Välkommen till min sida!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Onsdag 31/10 2007

Kära Dagbok.... Nä.... så var det ju inte... haha... I helgen så har jag jobbat och efter jobbet blev det kalas=) Kusinerna till våra kids fyllde år och som vanligt är det kaos när familjen Kaos (som vi heter numera)ska iväg... Det slår Aldrig fel heller... hur mycket vi än planerar... Men men sånt är livet=)

Lördagen blev trevlig med kalas hos Kusinerna trots stress från min sida...Söndagen gick jag och slappade HELA dagen i min blå morgonrock och håret stog åt precis alla håll... Inte konstigt att Tidningskillen kollade lite konstigt på mig när jag kom och öppnade dörren...; ) Samma dag gick Tova över till sin bästis Mathilda och lekte för att sedan sova över hos Mathilda!

Måndagen var Håkan hemma och hade semster från jobbet i och med att det är Höstlov denna veckan. Då tjatade vi om vad vi skulle göra och kom inte fram till något... Det blev Maxi en sväng och H&M för att mitt lypsyl hade tagit slut..Meningen var att vi skulle kolla på ett par nya sängar till oss på MIO. Våra sängar är nämligen helt ras efter 15-16 år. Jag ser ut som en stel gammal kärring när jag ska komma upp på morgonen... Men jag och min sambo kunde inte komma överens så det blev inget med det...
Det blev en lugn dag den dagen med trots allt=) Men på kvällen kom jag med ett förslag till Mathildas föräldrar och det var att Mathilda kunde få sova hos oss=) Sagt och gjort så Mathilda med packning kom hit. Jag läste Askungen och myste med alla tre tjejerna tillsammans=)

På tisdagen gjorde vi ordning oss och barnen lekte en stund. Lite senare gick vi ner till våran Granne och Vän Hanna- vi firade henne och gav paket=) Efter det gick vi upp till oss och jag lagade lunch till oss. Efter lunchen åkte vi ner stan och gick på bio med tjejerna=) FDet blev den där Råtta-filmen som var kul men ganska lång...Sen när vi hade avverkat filmen åkte vi hem och gick ut på våran gård och lekte i Höstvädret en stund. Vid 17.30 gick in och jag badade Evelinis medans Tova somnade i soffan... Så där har ni en del av mina dagar=) Sköt om er allihopa och jag tänker på Dig Lisa som snart ska bli Mamma för första gången=)
31 Oktober 2007  | Länk | Dagens inlägg | 2 kommentarer
24/10 2007

Idag har jag inte gjort mycket....=) Legat och sovit till och med(!)Grejjat lite hemma bara... Men det är det jag ska lära mig... Att inte göra något-bara slappa=) Jag började dagen med att ta upp barnen mina och gå med dem till dagis.

Efter Dagis så gick jag ut i skogen och gick en snabb promenad... tittade och njöt. Det är ju såååå himla skönt och avkopplande och gå i skogen=) Och så mycket fina färger nu... Sen Gick jag hem och kokade mig en stor kopp te för att sedan beställa en tågresa upp till Sthlm! Så den 9/11 drar jag upp till Terese min underbara Tvillingsjäl för att fira hennes 30- årsdag! Det ska bli såååå kul!! Läängtar reda.. Nä nu ska jag äta lite kvällsmat... Kramisar så länge!
24 Oktober 2007  | Länk | Dagens inlägg | 2 kommentarer
Ha ha... nu är jag tant...

Idag har jag blivit en tant...nä skämtade bara... Jag och några som jag jobbar med har åkt buss till Ullared av alla ställen...Vilken grej... Det var jag och en miljon hysteriska pensionerer.... Fattade först inte vad jag gav mig in på...Men shoppinggalen som jag är var det himla kul... Hjälpte Tomten att fixa lite jukklappar till de små kidsen....

Men nu är jag helt slut så jag ska bädda ner mig nu och det ska bli sååååå himla skönt... Har börjat jobba numera också. Men det känns bra att vara tillbaka.. Kram så länge... nu slumrar jag näääääzzzztan..Natti natti
20 Oktober 2007  | Länk | Dagens inlägg | 1 kommentar
Oj oj oj...9/10 2007

Oj vad tiden går fort..... Inget nytt nä.. men ändå!! Ja jag inser att jag inte har varit inne på ett tag.. men jag har varit inne på Facebook litegrann i alla fall... ;) Jag har ju tagit en paus igen... Och den var låååång!

Men nu är jag tillbaka igen!! Idag i alla fall sen får vi se....? Nu den senaste tiden har jag mest tänkt, tänkt och tänkt, det måste jag ha behövt...? Stressen tog över mitt liv för ett tag sen och jag insåg en än gång att jag inte kan hålla på som jag har gjort! Få se bara hur länge jag orkar att vara lugn och uppleva nuet... Inte tänka på vad jag ska göra sen, har gjort eller vad det nu är... Men det är inte helt lätt för min del...

Men åter igen!! Jag har bestämt mig!! Precis som Lätta-reklamen.... Haha... Ja jag kram till er alla!
9 Oktober 2007  | Länk | Dagens inlägg | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Mellis                                             Skaffa en gratis hemsida