Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


snart blire fest

Halloj!
jag är dålig att uppdatera! bloggen men har inte haft tid att blogga men är tillbaka nu.

Nu har det hänt mycket med killarna! & inklusive mig.
Jag ska snart äntligen få jobb! är så lycklig inte roligt att bara vara hemma om dagarna! fast samtidigt så har det varit skönt eftersom jag inte mått så bra. Att jag har fått tillbaka mina krafter! Ska Jobba inom Demens vården igen trivs verkligen med de, Plus att jag har en stor erfarenhet av att jobba med ett sånt jobb. Annars blir det inte vården jag ska jobba med för det är svårt pga pengarbrist! Så kanske jag ska jobba med djur på djurvården i Nacksta! Vi får se hur det går? Återkommer till de senare vid ett annat tillfälle.

Jag & min käre sambo! Firade 5 års dagen våran i onsdags Jag kan inte fatta vart tiden har tagit vägen! Det har gått så väldans fort. Men är lika lycklig nu som då då jag träffade Lelle han gör mig lycklig! fortfarande.

Angående killarna nu då!
Dom har repat som tusan nu. Dom ska vara med i rockkarusellen! Gud så kul Jga vet att dom kommer att vinna & att dom tar hem det. Det där med Talang 2008 Dom hade gått vidare till slut castingen. Men dom vart igentligen LURAD! av Tv4 Så jag vet att dom tar hem det hela med rockkarusellen! Greabbarna har nu fått sin första spelning! Dom ska spela live inför 30 pers ska bli himla skoj att se när dom lirar för oss gamlingar! Haha.. inte undra på att man är stolt! För man blir nästan rörd när dom spelar! Dom är ju så duktiga killarna! Sen har dom fått deras The Viktorys Tröjor såld De gick fort det. Men om nån är intresserade så finns det mer att beställa hem! Jag tor det blir en väldans trevlig fest i helgen! killarna har ju musiken i sig det har dom efter sin pappa & det är ju självklart gitarristen & trumisen! dom är grymt bra lirare Även alla i bandet är jätte duktig dom har en stor rock talang måste jag säga! det är sköna grabbar det!

MÅste bara säga att The Vikroys Tröjorna är super läckra!

Nähe nu ska jag ta mig en kopp kaffe.
22 Maj 2008  | Länk | 40 årsfest | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra gidlöf                                             Skaffa en gratis hemsida