Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


25/9 tisdag!

Nu är jag här igen... Tagit en liten paus bara... Det brukar bli pauser från Bloggen när jag har mycket omkring mig...

Veckan har varit konstig och mycket har hänt, inte minst på jobbet... Där har jag stressat som en dåre så att jag helt enkelt bröt ihop till slut.... Min chef är förstående och vi har kopplat in Företagshälsovården så nu ska jag lära mig att slappna av med hjälp av avslappningsövningar och cd-skivor som jag lånade på Bibloteket... plus sänka kraven på mig själv... Fast det vill jag egentligen inte.

Jag vill ha kvar strävan att göra bra ifrån sig! Men det gällar att hitta mellantinget... Så nu är jag sjukskriven för stress (!) Låter helt sjukt men så är det... Men jag hoppas att jag kommer tillbaka till mitt jobb för jag älskar mitt jobb trots allt! Idag har jag och min vän Hanna varit ute och gått i 3 timmar...Vi gick lite längre än Strandpromenaden och tillbaks. Helt underbart! När vi hade gått halvvägs och skulle hem igen så tog vi en Matpaus.Det blev ett litet kallbadhus med tak och små bänkar vid Gustavsberg. Vi hade med oss varsin sallad och lite frukt och så mumsade vi i regnet.

När vi var klara väntade vi ut regnet som aldrig ville sluta och bestämde att vi skulle ta oss en fika på en mysigt ställe vid namn Jerba som ligger inne i stan. Sagt och gjort, där blev vi kvar en stund och diskuterade livets stora frågor blandat med fnitter... ; ) över en kopp The! Efter att vi suttit en stund började tiden springa ifrån oss (som vanligt) Så det var dags för mig att hämta barnen på dagis.Det blev en ny tur i regnet... Men det är sånt här jag behöver..Jag ska lära mig att göra lite bra och roliga saker för min egen skull! Kramisar så länge - Nu ska jag slappa!!! (Och snart lägga mina små Prinsessor)
25 September 2007  | Dagens inlägg | 1 kommentar
Klokt att ta en paus i arbetet! Jag är oxå stressad o har preciis som du höga krav på mig själv. Vi måste lära oss att sänka ribban o inse att vi är bra som vi är, ingen tackar oss för att vi tar på oss mer o mer o aldrig säger nej... Resultat: UTBRÄND m:m Kram på dej tjejen..

Webbplats: http://www.nogg.se/tiora
Skrivet av Carin den 26 September 2007 19:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida