Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


snart blire fest

Halloj!
jag är dålig att uppdatera! bloggen men har inte haft tid att blogga men är tillbaka nu.

Nu har det hänt mycket med killarna! & inklusive mig.
Jag ska snart äntligen få jobb! är så lycklig inte roligt att bara vara hemma om dagarna! fast samtidigt så har det varit skönt eftersom jag inte mått så bra. Att jag har fått tillbaka mina krafter! Ska Jobba inom Demens vården igen trivs verkligen med de, Plus att jag har en stor erfarenhet av att jobba med ett sånt jobb. Annars blir det inte vården jag ska jobba med för det är svårt pga pengarbrist! Så kanske jag ska jobba med djur på djurvården i Nacksta! Vi får se hur det går? Återkommer till de senare vid ett annat tillfälle.

Jag & min käre sambo! Firade 5 års dagen våran i onsdags Jag kan inte fatta vart tiden har tagit vägen! Det har gått så väldans fort. Men är lika lycklig nu som då då jag träffade Lelle han gör mig lycklig! fortfarande.

Angående killarna nu då!
Dom har repat som tusan nu. Dom ska vara med i rockkarusellen! Gud så kul Jga vet att dom kommer att vinna & att dom tar hem det. Det där med Talang 2008 Dom hade gått vidare till slut castingen. Men dom vart igentligen LURAD! av Tv4 Så jag vet att dom tar hem det hela med rockkarusellen! Greabbarna har nu fått sin första spelning! Dom ska spela live inför 30 pers ska bli himla skoj att se när dom lirar för oss gamlingar! Haha.. inte undra på att man är stolt! För man blir nästan rörd när dom spelar! Dom är ju så duktiga killarna! Sen har dom fått deras The Viktorys Tröjor såld De gick fort det. Men om nån är intresserade så finns det mer att beställa hem! Jag tor det blir en väldans trevlig fest i helgen! killarna har ju musiken i sig det har dom efter sin pappa & det är ju självklart gitarristen & trumisen! dom är grymt bra lirare Även alla i bandet är jätte duktig dom har en stor rock talang måste jag säga! det är sköna grabbar det!

MÅste bara säga att The Vikroys Tröjorna är super läckra!

Nähe nu ska jag ta mig en kopp kaffe.
22 Maj 2008  | Länk | 40 årsfest | 0 kommentar
Tatto

Tänkte lägga ut lite bilder på mina Tatueringar jag ska göra! snart
Kruvar mig faktiskt! Men har fått höra att det är värre att gå till tandläkaren!!
Så jag får väl tro på att det är så..

Lägger ut 1 bild nu på min tatto

Har lagt ut bilder på tatueringar jag ska göra. =) i mitt galleri.
2 Maj 2008  | Länk | tatueringar | 0 kommentar
Snart är det dax för den stora dagen!

Hallå! Länge sedan man skrev nu i bloggen!
Har inte riktigt haft tid att blogga! Men ska skärpa mig.

Snart är det dax för grabbarnas stora spelning på länge! Talang var väl den allra stora dagen för dom. En speciell dag var det.
Men nu ska killarna spela den 24/5 först skulle dom igentligen spela den 17 e maj men det vart ändrat! så vi ska fira min sambo helgen efter i stället.

Så följande händer i stället Cruising i Hudiksvall ska bli himla skoj att få åka pärlan våran, Och träffa folk, Blir väl några bira också! =)

Sen helgen efter det den 24/5 Så blir det 40 års fest! Då blir det kul vill jag lova!
Det blir både live band som ska spela & då spelar Ju självklart! The Viktorys.
Längtar så tills den dagen! då firar vi även 5 år jag & min sambo!
sen får jag inte glöma att det blir god mat, & säkert mycket gott att dricka! blir nog en trevlig dag! Träffa vänner, Och släkt.

Ha en trevlig helg!
2 Maj 2008  | Länk | 40 års fest | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra gidlöf                                             Skaffa en gratis hemsida