Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Jag är en Bonus-mamma till en blivande "Moped-ligist"

Mopeder,mopeder och mopeder!! Det är det nya heta snacket hemma hos oss nu för tiden... Magnus fyller snart 15 år och det är klart att han ska ha moppe...Jag säger inte det men man blir orolig för de kör ju som dårar och det händer mycket olyckor (Ta i trä) och de väsnas så att jag inte kan sova på nätterna..De kör förbi järnet vid 03.-tiden och så sätter de igång och tutar på varandra också!!Där ligger jag och muttrar och är skitsur... Nu till något annat...Jaha..!! Nu var denna vidriga dag snart slut! Jag kände något skumt imorse när jag klev upp...

"Hmmm... det här känns inte riktigt bra,undrar hur det kommer att gå idag med trötta barn som inte vill ta på sig kläderna,inte äta upp mackan, inte borsta tänderna m.m? Sen när jag hade duschat så började jag undra hur det skulle gå på jobbet?!


Att vakna med en sån känsla det kan ju inte vara bra!!!! Mycket riktigt-stressade som en dåre för att hinna till jobbet och då hade jag nästan hunnit tjata hål i huvudet på min stackars älskade Tova- snacka om dåligt samvete... Detta eviga dåliga samvete att inte räcka till tar snart kål på mig!!! Och sen fortsatte det på jobbet... Tur att man har bra jobbarkompisar som stöttar en när det blir fullständigt kaos på jobbet... Patienter som blir akut dåliga,undersökningar som skall göras mitt i lunchen. För lite personal var vi idag med !!!

Lunchen som i sin tur ska delas ut till hungriga patienter medans jag själv är svimfärdig av hunger!
Nädå?! Tänk inte på mig! Jag fixar,jag springer och hämtar ett rött glas saft fast egentligen skulle det var lime-saft som inte fanns.. Men jag kanske kan trolla fram sån´t som inte finns??!! Men NNNUU FÅR JAG SKÄRPA MIG!!! Jag tappade bort mig totalt ett tag där.. Så grinig som jag låter nu... Är det jag??!! Jag som alltid brukar försöka vara lugn och fridfull och framför allt glad och posetiv(i alla fall på jobbet) Men där ser man vad stress kan göra med en människa! Det är ju inte de stackars patienterna som det är fel på- de har ju inte valt att bli sjuka!!!

Det är den förbannade j-a ledningen som beslutar en massa skit- orkar inte ens dra den biten om att de ska stänga ner Akutsjukvården på Uddevalla Sjukhus!!!Vad f-n tänker de med???!!! Ge oss mer pengar till vården!!!! Istället för att en del av de högt uppsatta ska få sina förbannade Falmskärmar, dessutom när de i stort sett inte har gjort sitt jobb? Nä, då tycker jag att man skulle kunna ta de pengarna till Sveriges Landsting och kommuner där det behövs...

Stackars "Agda" (namn påhittat) som har legat på ett hårt golv för att hon har gått och ramlat- ligger och trycker förtvivlat på hennes Trygghetslarm. Men ingen hinner åka dit för att kolla vad som har hänt med Agda!! För att det inte finns resurser!!! (ursäkta språket) Nu vet jag att det är inte riktigt så enkelt allting, men jag funderar mycket... Jag kanske ska gå och bli Politiker istället??!! Ha ha vilken syn!

Nu är jag lugn igen.. och känner mig mycket bättre till mods! Vad härligt det är att få skriva av sig... Förresten så var Shrek rolig och jag och Tovisen hade det bra på bion. Det märktes att Tova var glad att ha sin Mamma helt för sig själv=) Jag var också glad att vi gick på bion! Så det blir fler gånger =) Kram på er alla från "Argbiggan"


10 September 2007  | Dagens inlägg | 4 kommentarer
Håller med dig Christine! Men jag brukar skratta mitt i allt elände bara för att det är så typiskt... Livet är så, det går upp och ner... Och det är ju lite spännande... Jag hade inte velat att allt hade varit toppen jämt... Man vill ju kämpa lite menar jag... Men det jag måste sluta nu med det är att stressa... Ha det så bra "kÄRSTIN" OCH JAG SAKNAR DIG!

Webbplats: http://www.nogg.se/jessicamellstrom
Skrivet av Jessie den 14 September 2007 10:32
Hoppas du far en battre dag idag, ibland kan man ha sanna dar skitdagar da allt kanns skit. Men glom inte att tanka pa dig sjalv, du kan inte gora nahon annan glad om du inte sjalv ar glad. Puss

Webbplats: http://www.nogg.se/ChristineB
Skrivet av Christine den 13 September 2007 07:44
Hej vännen! Uscha låter som du inte haft det jätte roligt :-( Nu måste vi träffas snart så jag får krama om dig lite och kanske kan smitta av mig av mitt nya lugna tillstånd... ;-) Jag har inget inplanerat som jag vet nu så ring när du är redo för att ta emot besök. Kraaaaam

Webbplats: http://nogg.se/frujagdell
Skrivet av lisa den 12 September 2007 10:55
Ja, ibland kan man verkligen undra var alla pengarna tar vägen å hur politikerna tänker när de lägger sina budgetar. Visst är det skönt att bara få lov att säga/skriva av sig skiten lite, livet blir iaf lite enklare då! Kjam på dig!
Skrivet av Thessan den 11 September 2007 08:39
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida