en fet lön om inte annat. Tror seriöst att det är nått fel på mig. För när jag är ledig vill ja jobba, och när jag väl är på jobbet vill jag vara ledig.
I alla fall så om man ska sammanfatta nuet så har det varit en rätt inttensiv jobb och om inte det en onykter-period för min del.
Så till helgen satar jag på att vara fullt nykter. Och den här gången menar jag allvar gott folk!
Fastän jag har en känsla av att ni inte tror mig.

Och på måndag blir det kakutbildning för hela slanten. Hur seriöst det nu kan vara på en skala. Utbildningar är verkligen inte min grejj..Det kommer kännas måttligt inspererande att stiga upp klockan 06:00.
Men som den seriösa arbetare jag är så har jag inget vidare val.
Välkommer till verkligheten!
Men det kommer gå relativt fort hoppas jag och ja har ju i alla fall gott sällskap, så det ska nog gå an.

Annars för att tillägga så var helgen över förväntningarna.
Jag hann med lite arbete, och midsomar firande som innehöll flitnasteks grillning och koft kastande i lördags, samt en utgång på hard rock och dessutom så fick ja nästan soptunnan i sofienbergs parken att slå lågor. Så jag hoppas på en allmänt shysst helg nu på lördag, och i nyktert lag.Och efter det så är det faktiskt bara en helg innan ja återvänder till de norrländska skogarna.

Har blivit lite dåligt med bild uppdateringar på senaste, men jag ska försöka förbättra mig på den fronten.
Blev ändå lite bilder taga i helgen, fylle bilder som alltid, men de kan väl vara rätt trevligt det också.

Lägger upp en hej jädrans stekar bild, så se och begrunda.
Tur är bara att jag döljer mig under brillorna. För man vet ju aldrig vilka ögon som kan dölja sig där.
Skratta åt mig om ni vill, det skiter jag i. Jag har sagt det förr, och säger det igen.

Det är inte lätt att vara snygg när man är full.
28 Juni 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar
Jag har blivit brun.

Hej glada människor!

Som vanligt så glömmer jag faktiskt bort att jag har en blogg, därav dom dåliga uppdateringarna.
Onsdag idag och allt vad det nu innebär. För mig har det inneburit jobb jobb jobb och åter jobb. Men ja hann faktiskt sitta ute ett tag under lunchen. Och har även hunnit steka en hel del under den gångna veckan, och ta mig fan, jag har allt lagt på mig lite färg. Så jag är mega stolt!
Så mycket att jag börjat flagna om magen.. men behöver inte gå vidare in på det ämnet.
Yr.no säger att det ska vara soligt och varmt 9 dagar i sträck. Detta vill jag mer än gärna tro, men jag vet inte riktigt...
Det är nästan för mycket för att hoppas på. Men jag håller bägge tummarna den här gången.

Fick en sån där nojja idag. En sån jag brukar få till jul eller nyår. En såndär förväntansfull nojja. En strand nojja med andra ord. Så söndagen är spikad och klar. Det blir att ta båten till Bygdøy, och då jäklar ska jag bada.
Hoppas bara inte att värdet sviker mig den här gången.
Och ikväll blir det lite öl och skit med brudarna, förmodligen ingen utgång, men jag ska inte säga allt för mycket. För nog vet jag allt hur det kommer sluta.

Idag är jag förövrigt på väldigt bra humör, vet inte riktigt,, men det spritter lite i kroppen och mungiporna är uppe utan någon speciell anledning.
Kanske det beror på att solen har tittat fram hela dagen? Eller att jag har haft en förträffligt bra vecka på senaste? Eller är det kanske något annat som får mig på det humöret?
Absolut ingen aning, men jag tror på det sistnämnda. Jag tar åtminstonde tillvara på tillfället.
Och nu är det inte länge till mig efterlängtade semester heller. Bra att tiden rinner iväg!

Dock så är jag lite smått irriterad just nu. Fick hem ett brev från operationen där det stod att jag skulle få tillbaks en x-antal summa. Och med det sända kontonummer via internet. Med min vanliga tur så verkade det ju inte fungera.
Så idag tog jag mig äntligen tag i kragen och ringde till helfo.
(Bara telefonsvarare.)
Så jag snörde därför iväg ett mail med mina frågor.
När jag senare får ett mail i inkorgen som löd ungefär såhär:

Hej!
Tack för att du hörde av dig till oss.

För att vi ska kunna hjälpa dig med det här ärendet så behöver du vara legitimerad. Din fråga rör dina personliga uppgifter.
Legitimeringen är till för din säkerhets skull, då vi vill att du alltid ska vara säker på att vi inte lämnar ut dina uppgifter till obehöriga personer.

För att skicka en fråga till oss på ett säkert och identifierat sätt är du välkommen att logga in och skicka ett meddelande under menyn Startsida - Kontakta oss. Två andra säkra sätt att kontakta oss är via telefon personlig service eller genom att besöka ditt närmaste helfo där du har möjlighet att legitimera dig, så hjälper vi dig med dina affärer.


Jag säger bara en sak.
Vad är meningen med en telefon om man ändå inte svarar? Sen fick jag även paket på posten idag, och inte vilket paket som helst utan, mina efterlängtade pjucks. Du har dom där uppe.

Tack och hej.
23 Juni 2010  | Länk | Seriösa ting | 0 kommentar
Puh!

kan här med ta ett ljupt andetag och pusta ut.
Helgen har passerat, och som vanligt i alkoholens tecken. Jag undar verkligen när den där vändpunkten kommer till att ske i mitt liv.
Och som alla andra söndagar så säger jag även idag, att nästa helg blir det lugna puckar. I fredags blev det i alla fall en spontan fest från min sida.
Tanken slog mig på bussen påväg hem från jobbet. Och självfallet så snörde jag iväg ett sms till marielle. Fick svar efter ett par minuter, och eftersom hon inte är sämre än mig så var hon givetvis på G hon också.
Det blev en utgång på Hard rock café, ett rätt hyffsat billigt inträde, och nån gratis shot på det. Så varken jag eller marielle klagar.
Var dock inte lika ösigt med jobb från 11 dagen efteråt, men nog var jag allt på topp även lördag kväll och röjjde på inne på Hard rock även då.

Träffade ett antal kända ansikten, vilket är väldigt ovanligt att något sånt sker.
Efter utgång blev det hemgång för mig och elin.
Slank in på burgerking i alla hast för lite onödigt käk, för att sedan jogga vidare mot bussen. Joggingpasset kan antingen anses som veckans motion bortsett från alla vändor i trapphuset. Eller som onödigt vetande.
Vill bara poängtera att jag inte hade några skor på mig under joggingturen.
Trotts detta så låg jag på efterkälken hela tiden.
Väl på bussplatsen så slog vi läger på gatan för lite käk, och aptiten fanns kvar även när vi kom hem, där vi fortsatte med vårat fylle käk.
Efter det så har jag nog inte så mycket minne, svart, och vaknade imorse med saharas öken i käften och en hej dundrandes huvud värk.
Gick till kranen och hällde i mig några liter vatten, och slängde mig sedan under täcket igen.
Vaknade upp andra gången, och ansåg att mitt liv nog inte kunde bli sämre.
Men tog mig i skinnet och tänkte lite bratigt, vad gör man inte för brännan?
Gömde mig bakom brillorna, och joinade de andra ner till parken.
Där jag sen har vistats i stort sett halva dagen.

Bortsett från det så har det blivit en dusch, shutter island, och chili con carne tillverkning här på trondheimsveien.

Nu ska jag krypa i säng strax, är slutkörd efter helgens händelser, imorgon är ett arbetspass från 08-15.30 på schemet.
Och ja känner varken tagget lusten. ÅTTA. hujedamig.


21 Juni 2010  | Länk | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Full rulle.

Efter att ha vaknat upp första gången halv 2 och då kravlat sig ut i duschen och insett att man trots x-antal timmars sömn fortfarande är full, så tände en gnista någonstans där inne, dagen kan i alla fall inte bli sämre.
En vis man sa en gång: "jag blir aldrig bakfull. För att bli bakfull så krävs det att man slutar dricka!" Så tack för det goda rådet.
Tinas vistelse här i oslo har gått ruskigt fort, känns nyss som att det var söndag. Och nu är det helt plötsligt söndag igen.. Och framför mig har jag en vecka full med arbete och solsken.
Jag tycker inte riktigt att arbete och solsken passar så bra ihop, så tror det är läge att ta ledigt en dag i veckan. Det får inte bli någon vana bara.
Som sagt så intogs det en hel del alkohol igår här hemma på trondheimsveien, och jag sket i centerfesten, vilket jag idag ångrar lite att jag gjorde.. Speciellt när chefen sett en stappla ut ur bussen den kvällen, och dagen efter ringer och frågar hur jag hade det igår.
Fixade oss i alla fall in på hard rock café, vilket var väldigt angenämnt.
En del av kollektivet hookade upp med några blondiner, jag joinade dom självklart på dansgolvet. Sen blev det efterballe här hemma. Och att en av dom vid namn MATS ägde ett par ballerina sockar hade vi ingen aning om. Inte konstigt kanske med tanke på att man döljt dom under skorna hela kvällen.
Jag såg att han tvekade med att ta av sig skorna när han rusade in i lägenheten. och intog soffläget med skorna på. Så fort mina ögon skymtade detta så bad jag han snällt att ta av dom. Eftersom att jag faktiskt hade varit duktig och städat dagen innan.
Han blev generad och gömde nästan fötterna under soffan. Så nu i veckan har det blivit en hel den snack om den där mats.
Hur trevlig han var, den där mats. och hur feminina sockar han bar, den där mats.
Hur han kunde vara spårlöst borta på morgonen, den där mats. Och hur ljudlöst han flytt sin kos, den där mats.
ja, den där mats, den där mats, den där mats.

Nu blev det lite för mycket mats här. Så åter till den gångna veckan, som faktiskt har rusat fram i ett rätt högt temop. Om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt, men jag tror nog att de är rätt bra. Med tanke på att min semester närmar sig med stormsteg.
Hela 2 veckor hemma i p-town kommer bli gött mos, men hade gärna haft 4 veckors semester istället för 2. Ibland är det dåligt att vara efterklok.

Annars så hade jag och elin en rätt kul diskution efter att vi varit ner till en av alla dessa turk shoppar och köpt melon för 9.90/kg.
- alltså elin, jag undrar om meloner växer på träd eller i buskar.
- jag har ingen aning.. men ja tror dom växer som plantor.
-haha som plantor, ne det tror jag ju verkligen inte sa jag och garvade nästan ihjäl mig inne i den snäva butiken.
Väl hemma så klickade jag upp google och fick svar på alla dessa melon frågor.
Vad är melon? Kan man äta det? Ingen aning, men jag låtsas vara glad och kunnig för att inte verka helt dum i huvudet.
Förresten, ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag har haft annat för mig.

Uppe till höger slänger jag upp en lagomt trivsam bild på mig i lagmt nyktert tillstånd. Det var ungefär vid den där tidpunkten då allt var som bäst.
Se och njut.
14 Juni 2010  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida