Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Vad tiden går fort!

Nu har det redan gått fyra dagar sedan jag skrev.... Jag hinner ju inte med...!!! I tisdags jobbade jag kväll.Det var en lite lugnare kväll denna gången...Tack och lov för det! På tisdagen innan jobbet röjjde jag undan hemma efter att jag lämnat barnen på Dagis. Sen när jag var klar med allt tog jag cykeln i världens fart ner till min vän Malin och hennes lille Goa,underbara, charmige son Melwin som charmade mig totalt! Vi fikade och snattrade som vi brukar göra... Malin! Om du är inne och smygläser detta (som jag vet att du gör...;)) så ska du veta att jag önskar att vi ses oftare! Men jag ska bättra mig, det lovar jag!!! Om den förbannade tiden inte skulle vara så knapp! Hmmm... Vad var jag någonstans nu då?! Jo... vi fikade ja och sen var det dags för mig att ta cykeln vidare till jobbet.


På jobbet var det bra om inte jag hade drabbats av akut senildemens hela tiden förstås!! Vid 22.30 lämnade jag skeppet och åkte hem för att försöka sova...Och gissa hur det gick...? Låg och tittade i taket tills kl. 02 ungefär... Kom fram till att taket kanske skulle behöva att målas om... På onsdagen vaknade jag faktist med ett gott humör och fick gjort lite grann. Jag och mina småtjejer plus en jobbarkompis Synneve och hennes ena pojk Sebastian hade bestämt att vi skulle åka till Emaus! Så sagt och gjort ,stekte några pannkakor m.m och bestämde mig för att jag inte skulle ta med mig världens bagage som jag brukar göra... Så använder jag inte hälften... Men nu blev det bra i alla fall!

Vid 11.40 Var vi på Emaus. Det var jättemysigt... Lite blåsigt men det är det alltid på Emaus... Sen kom solen fram faktist och det blev bra.. Tova fick rida en gång,tyvärr så sov Evelina middag precis då så hon missade det. Men men det är ju så ibland..

Efter att vi hade varit där 4 timmar åkte vi och handlade lite för att sedan fortsätta hem och laga mat m.m Väl hemma så såg vi en hemska Moppeolycka som precis hade inträffat...Tre(!) tonårstjejer på en moppe..Varav en tös skadades med ett benbrott tror jag?! Läste det i tidningen dagen efter. Det gick ju som tur var bra men det hade kunnat slutat illa... Det var ett stort pådrag precis utanför oss... Mycket folk som undrade vad som hade hänt, två ambulanser, en brandbil och polisbilar kors och tvärs. Jag kände att jag hade ont av att se detta så jag gick hem ganska snabbt... Jag fick prata lite med Tova om detta senare och fråga henne om tyckte det var otäckt men hon tyckte att det var bara bra att tösen fick hjälp. Nä nu får jag fortsätta senare.... Fortsättning följer! Måste greja lite!

14 September 2007  | Dagens inlägg | 1 kommentar
Kära gamla Emaus, så mkt jag sprungit där o tjuvridit barbacka, massa mysminnen därifrån... Trevlig helg!!

Webbplats: http://www.nogg.se/tiora
Skrivet av Carin den 15 September 2007 11:58
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida