Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Åter i bruk.

Hej sockerpullor!

Guess whos back, back again, Shadys back, tell a friend!
Äntligen fick jag valfritt finger ur bakdelen och tog tag i min gamla blogg design, som totalt hade kollapsat av någon konstig anledning. Men samma gamla design och samma gamla bitterfitta till skribent. Jag vet att ni har saknat mig, och det är inga spekulationer helt tagna ur intet, utan konkret fakta.


Annars så kände en svag känsla av att det var läge för en lite uppdate.
Inte för att jag egentligen har så mycket att uppdatera er om, men det kändes bara som ett rätt ypperligt tillfälle såhär 16:30 på en måndage eftermiddag.
Det är inte speciellt mycket som har passerat sen sist jag skrev. En helg dock, med ett få antal bravader som egentligen inte är värda att berätta hära.
Det hela intaget började som jag nämnde hemma hos sara i läckra öjebyn, och efter ett antal timmar så begav vi oss till cornelia där intaget inte blev så mycket bättre, utan snarare tvärt om.
Vi hade det trevligt, och det skålades lite kors och tvärs. Dessutom träffade jag åsnan där, och det blev att antal samtal han ringde från min telefon. Vi ska nog inte gå in på närmare detaljer.
Vi hade det i alla fall otroligt trevligt, och det hela spektakle slutade med ett gratis inträde för mig på kalles.
Dessutom var jag inte speciellt bakis dagen efter, så jag är inte bitter ja! Och klagar gör jag inte heller.

Nu till det jag egentligen skulle nämna i förra inlägget.
Nu är det spikat och klart. Tack gode gud för det. Eller nått sånt.
Elin Marielle och jag kommer att flytta till Norge (oslo) för att jobba, av den enkla anledningen att jag och marielle är arbetslösa. Och elin är ytterst less på att befinna sig bland flott och burgare på bigboy.
Vi åker mest troligt 1 november, och stannar så länge vi har jobb, men vi har sagt minst 2 månader.
Jag har stora förhoppningar som vanligt, vilket egentligen är dåligt. För som jag nämnt och nämder igen så ska man inte hoppas på för mycket.
Då blir det bara tråkigt. Ett plus är dock att min annons på finn.no gjorde resultat och vi har fått oss en lägga för 5000 Nok/månd. Vilket är en otroligt billig summa när man snackar om norge. 1600 spänn i månaden för ett boende är faktiskt inte helt fel. Så ja känner mig för tillfället stolt över min insatts i detta spektakel.

Men tyvärr, det är dags att hejda fingrarna och ta sig sen pannkaksbit.
Måste dock skörda mina grödor på farmville först.
Ja, jag vet, jag är en stor tönt.

Puss och hej.

Jimmi <3

21 September 2009  | Länk | Vardagligheter | 0 kommentar
Ytterst tveksamt..

Jahaja, här sitter jag i min enfaldighet.
Ingen aning om vad det ordet betyder, men det låter jävligt seriöst.
Vilket stämmer bra in på mig, Jag är fett seriös i min natur.
Jag drack till exempel grönt te med ingefära till frukost idag, 3 skivor grovlimpa med saltgurka på. Det satt fint kan jag lova.
Jag menar, hallååå hur seriöst är inte det på en skala? typ 100!
I alla fall, VARFÖR SVARAR INGEN NÄR JAG RINGER!
försöker alla undvika mej eller? va? va?
äre för att jag är tjock? ÄR DET DET?
Var ut på krogen i lördags med, och idag är jag ytterst glad över att jag inte öppnade käften för dig över huvudtaget. Jag hade med mig ett stort moraliskt stöd.
Vilket dessutom gjorde saken ännu lättare.

Annars kände jag ett svagt tvång att skriva ett blogginlägg, med tanke på hur längesen det var ni fick smaka på mina vackra ords sötma.
(oh yeah, där fick jag till det)
Egentligen vet jag inte vart jag ska börja.. Har om jag tänker efter rätt så mycket att berätta. Men känns som en smartare ösning att ta det med personen i fråga före jag nämner något hära. För som sagt så har jag ju faktiskt ingen aning om vem som läser detta och inte. Jag hoppas i alla fall att allt blir som planerat och att allt ter sig som jag vill. Åtminstonde någorlunda.
Dagarna stryker förbi, mer eller mindre fort. Sommar blir till höst och vintern börjar närma sig allt mer drastiskt.
Lika fort som månaderna rullar förbi lika ofta skiftar mitt humör.
Allt känns som ett enormt lass bara, som ska släppas upp för en gigantisk backe, och väl på toppen, inser man, att man stå framför ett berg... Ja ni fattar principen.
Allt känns bara konstant meninglöst.
Jag borde inte klaga för jag har det bra egentligen. Men ibland behöver man bara lite medömkan för att ta sig fram.
Jaja nog om ämnet, som nämnt så firade vi johanna nu i lördags. Vilket blev en rätt så angemäm uppställning. Kan gratullera henne med att säga att du nu levt ungefär 1/4 av ditt liv. Hur känns det?
Tragiskt men sant.

jajaaaaaaaaaja
Nu orkar jag inte skriva mera. är på måttligt dåligt humör för tillfället, och vet inte hur jag ska bära mig åt för att det ska bli så mycket bättre. Orkar inte med något eller någon just nu. Och då menar jag INGEN. Jag vill bara bort från den här förbannade hålan, och det är nu. Förlåt om jag låter otrevlig. Det är inte riktigt meningen tror jag.

PUSSHEJ liten gay eeeh
14 September 2009  | Länk | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Hippie Höst.

Usch, jag sitter och är allmänt bitter.
Snart kommer det börja snöa något fruktansvärt ute, och det värsta jag vet är just snö.
Det innebär otäck kyla, alldeles för varma vinterkläder, vantar som alltid tappas bort och en ständig oro att halka så fort man sätter foten utanför dörren.
Jag hade mycket hellre bytt bort dom trista vintermånaderna mot en extra lång och mysig höst.
Förresten, jag har verkligen inte hunnit med ett skit idag.
Har insett att det faktiskt inte ger nått att stiga upp innan halv nio varje dag.
Vilket jag absolut inte gör med mening, måste ju självklart tilläggas.
Jag har lyckats ta mig in på banken för att föra över en lite summa till mitt sparkont, annars har mina pengar en stor tendens att försvinna spårlöst, efter det så belönade jag mig själv med ännu en snusdosa vilket var påtiden eftersom att jag varit tvungen att leva utan hela morgonen. Sen begav jag mig mot svensbyskogarna. Skulle egentligen fota lite idag, vilket inte blev av. Får helt enkelt ta det imorgon istället. Blev muffinsbakning för hela slanten, och nu känner jag mig sådär lämpligt tjock och svulstig. Förhoppningvis går det över om ett tag.
Har dessutom kommit på en massa bra ideèr om lite allt möjligt. Med kan självklart inte nämna det här och nu. Då blir det liksom inte lika roligt lite senare.
Det är som en hel ny värld öppnar sig kan jag ta och tala om. heh!

Som sagt, på lördag blir det Pary Party! Maskerad och 20 års blajja hemma hos jonken på punkt. Och jag är taggad som aldrig förr. Som vanligt. Vad tror ni om mig egentigen?
Presenten är inslagen och klar dock är min outfit lite away och jag har en svag känsla av att det kommer bli något sista minuten som vanligt när det gäller mig,annars så hoppas jag på en jävligt shysst kväll i ärlighetens namn.

Puss och kram hela dan.
10 September 2009  | Länk | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Blajjor och lite annat.

Tjenis alla penis.

Sitter och filosoferar. Hösten i år kom för sisådär en vecka sedan, och nu känns det att den är här för att stanna. På allvar.
Jag gillar faktiskt den här årstiden, och ser nästan fram emot att få ta på mig vinter kläderna.
Men dock ett tag kvar (känns det som) fastän jag vet att tiden går rätt fort och helt plötsligt är det vinter. Då ångrar jag att jag längtat så innerligt mycket till vinterna. Med sånt säger man ju för all del inte till någon.
Har tagit mig den ofriheten att vakna ovanligt tidigt flera veckor i rad nu, så är nog inte så konstigt att jag går runt i en konstant dvala.
Folk tror att jag är tjurig med näsan upp i vädret, men nej, förlåt gott folk, jag går bara i dimma och har noll koll på vad jag sysslar med.
Just nu går allt upp och ner i alla fall.
Tar dagen som den kommer, igår hängde jag på stan, morsan tvingade med mig till arbetsförmedligen vilket inte gav mig att skit eftersom att min handläggare var på semester, efter det så firade (får man säga så) jag i alla fall min arbetslöshet genom att svepa i mig en latte.
Jag ville förståss inte vara sämre, så jag investerade i en söt blus med blommönster när jag ändå var i farten. Lite retro sådär.
Jag hoppas verkligen inte att min arbetslöshet kommer att sträcka sig lika länge som senast, och jag håller allvarligt talat alla tummar jag har för att mina/våra planer kommer att gå som planerat. Den här gången kommer jag inte att ge mig, och jag hoppas att dom som en gång var på min sida fortfarande är på. Annars så fyller allas våran Johanna (jonken-pullan) 20 bast imorgon. 090909 så gött mos på det. Och bättre sent än aldrig om man nu får säga så.
Själv är det endast 4 månader tills jag är 21, så har faktiskt börjat inse att mitt liv börjat gå utför fastän jag inte riktigt vill. Det kommer i alla fall bli en kanon toppen och en alderless ypperlig förblajja hemma hos johanna nu på lördag, jag ser fram emot kräftorna och minde utklädnaden som bestämmts. Det är nämligen film-tema. Och jag har noll koll på vad jag ska klä ut mig till. Det hela känns bara jobbigt, men vad gör man inte för en god väns 20 års blajja.
Nåja, har åtminstonde några saker inplanerade dagen till ära.

* present till jonken-pullan
* banken
* slänga ihop att mail till viktoria.
* betala räkningar.
* och sist men inte minst fota.

Dessutom har tanken återigen slagit mig på att om jag ska tatuera mig igen efter jul. Inte för att min ekonomi klarar det i dagsläget egentligen men ändå. Det låter en aning lockande.
jul. ihh! lala, kanske något att se fram emot!
Kommer lipa som en brud...
8 September 2009  | Länk | Eftertänksamhet | 0 kommentar
I dont care if they eat me alive

Hallå där alla dudes, och som vanligt ni andra med för den delen.
Allt bra trotts höst kylan?
Här måste jag säga att det är rätt så ypperligt för tillfället.

Ibland är det verkligen lustigt hur vi människor är funtade.
Jag gick med en konstig magkänsla hela veckan över att något skulle hända. Vilket också skedde. Det är lustigt såntdär, hur man känner saker på sig..
Och ibland är det svårt att acceptera andras beslut, för man vill så gärna något annat. Det är jobbigt att inse att vissa personer betyder mer för dig än vad du gör för dom. Och ibland måste man som sagt
göra tvärtemot vad som känns rätt för tillfället, för att det ska bli bättre om ett tag.
Jag antar att det bara är och bita ihop och tugga på det sura äpplet, hur jobbigt det än må vara.

Gårdagen har i alla fall varit en skitdag i ärlighetens namn.
Sov illa och drömde jättekonstiga och otäcka drömmar om björnar.
Jag var i ett skjul och hade stängt in mig, för utanför sprang det en stor björn och åt folk mitt på ljusa dagen.
Men grejen var att grävskopan som skulle lyfta bort och föra iväg björnen till skogen igen ( ja det är bissart ) trodde att det var en hund, så dom lät den vara och åkte iväg.
Helt plötsligt så bankade massa människor på dörrarna till skjulet, men jag kunde ju inte släppa in nån för då hade björnen kommit.
Och helt plötsligt befann jag mig i vårt garage här hemma tillsammans med pappa och gömde oss. Sen vaknade jag...

Jag hatar verkligen björnar, det ligger på min topplista tillsammans med älgar över djur som borde utrotas för min psykiska hälsas skull.

Började sen leta lite jobb vid tre, och det var verkligen en jobbig dag i allmänhet.
Det är nästan så att jag har börjat fundera på att dela ut PT igen, men sista tiden jag delade ut den förra sommaren så slet jag som ett djur. Hela Piteå kommuns befolkning hade nämligen bestämt sig för att det bara skulle ha PT, vilket ledde till att jag fick springa runt som flera yra höns samtidigt.
En dag var jag till och med tvungen att skriva tio nya abonenter.
Det var ungefär mer än vad jag gjort under hela min sammanlagda tidsperiod förra sommaren, och kan säga att jag var sjukt slutkörd i både rygg och axlar men framförallt i huvudet.
Så med vidare eftertanke så är det nog inte värt mödan. Och eftersom att lönen inte var den bästa så väljer jag nog att avstå. För mitt eget bästa faktiskt.

Ikväll blir det en förblajja hos allas våran party-veronica.
Och jag är fett taggad. Kommer att bli väldigt angenämnt. Vet dock inte vart vi kommer hamna senare under kvällen, så om ni har något bra röjj så hör gärna av er. 0768064563

Nu ska jag gå ner och kolla vad som sker nere i köket. Det är nämligen dansk-fläskstek på menyn och om jag ska vara ärlig så är jag lite spänd över smakupplevelsen. Men gött luktar det må jag säga.
Annars så har jag nog inget mer att tillägga, förutom att ni ska påminna mig om arbetsförmedligen på måndag. Tack.
Välkommen till vuxenlivet Lilly.

Puss kram och skål på er hörrni!

Jimmi, love you!
5 September 2009  | Länk | Eftertänksamhet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida