Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Onsdag 31/10 2007

Kära Dagbok.... Nä.... så var det ju inte... haha... I helgen så har jag jobbat och efter jobbet blev det kalas=) Kusinerna till våra kids fyllde år och som vanligt är det kaos när familjen Kaos (som vi heter numera)ska iväg... Det slår Aldrig fel heller... hur mycket vi än planerar... Men men sånt är livet=)

Lördagen blev trevlig med kalas hos Kusinerna trots stress från min sida...Söndagen gick jag och slappade HELA dagen i min blå morgonrock och håret stog åt precis alla håll... Inte konstigt att Tidningskillen kollade lite konstigt på mig när jag kom och öppnade dörren...; ) Samma dag gick Tova över till sin bästis Mathilda och lekte för att sedan sova över hos Mathilda!

Måndagen var Håkan hemma och hade semster från jobbet i och med att det är Höstlov denna veckan. Då tjatade vi om vad vi skulle göra och kom inte fram till något... Det blev Maxi en sväng och H&M för att mitt lypsyl hade tagit slut..Meningen var att vi skulle kolla på ett par nya sängar till oss på MIO. Våra sängar är nämligen helt ras efter 15-16 år. Jag ser ut som en stel gammal kärring när jag ska komma upp på morgonen... Men jag och min sambo kunde inte komma överens så det blev inget med det...
Det blev en lugn dag den dagen med trots allt=) Men på kvällen kom jag med ett förslag till Mathildas föräldrar och det var att Mathilda kunde få sova hos oss=) Sagt och gjort så Mathilda med packning kom hit. Jag läste Askungen och myste med alla tre tjejerna tillsammans=)

På tisdagen gjorde vi ordning oss och barnen lekte en stund. Lite senare gick vi ner till våran Granne och Vän Hanna- vi firade henne och gav paket=) Efter det gick vi upp till oss och jag lagade lunch till oss. Efter lunchen åkte vi ner stan och gick på bio med tjejerna=) FDet blev den där Råtta-filmen som var kul men ganska lång...Sen när vi hade avverkat filmen åkte vi hem och gick ut på våran gård och lekte i Höstvädret en stund. Vid 17.30 gick in och jag badade Evelinis medans Tova somnade i soffan... Så där har ni en del av mina dagar=) Sköt om er allihopa och jag tänker på Dig Lisa som snart ska bli Mamma för första gången=)
31 Oktober 2007  | Dagens inlägg | 2 kommentarer
Hello gumman! Härligt att läsa om vad ni har för er. Tänker mycket på dig. Stor kram från Anton o mig
Skrivet av Sofie den 1 November 2007 08:09
Hajk! Låter som ni haft några händelserika dagar, mys-pys. Tack för tankarna, det ska bli spännande värre! Kram

Webbplats: http://nogg.se/frujagdell
Skrivet av Lisa den 31 Oktober 2007 15:58
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida