Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Dressyr - Narasja

Tränade lite drssyr idag. övade lite samma sak som på träningen i torsdags... det gick bra idag men så klart var det svårare i vänster varvet.. men hyffsat fint. det gick bättre en i torsdags i alléfall.

Vi gjorde lite skänkelvikningar oxå som var väldit fina måste jag säga. var riktigt nöjd med hennes insattser... sen hade vi lite galoppombyten. det var lite jobbigare tyckte hon så det blev korsgalopp och det tog typ ett varv innan hon bytte helt och då skulle jag byta tills andra galoppen... jaja. ho var toppen idag i alléfall (y)
4 Juli 2008  | Länk | Träning | 0 kommentar
TRK

Idag var det tävling på TRK. Alltså där Linda Heed och Majja Heed har sina hästar. det var bara en träningstävling så jag hoppade 90. tog det ganska lungt . för det var väldigt varmt och hon kändes inte så jätte glad.
Det var sjukt varmt i alléfall.

Jag startade först i 90 och det gick jätte bra. bannan var lätt men rolig. var många roliga hinder. vattenmattor, murar och sånt.
vi kom dubbelnolla och fick en fin rosett :D

Är glad över hennes insatts för att dte var varmt och hon var ganska seg på framridningen. Hon slog i första hindret men efetr det slaget (bommen ramlade inte ner) så hoppade hin väldigt fint på alla hindrerna. jag höll på att flyga ur sadeln för hennes kraftiga steg . haha
men jag är stolt över henne.
sen skrittade jag hem henne till stallet. det är baar 1 km typ så det var en bra avskrittning.
Sa kanske dit igen den 31 och sen där imellan träna för Majja Heed. får se hur det blir.

3 Juli 2008  | Länk | Tävling | 0 kommentar
Träning för Camilla med Narasja

Idag kl 6 tränade jag för Camilla i ridhuset mellan Gnesta och Vagnhärad.
Vi tränade på att hon skulle bra framotdrivning. tränade lite Skänklelvinkningar och sen mot slutet hoppade vi ett litet hinder. typ 3 språng i varige varv. bara för att känna på henne hur hon känndes.

Camilla satte upp på henne och red i kanske 10 minuter och hon var helt slut efteråt.
men Narasjaq gick fint mot slutet och jag var supernöjd.

Vi betämde en träning på måndag oxå mellan 8 och 11 för mamma ska till gotland med jobbet på kvällen och båten går kl 6 på kvällen. Själv ska jag träna lite då inför tävlingen den 13. för på måndagen då ska vi hoppa och då blir det träningshoppningen inför tävlingen då. kanske körlite bomarbeta på onsdagen eller så... men idag gick hon jätte fint och jag ser framemot nästa träning

Ska på en träningstävling imorgon på TRK och jag ska bara hoppa 90 för att som sagt träna då.
ska känna lite på henne och se hur hon känns. det som går dåligt ska vi träna på måndag då. men jag tror det går bra. Narasja är väldigt fin nu!

Aja, önska mig lycka till nu då.

Heja mig haha XD
2 Juli 2008  | Länk | Träning | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Beatrice Lärnestad                                             Skaffa en gratis hemsida