Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


2 december 2007???

Oj oj oj... vad tiden bara rinner iväg....

Förstår inte riktigt vad tiden har tagit vägen.. Men har snabbt räknat ut att det är en hel månad sen jag bloggade....Det är lika bra att inse att jag aldrig kommer att vara en riktig sann bloggare...

Men det finns så mycket annat man kan göra på nätet.. som Facebook tex..

Ja jag skäms... Så många gånger jag har sagt till mig själv och andra att :"Facebook minsann... hm.. det är i alla fall inget för mig..." Har till och med
skitigt att gå med när jag har fått ett antal såna där inbjudningar på min Hotmail...

Hehe.. känner mig lite dum nu känner jag... Men nu är jag fast i Facebook-träsket..Det är ju såå kul att hitta en massa gamla kompisar =)

Annars här hemma går det i sjukdomars tecken tyvärr...Magsjuka( Eller Vinterkräksjukan) nu för både min och Evelinas del. Fy fasiken vad hemskt =(

Natten till torsdags så började Evelina Med allt vad det innebär...Och natten till lördag började jag.. Vidrigt är det.! Det enda positiva är att jag har gått ner tre hela kilo på denna fruktansvärda "bantningskur" men de kilona kommer jag strax att gå upp.. Det kan jag ge mig den på.. Den sanne Jojo-bantaren har uttalat sig hehe

Ja ja nog om den skiten nu rent ut sagt!

Jag har hunnit med en massa annat också=) Bla.. åkt upp till min allra bästa underbara vän Terese uppe i Sthlm=) En helt undebar lyckad helg får jag ju säga..
Allt var verkligen hur kul som helst. På fredagen den 9/11 kom jag upp med tåg och Terese kom och hämtade mig. Efter en lång och stor kram plus en massa skratt så åkte vi hem till Terese och åt lite kvällsmat och pratade en massa..

Eftersom jag kom sent så blev vi trötta så snart var det dags att sova för oss pratglada tjejer..

På lördagen gick vi upp och käkade plus en massa prat förstås ;D Gjorde oss iordning för att sedan åka till Terese ex och träffa honom och deras små tjejer som jag inte har sett på hur länge sedan som helst!

Där fikade vi och klappade Stefans äckliga ormar .. Blä.. Men jag klappade en liten bebisorm faktist( Sensation för att vara mig)

Efter att vi varit där en stund åkte vi till Skärholmen centrum och träffade Terese bror med sambo.. Där passade vi också på att käka=) När jagoch Terese hade kollat färdigt i affärerna så åkte vi hem och gjorde oss iordning. Sen kom Terese bror Mange och hans sambo Sabina och hämtade oss för då skulle vi in till stan och käka på ett ställe. Vi skulle passa på att fira Terese 30-årsdag och det gjorde vi! Där var Terese Pappa och hans Fru Kicki och tio till som jag inte orkar räkna upp

När vi hade käkat upp så drog vi till Golden days ett riktigt dansställe men där var det en sån lång kö så vi drog till ett annat ställe och dansade som galningar=)

Natten blev lång men väldigt trevlig=)

På söndagen hade vi Terese kusiner,mormor och moster på fika, också väldigt trevligt.. Kort sagt.. det var en helg med mycket skratt=)

Där har ni en del av min helg uppe i Sthlm.. Nu orkar jag inte skriva mer.. Mår nog inte riktigt bra trots allt... Kram på er..
2 December 2007  | Dagens inlägg | 2 kommentarer
Jag hoppas verkligen att allt e bra med dig å att du bara har tagit en väldigt låååång paus från bloggen. Kram på dig å hoppas att jul å nyår har varit bra.
Skrivet av Thessan den 9 Januari 2008 22:13
Jisses vad uppdateringarna haglar Jessica..hahaha Har du blivit facebook addicted istället??? kram o gott nytt!

Webbplats: http://www.nogg.se/tiora
Skrivet av Carin den 30 December 2007 13:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida