Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


en halloweenkittel

suttit tittat ner på min cig,,men samma tankar fast olika anseende och försöker verkligen få lite kontakt med bästa alternativet, rätt konstigt man söker tröst i en cigarett i såna fall- De är ju falska och det är man så medvetna om,,ändå gör vi detta! Ändå kör vipå som vanligt med våra bulldozers som kallas stolthet,,utan att ta in sårandet, utan att ta in lidandet vi omsakat vår omgivning. Är vi så kalla eller är vi mättade på medmänninskor? jag tror det är en liten häxkittel av lite av varje, Den som har störst kittel,,den har större problem,, kollar runt lite,, klart min kittel var störst denna gången. Min kittel är kryddad med sorg, oro, vemod, osäkerhet, stor klyfta citron,,tvister,konfikter, en nypa lagens långa arm.   Jag tvekat inte en minut att denna kittel kan fixa till då det finns hopp för mig som kock,, jag vet jag kan  reda upp detta,, desto fler kockar destå värre soppa!! så är det inte, för lägger alla ner lite kärlek vid tillagningen,,, kan detta bli en röra som passar just oss, vi får många små kockar runt om oss som säger vad deras indrigrients gör för just vår soppa.

 En av grundkockarna!

 

 

1 November 2009  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Hej

Efter en låååång tids stillhet här på bloggen så ska jag börja igen,, har hänt mycket på ett år som kommer märkas på mina blogg framöver. Men kommer snart att skriva av mig här igen,,så ha förtröstan goa vänner

 

 

 

Kram på er därute!!

21 Juni 2009  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Faster Inger!!

Här har ni en stolt faster!! Max heter han och föddes den 21 augusti.

 

Man blir helt varm i hela kroppen, tänk vad en liten människa kan bli så högt älskad!!

Visst är han bedårande-

 

 

Kram på er därute!!

15 September 2008  | Länk | mitt liv | 5 kommentarer
Till dig Tomas!!!

31 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Till dig Tomas!!!

31 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Till dig Tomas!!!

31 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Butangas effekter!!

Butangas
Butangas som också kallas för tändargas är väldigt farlig att sniffa/boffa
*.
Det brukar finnas i förpackningar för påfyllning av gaständare, tex cigarett tändare.
Att sniffa butangas kan utlösa rubbningar i hjärtrytmen och det kan leda till plötslig död, då hjärtat inte slår som det ska.
Risken är också stor för syrebrist, eftersom butangasen tränger undan luftens syre och det kan ge allvarliga hjärnskador.


Sniffarens korttidseffekter:
Den gas som andas in, ökar i volym och att otillräckligt med luft kommer ner i lungorna har att göra med berusningseffekten.
Kolväten går in i blodet och förhindrar syretranporten.

Butangas
 
En syrebrist uppstår vilket påverkar hjärnan och en kort berusningseffekt uppstår.
Redan efter några få inandningar känner sig personen rejält påverkad men ruset klingar av ganska så snabbt (ca 10-30 min), och efter en timme märks ingen berusning alls.
Fysiskt sker det en avtrubbning av muskelkontroll, reaktionstid och effekter.
Sniffaren tappar oftast en psykologisk kontroll och det förekommer hallucinationer i form av syn och hörselförvrängningar.
Akuta risker vid butansniffning är att då gasen kommer i luftvägarna kan det leda till samma typ av dödsfall som vid drunkningsolyckor.
Adrenalinet produceras av kroppen i en sådan fart att hjärtrytmen störs.

Sniffarens långtidseffekter:
Den som sniffar/boffar under en lång tid löper stor risk att få permanenta skador i hjärnan och i levern. Följdeffekter kan även vara nedstämdhet och ångest.

Tolerans, abstinens och beroende:
Toleransen tilltar efter hand vilket gör att dosen måste ökas för att nå upp till samma berusningseffekt.
Abstinenssymptomen kan uppstå efter ett intensivt sniffande och visar sig då som sömnlöshet, frossa, huvudvärk, retlighet samt även som kramper.
Det fysiska beroendet är kopplat till abstinenssymptomen och det psykiska beroendet är nära förknippat med den omgivning personen sniffar i.
Umgänget och platser där personen brukar sniffa blir minst lika viktiga som själva berusningen.


* Definition av sniffning/boffning:
Att andas in ångor eller giftiga gaser i berusningssyfte.
23 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Att förlora hoppet?

Sitter och tänker som bara den just nu! Har suttit uppe hela natten, chattat, rökt, ätit. En vän jag chattar med, han har aldrig träffat mig, men jag märkte ju hur väl han kanske känner mig, eller inte?! Men han och jag har pratat flera gånger om chansen att kunna starta en relation, men han har lite annorlunda krav än mig. Så slutsatsen är jag e för gammal för honom, jag har barn, jag har ingen motivation i livet.

Jag kan acceptera de första två utan vidare, för åldern spelar roll i vissa lägen, vilket hänger samman med barnen även. Men den uppfattningen jag har gett honom, jag har inget motiv i livet, jag kommer stå på samma punkt i resten av mitt liv, för jag kommer inte orka ta mig igenom den biten i mitt liv som hör samman med mitt föflutna!!

Jag bara grät och grät sen efter vi sagt hej då, fast jag intygade att det var lungt för min del. Just nu känner jag mig så värdelös! som mamma, som individ, som kvinna, ja det mesta.

Socialen säger att jag inte försöker tillräkligt för min dotter, därför anses jag olämplig förälder, jag är inte brukbar inom arbete pga skador och psykiska problem, jag är inte brukbar som kvinna för jag har ett förflutet, jag kan inte ha något kvar i handen utan att förlora det jag har!! Och det värsta är det stämmer ju,,,,

Jag har ju förlorat allt! mitt hus, mitt jobb, min hälsa, mina barn, mitt boende, min inkomst, min egen värdighet som individ.

Vad har jag då kvar? hoppet? hoppet inför vad? hoppet att det ska lösa sig? hoppet att jag ska fixa detta? Tanken var så svindlande mellan stunderna så det susade till i huvudet på mig. Vissa sekunder kändes det som jag skulle bara brista i att bara släppa allt och bara låta allt ske, sprit, tabletter, tycka synd om sig....

Men då blir jag till den människan jag inte vill vara, vem vill jag då vara? Jag vet vad jag vill ha, men att nå det kräver sin bit, men är säker på att belöningen är värd det,,, inre frid och förlåtelse till sig själv. Så just känns hoppet lite vilset, eller snarare jag kanske har vaknat med hjälp?! Frågan är väl mer hur jag ska hantera detta from nu.....

Jag har alltid anset mig stark, andra har sett mig som stark individ, kanske det jag har levt på,,, på ångorna som inte finns längre. Men då när jag var den individen, då hade jag inte det jag har i dag! En viss frihet, ingen som skriker ingen som slår ingen som bestämde ens liv in i minsta detalj. Nu har jag min identitet,, förrut var jag bara en existerande sak, som sa ja och amen till allt. Jag vet även att identitetskriser kan man ha livet ut,, specielt om man har haft ett liknande liv jag har haft. Men jag söker inte sympati, jag söker inte självömkan, jag söker inte tröst, jag söker inte något längre.... tror jag får börja leta igen,,, vara som pippis sakletare, det ger ju något i slutändan,, som ger en vad man vill ha... så nu ska jag ut och leta efter mina diamanter här i livet, inte smågruset,, jag är mer värd än så...

 

 

kram på er därute!!

14 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
att nästan förlora en vän

Vi pratade i tel i fredags,, du var så arg och upprörd över det som hade hänt, jag försökte ge dig stöd i vårat samtal.  Man hörde din ångest din rädsla i rösten över vad som hade hänt. Men du vet om att jag inte hade brytt mig om hur saker och ting verkligen låg till, det enda som är viktigt för mig är ditt välmående, du vet om att jag älskar dig som du är... varför??? du är så glad, du litar på mig, du vågar, du ger mig hopp, du är mitt/barnens stöd, du satsar så starkt, du är så engagerad, du är min vän Lisa!!!!

Jag älskar dig som en syster. Du är systern jag aldrig fick, glad e jag för det, annars hade vi kanske aldrig skapat det bandet vi har. För du fanns där när andra vände ryggen, när andra inte vågade, när andra inte hade tid, du fanns vid min sida gumman. Du accepterade mina fel!

Nu sitter jag och undrar, vad kunde jag ha gjort vad kan jag göra, vad ska jag göra, och ett ord springer maraton i mitt huvud hela tiden.... varför??!!

sen på lördagen kom samtlet, det rysliga samtalet, den som vände min värld, det  som fick mig att bara ramla på knä, min dotter ringde mig, hon lät så konstig tyckte jag,,, vad har hänt?????

Lisa ligger på intensiven..........

vad??

du vet om att jag inte gillar såna sjuka skämt!

mamma, Lisa ligger på intensiven...

det kändes som en evighet innan jag sa något,,,, varför är hon där?

vad har hänt,, skriker jag nästan,,

Hon har försökt ta livet av sig, allt står stilla ihuvudet på mig.

vadå ta livet av sig, hur? min dotter berättade att hon har tagit extremt många tabletter, polisen hittade henne, det hade krävts ett antal hjärt och lungräddning innan de hade fått henne stabil, hon har krampat så hårt att en del tänder är krossade,

Jag visste att min vännina hade problem, men att det skulle driva henne till detta fruktansvärda beslutet,,, aldrig aldrig aldrig aldrig

Har kontakt med hennes man dagligen, erbjudigt min hjälp på alla sätt,  hon är ur koman nu, hon blir lite starkare fysiskt varje dag, men det tuffaste kommer sen, när hon orkar.

men jag kommer finnas vid hennes sida, alltid, hon ska veta att jag älskar henne oavsett vad, inte döma henne, inte gnälla, bara vara där för henne, precis som hon för mig.

 

 

Kram på er därute,, ge ett leende, det leende kan förändra någons liv.

 

5 Augusti 2008  | Länk | mitt liv | 3 kommentarer
Tillbaka

Hej goaste vänner, tillbaka igen. lite starkare lite visare ;-)

Var på ortopeden i dag och fick min rygg röntgad och kollad, e så glad. Visst det e en livslång sjukdom, men min rygg är stabil, vilket betyder att jag är sk friskförklarad. Priset är mindre känsel i benen, och att jag är 2 cm mindre Ha Ha,, så min nya längd är nu 1,65 cm... förrut var jag 1,67 cm. Men vad gör det, inte dugg bagatteller i det hela. vad har annars häänt, jo det har varit jobbiga veckor, med mycket dumt innehåll. Men de vill jag inte tala om här, nu e kvinnan tillbaka iaf. Så nu är det nya krafttag inför livet, sen se vart det hela bär vägen.

 

kram på er därute

8 Juli 2008  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Tack

För ni finns här och brytt er om mig!! Jag har en tuff period just nu men som alla problem ska det lösas åxå. Och blev så glad av era meddeladen till mig, att ni finns och bryr er. TACK!!! Det värmer mig mer än ni kan ana, Speciellt till en kille som fick mycket lastat på sina axlar pga mig, tack för att du orkade och att du fortfarande står vid min sida!! Är så glad för det. Hade varit tyngre om du hade gett upp. Kommer alltid vara vid dina sida men tror du redan vet det! Men jag är vid liv och har min lilla svacka, men den kommer passera eftersom..

tusen kramar till er därute!!!

 

1 Juli 2008  | Länk | mitt liv | 3 kommentarer
Grönlands flagga

27 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
tycker synd om mig

Det känns som jag drunknar nu, Mitt liv bara ramlar ihop mer och mer just nu. Varför alltid när jag lyckas resa mig upp så kommer nästa slag i livet. Hur många såna slag orkar en människa? Jag tror mitt e snart slut, vet i tusan om jag orkar med att ställa mig upp mer!? Den största respeken har försvunnit, min egen. I hurt my self again! dont now what to do? vad ska jag göra? fan bara sitter och tycker synd om mig själv nu, och jag hatar att göra det. Vem är jag till att göra det? Tänker att jag ska tag i fatt mitt liv, men viljan och orken är väldigt svag just nu. Har så mycket i huvudet just nu så jag vet inte vad jag ska göra ibland! Istället för agera bara sitter jag ner nu, tick tack tick tack!!! sen har tiden gått.....

 

22 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 3 kommentarer
Love hurts
kärlek kan vara besvärlig
20 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
kelly family

Alltså jag tycker det är världens bästa kärlekslåt!!

13 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
sommarlov!

Jaha, då har sommarlovet börjat, felle har flyttat till sin pappa igår. Kändes väldigt tomt utan henne, när jag vaknade i morse var första tanken var tusan e hon? Sen kom man på sig själv. Men tror det kommer gå bra, visst lite anpassningsproblem kanske, men i det stort heöa kommer hon fixa detta. Säkert mycket bättre än mig.

 

kram på er därute!

12 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
fucking life

back to life, back to reality....

så är det nog, man lever sin lilla värld, sen kommer en annan verklighet och bankar på dörren. Fast detta som har hänt, har inte ens jag orsakat, men jag får lida och min dotter. Min dotter ska flytta till sin pappa nu efter plötslig livsförändring. Jag har gett upp just nu, orkar fan inte mer nu. ska bara drifta en tid, skita i allt, bara planera för dagen.....

ska sluta lita på folk, ärligt talat. tycker det är så mycket just nu att jag trycker i mig fucking jävla sömntabletter, och det gör jag bara i kris. och även sobril tar jag. önska jag kunde berätta allt för er, men pallar inte. men sitter och funderar och funderar, på vilket vis hela ska sluta. men vet ju hur men samtidigt inte....

Stackars er här pratar jag i gåtor för er, men den dagen jag orkar tar jag upp det för er...

kram på er därute

5 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
sommarlov

Ja då börjar sommarlovet snart, vilket betydet för mig både gott och ont, får se hur det hela blir...

felle ska vara mycket hos sin pappa, vilket är bra. Hon behöver bygga upp den kontakten.... sen får vi se hur det blir därefter, vore skönt om de kan börja, bättre sent än aldrig, det har ju trots allt gått framåt sista året.

Det jobbiga för mig blir att mitt ex ska bo hos mig, alltså vi är goda vänner och så.... men mitt ex ändå, liksom vet inte hur jag ska ställa mig till det, tror ärligt talat jag kommer be honom hitta ett annat boende, vet inte vad jag tänkte på när han frågade mig faktiskt, antagligen typ trygghet eller jag vet inte, han finns ju trots allt kvar i mitt hjärta fast han slet sönder det. Vet att det aldrig kommer bli han och jag, men tänk om jag vill ha smulor, vill jag plåga mig så?  För plåga mig själv är jag expert på. Känner mest för att fly fältet, kanske jag gör, sticker till bort en tid och gömmer mig, stänga av mobilen, inte vara tillgänglig för någon..

 

Kanske lite fegt från min sida men åh vad skönt det hade varit, Tror jag behöver komma i från många i min omgivning just nu, därför känner jag så här. Kanske hittar mig själv lite då mitt i denna röran. Tror det behövs.....

3 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Tantcruising

ja hej på er, måndag kväll nu. Har varit en tråkig dag mest, var med Linhda är hon körde ärenden, Däremot hade vi överroligt i går när vi "tantcruisade" runt om i Malmö i hennes 740. Det började med vi drog till Mcdonald, väl därinne i kön, stod jag sist i kön och var övervarm, så jag står och tittar på folket i kön, en kille i min ålder står och tittar på mig och märker att han skrattar åt något? han "himlar" med ögonen mot killen framför honom, så jag tittar och får mig världens skratt, där står en kille i typ 20-årsåldern, antagligen hög på något, gympaskor, strumpor, och jeans som var sönderklippta runt varje rumphalva och inga kalsonger på sig. Så ögonen gick av någon orsak automatiskt ner och man bara tittade, den killen som visade mig det vi stod och fnissade och hade överroligt åt detta. Sen körde vi vidare och slog lite följe med killarna vi hade skrattfest med inne på Mcdolnads, vi småracade och flörtade med varandra, Ha ha vilken syn för gudarna. sen bröt vi av och drog åt annat håll, så den värmen som var igår gjorde att jag drog upp min jeanskjol när jag satt i bilen, så man var ju lite avslöjande om man kan kalla det så. Så vid ett stopljus säger Lindha kolla in de killarna så de tittar på dig, så brevid mig sitter, tre fyra killar med världens smajl mot mig, jag bara vinkar och ler tillbaka. så vi kör, tror du inte killarna i den lilla lastbilen förföljer oss, så de tycker detta e jätteroligt, så tycker även vi i 5 min, sen börjar vi bli lite förskräckta... slutade med att vi körde in på en coop parkering. ha ha så roligt man kan ha det ibland, när tanken var att vi skulle bara till Mcdolnads på glass.

3 Juni 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Mitt luftslott!

Varje morgon steg jag upp, direkt gick jag till mitt luftslott

Väl inne i slottet njöt jag av alla salarna... De var mina, åh vad jag njöt av det. Har inte kännt sådan glädje på mycke länge. Detta var mitt, jag mådde bra av mitt eget luftslott, den gav mig en styrka, en styrka jag inte ens visste om mig själv...

 

Men vet du vad! Det du kallade luftslott...... Det var mina känslor!!

 

Åh min fina vackra tiger, så stark, så speciell, så svårfångad. men så fantastisk.

 

 

 

Du fick mig uppleva något jag inte trodde jag ens ägde, kommer alltid tacka dig för det.

Du fick mig att uppleva mig själv från ett nytt perpektiv, kommer alltid tacka dig för det.

Du fick mig att uppleva att det man önskade kan man förlora, kommer alltid tacka dig för det.

 

 

Ska ta mitt luftslott, placera den på ett ställe, där bara en viss person någonstans, som kommer vilja, kommer vara envis, kommer bevisa, kommer orka... kommer VÅGA

blåsa upp den igen...

 

 

 

Kram på er därute

24 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Min lilla monkey!!

I dag åkte min lilla mickey till ett jourhem! Jag var tvungen att gå hemifrån, blev för jobbigt...

Min lilla monkey, du som fick oss till skratt så många gånger, du som fick mig att känna mig viktig i ditt liv. Sitter här och kommer på mig själv flera gånger att tänka "just det han bor ju inte här längre" Maten, fredagsmyset, hans burk cola, hans små spekulationer om livet. Min dotter sörjer ännu mer, hon fick ju känslor för lillkillen.....

Jag åxå men dock inte på det viset, han blev på något vis sonen jag aldrig fick, när vi pratade innan i dag, sa jag till honom att aldrig aldrig glömma att mitt hem är alltid hans hem.

Så i dag känns det tungt, men vet ju att allt detta är för att hjälpa honom till ett bättre liv, vilket jag hoppas och kommer följa honom mycket länge....

till våran lilla apa


23 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Respektlöst eller

ja vet ni kära vänner, denna kvinnan är expert på att hoppas! har alltid haft den nackdelen, hoppas på för mycket av livet! Nog fan lär mig sig aldrig, varför varför? Ska lyssna på min vän: Inger lär dig bli negativ till människor! Hur lär man sig det? Ska fan börja bli kallare till folk, speciellt män! Är så trött på dem jag råkar ut för. Har stängt ner allt snart. bara ha någon sida kvar man kan kväcka av sig..... som här, här läser folk till det de vill, inget tvångshörande eller så. Ingen som behöver engagera sig längre om de inte vill eller orkar. Gör inte jag heller för den delen heller.... Man bra hoppas en massa dumt bara dumt då

 

 

 

 

 

Kram på er därute!

22 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
KÄNSLOR

ÅH, dessa stormande känslor. Mina känslor är som jordens klimat, På ett ställe är det fullständigt kaos, jordbävningar, översvämingar. Det är min ilska min oro min sorg....

På ett helt annat ställe är det total harmoni, vindstilla, solsken. Det är min glädje, min kärlek, det är du........

 

I’m just a dreamer
I dream my life away
I’m just a dreamer
Who dreams of better days

 

 

Baby, dont understand
Why we cant just hold on to each others hands
This time might be the last I fear
I need you so

 

18 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
En hjärtesak

Jag har inget minne av min far, bara vad min mor och mina mostrar har berättat. Enligt dem var han en man med stor karaktär och glad. Men uppenbarligen bar han på en hemlighet, sen om han var fullt medveten om det har jag ingen aning om! Hans hjärta fungerade inte som det skulle. Han hade haft ett fartfyllt liv enligt sägnen, han älskade mig sas det. vilken jag inte tvivlar alls över. Men han fortsatte sitt liv efter min födelse, han var dansk som fiskade på grönland på den tiden. Både danskar och amerikaner arbetade aktivt på grönland, Så jag kan tänka mig att det föddes många "halvblod" på den tiden. Men mor träffade en svensk fiskare, så kärlek uppstod. Så efter några år bestämde de för att flytta till svergie. Jag och min mor åkte färja till danmark, men den resan berättar jag i ett annat blogg. Jag växte upp, fick reda på när jag var ca 25 år att min far var avliden i en hjärtsjukdom. Han blev endast 42 år gammal. Men jag kände ingen större förlust, vi kände ju inte varandra. Fick besked av danska rigshospitalet att jag måste kontakta min läkare som i sin tur skulle kontakta rigshospitalet i köpenhamn ang min fars hjärtsjukdom. Men i den åldern hade jag fullt upp med småbarn, hus, livet så det hade jag aldrig tid med. Åren gick, jag märkte ingenting alls, till hösten -07, då hände något en kväll. Mitt hjärta kändes som en tyngd och fick svårt att andas, detta varade i ca 5 minuter. Jag blev helt klart jätterädd, men icke att jag åkte till akuten för det. det gjorde jag ett dygn senare efter ilskna ungar och vänner. Så jag åkte ditt, de tog massa prover. Dagen efter ringde de och sa att mina hjärtprover visade antydan på att en hjärtförändring hade skett, men kunde inte specifera det. Så jag fick kontakt med en annan läkare. Jag fick berätta allt om min fars situaton bla, så de bestämde att jag ska ha ett bärande EKG i ett dygn för att se hur mitt hjärta arbetar i olika situationer.

Så nu har jag burit denna snart i ett dygn, den ska av kl 16,00. Sen ska hjärtläkare gå igenom detta, sen får jag reda på vilken orosituation jag hamnar i. Men jag lever med mina skyddslappar och tror inte det är så farligt. Så vi får se vad som sägs osv. Men jag ska hålla er uppdaterade om det.

Kram på er där ute!

13 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
TRO HOPP KÄRLEK

Tänkte tillägna dagens blogg till en speciell man! Vet inte ens om han läser detta, men det gör inget. Bara jag får lasta av mig!

Vet du, du tände ett litet ljus för mig. Trons ljus, det var inte så stort ljus, men den kunde skinna så starkt. Åh du väckte min tro igen.  Tack

Du tände ett  ljus till! Hoppets ljus, den sken inte lika starkt, men den fanns där. Åh du väckte mig med hoppets ljus. Den lyste stark inom mig. Tack

Det tredje ljuset kom du med även, kärlekens ljus! Åh vad vackert ljus. Men när du skulle lämna den till mig den sa du:den ska få lysa hos dig ensam, men minns alltid att den lyser för dig. Åh den lyste starkast av dem alla. Tårarna rann men fick tröst av tron och av hoppet. Tack för mina ljus du gav mig......

10 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
Here i go again

I dont know where Im going
But I sure know where Ive been
Hanging on the promises and songs of yesterday
And Ive made up my mind
I aint wasting no more time


Though I keep searching for an answer
I never seem to find what Im looking for
Oh Lord I pray you give me strength to carry on
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
But Ive made up my mind
I aint wastin no more time

Im just another heart in need of rescue
Waiting on loves sweet charity
And Im gonna hold on for the rest of my days
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
And Ive made up my mind
I aint wasting no more time
But here I go again

And Ive made up my mind
I aint wasting no more time
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known..

10 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Sol

Sol, sol, sol, Ja man förstår ju varför det fanns/finns männsikor som dyrkade solguden. I den egyptiska mytologin är det Ra som är solgud. Han färdas under dagarna på en solbåt. I båten förändras han ständigt. I början av resan, på morgonen, är han liten och nyfödd. Han byter skepnad och på kvällen är han gammal och döende. Nästa morgon föds han på nytt. Tänk om man hade ett sånt liv? Låter ju inte precis underhållande. Tur jag inte är solgud i egypten.I nordisk mytologi personifieras solen av en gudinna som heter just Sol. Hon färdas varje dag på himlen i sin vagn, dragen av hästarna Arvaker och Allsvinn. Sol kallades även Sunna eller Sunne och av detta kommer ordet söndag, alltså solens dag. Ja då låter ju det lite mer attraktiv ju, men ändå nej tack tror jag avstår den även.I grekisk mytologi är Apollon en solgud. Han är också ljusets, skaldekonstens och musikens gud. Han ger insperation åt skalder och har lyran som sitt speciella instrument. Apollon slår sig till slut ner i Delfi för att vara Oraklet i Delfis gud. Han månar om människans renhet, den som begått brott måste renas. Jaha, ok men tror faktiskt jag avstår den åxå..Inkaindianerna hade stor respekt för livet efter döden och begravningsritualerna för de avlidna var ambitiösa. De döda begravdes i sittande ställning vända mot den uppstigande solen för att mötas av solguden Inti. Okay!? men är det så bra med solen efter döden? Nä avstår den åxå faktiskt, Så här letar man efter en solgud man kan dyrka. Men jag kom på att dyrka själva solen i stället, istället för alla dessa figurer jag hittade. Får skapa mig ett egen tro och tempel. Men till dess ska jag njuta av solen.

kram på er där ute!

 

8 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Desperat kvinna söker....

Ja desperat kan man väl kalla det, om man söker efter kärlek på nätet. Och man är helt med på att sexchatta med främlingar. Tror jag har haft "sex" med 5 st senaste veckan, tur att det är säker sex. Man lär väl inte drabbas av något mer än ev virus på datorn om olyckan är framme. Hellre den än mig! Började chatta med en go kille. Vi började lära känna varandra under skalet, jag började fastna lite för honom.  Han har bra värderingar och härlig humor. Sen börja vi prata utseende, så vi skickade bilder till varandra. Åh i mina ögon var han snygg även. Min oro är att jag är 40 han är 33. Hur han ställde sig till det, innan var det ok för hans del. tills han fick bilderna. Alltså klart killen hade uppfattning hur jag ser ut, var ju bilder på sidan vi fick kontakt genom. Men han tyckte jag ser för gammal ut Jaha vadå det fick mig att känna mig som en idiot!!!! Så nu sitter man här med svansen mellan benen och känner sig som en desperat kvinna efter kärlek. Klart jag har några som suktar efter mig, men de vill bara ha sex, jag vill ha mer. När ska detta pusslandet bli klart? Man försöker hitta sin pusselbit, men den kanske inte finns. Jag är en kvinna som blir lätt kär och precis lika lätt sårad, men tror ju knappast jag sitter ensam om det bekymmret. Är det ett stort problem tro, vi kvinnor vill ha kärlek, män vill ha sex. Men jag släpper inte tanken att det finns mer än så hos männen, jag vet ju att det finns mer än så i männen. Har ju träffat många trevliga män, men inte på det viset, bara som kompisar och vänner. Så jag sitter med mina chattsidor och msn och ger inte upp hoppet än. För någonstans finns det väl en stackare till mig, som kan ta mig som jag är. Har haft rätt trist liv inom kärleken eller kanske kallas otur, eller blindhet. Tror jag är rätt sviken på det området, så man tar väl åt sig obetydliga saker som man annars inte borde göra. I annat fall får man väl vakna upp ur sitt lilla desperata liv och hitta sig en hobby eller något annat man kan fylla sitt liv med. För internet kan ge en mycket, men kärlek vet i tusan! 

 

 

8 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Gnällinger!

Åh underbara värme! Kan man bara njuta av värmen och energin som man får av solen, Denna vintern som har varit, tycker jag har kännts extra tung. Tror det beror på allt som har hänt. Jag brukar vara en uppåt tjej med energi i mig, men just nu är jag väldigt slö och orkeslös. Bara njuter av nustunden, slänger bort allt som pressar en i huvudet. Och det är rätt mycket. För tjugo år sen, när man tänkte på framtiden trodde jag att när jag är 40 kommer mitt liv vara enklare och inga bekymmer. Hm tror ja har missat något på vägen, Jag har ingen fast punkt i livet, vet inte var min framtid har i tankarna ang sjukskrivning eller arbete, Vet inte hur min dotter ska fixa skolan, Uch bara jobbiga saker, det värsta är nog att jag börjar tröttna på att hålla på fajtas med ett nytt hela tiden! Men å andra sidan så är det väl jag som bidrar med det hela tiden , lägger mig i, måste hjälpa till, vill hjälpa, osv. Så idag har jag en gnälldag!

Men om man inte hade problem, så kanske man inte uppskattar livet lika mycket? Läste en bra sak för lite sen:  Ständig solsken, ger öken!

Man kanske ska ha det i tankarna.

Kram på er därute.

6 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
KATTLETARE!!

II  Igår kväll så sms min goda väninna Lindha mig, hon undrade om jag hade sett till Gizmo? Nej svarade jag.Gizmo är en grannes katt,tyvärr har hon inte så stor ansvarkänsla till honom varav vår oro över honom. Någon timme sms hon mig igen och säger att hon har sett honom, men han verkar skygg och rädd. Så jag går ner till henne. Hon berättade att hon hade sett några tonårskillar hade försökt skada honom tidigare under dagen men hon hade skrikit åt dem. Så vår oro var nu om han hade fått slag och sparkar för rädd och skygg verkade han vara. Vi letade i buskaget med rumporna i vädret, mörkt var det åxå så jag tar fram mobilen och fotar för att se om vi kan se hans ögon gnistra till inne i mörkret!!

Alltså jag undrar vad grannarna tänkte när de såg oss. Kan inte låta bli att skratta bara jag tänker på det.

Vi gav upp hoppet att hitta honom för han sågs inte till eller hördes, så vi sa att vi får hålla koll efter honom.

När vi gick tillbaka mot porten, hoppade han fram till oss, vi blev lika förskräckta jag och Lindha. Men tror han satt och hade ett gott kattskratt åt oss när vi stod och letade efter honom, så när han märkte vi tröttnade hoppa han fram, lilla spjuven.

Men vi tog honom till mig, för jag har 2 katter sen tidigare. Han sover, äter och bara njuter av dagen i dag, som en kisse ska göra.

Så hur det slutar vet jag inte än.... funderar på "ta" honom.

men lovar att uppdatera er. kram på er därute.

4 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
En kvinnas klagan

Jag vill klaga, vart kan jag vända mig? var finns min klagomur? Vart kan jag avreagera mig? var kan jag hälla ut min frustration. Varför har jag sån godtroget sinne för, varför vill jag tro det bästa för. Jag vill kunna vara kall och samvetslös. Varför utnyttjas jag av min godhet, var hittar jag min styrka att säga nej. Jag vet att den finns i mig själv, någonstans i dessa 95 kg ska den viljan finnas! men jäkligt blyg är den för mig, under tiden säger jag bara ja och amen! känns det som. Du min kärlek du har tagit min vilja och vägra släppa ifrån dig den. Men vet du vad, när du tog den viljan sådde den ett annat frö i mig! Den har döpt sig till besvikelse och hat. När den bara var ett frö märktes den inte så ofta. Men du gav den så bra gödsel så den blev stark. När vi talar vattnar du mig det, hur lyckas du? Jag som hade sprutat på gift på det och fått den till att dö sakta i giftet av kärlek. Jag märker hur rötterna tog mig igen, besvikelsen på högra sidan hatet på vänstra. Jag går som en pinne på en stam. Jag funderar på vilket verktyg som är bäst på att såga ner den, den slöa sågen eller den snabba moderna kallhygget. Tror jag tar den slöa sågen, då kan jag vila mellan varven och titta på skapelsen du har sått. Kanske luta mig mot den när orken är borta, bara jag inte vilar för länge, har sett att den har luftrötter också. Men en dag ska jag ha klarat det! Jag lovar du blir den första som får reda på det.
30 April 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
TEST LISTA DAG!

ALLMÄNT...
Namn: Inger
Piercingar: Inte nu längre
Tatueringar: ja
Längd: 167 cm
Skostorlek: 40-41
Hårfärg: Brun/svart, färgar det
Är du kär i någon: Ja...:/
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tänker du på självmord: Nej. Jag är tacksam över att se livet
Tycker andra att du är attraktiv: Tror vissa tycker det, men dom har nog nåt fel på ögonen.
Vilket schampoo använder du: Olika, beror på priset
Vilken parfym använder du: olika, men gillar inte parfymer
Vad är du rädd för:förlora några av mina barn
Gillar du att tvätta: oftast
Gillar du Berg-och-Dalbana:Har nog blivit tant, gillar inte det längre:-(


SENASTE...
Film du hyrde: Flood
Film du köpte: Ingen aning.
Låten du lyssnade på: Tears dont fall
Låten du hade på hjärnan: Gamla älskade barn, Barbro Högberg
Låten du laddade ner: Minns inte
Personen du ringde: Min dotter
TV program du tittade på: Cold case
Personen du tänkte på: Min dotter

FAVORIT...
Mat: Kött, kött, kött
Låt: Jag har rätt många
Sak att göra: Bli frisk
Sport: VAD??
Dryck: Fanta
Kläder: värsta joggingstile, riktigt tråkig är jag:-(
Film: Oj oj raderna räcker inte, men bla: Deja vu, Skeleton key, I am sam, Pay it forward.
Bil: Om jag hade en bil och pengar skulle det bli en snygg gammal jänkare-50-60

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1 gång tror jag, eller ja 100 kanske
Gånger ditt hjärta brustit: massa gånger, de missar aldrig mitt hjärta
Hjärtan brustit på grund av dej: omkring 3 tror jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 3 gånger tror jag
Ärr du har på kroppen: rent för många

SENASTE...
Bok du läste: Minns jag inte tyvärr(guldfiskminne)
Personen du fick mail av: Min dotter :-) hon adda mig som vän här på nogg
Personen du fick brev av: nåt inkassobrev nog
Personen du fick sms av:Lindha
Gången hela din familj åt middag tillsammans:Rent för länge sen, men beror på trångboddhetten

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Sovit, varit med min dotter på jourcentralen
Var det kul: Nej hatar vårdcentraler
Hur tidigt stiger du upp: Allt mellan 7-12
Gillar du att slåss: Nej inte nu längre
Vad ska du göra ikväll: Ta det lungt
Är du seriös:Ibland
Vad är du allergisk mot: Mjölk, och sura människor:-s
Var har du ont: I själen
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Nej, jo om jag bockar mig ner och sätter händerna under fötterna;-)
Favoritserie: House och Greys atanomy, lost, heroes mm

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: föredrar socker
Gillar du ketchup: Ja till rätt mat
Är du glad nu: njae, e för trött
Var du glad igår: Ja stundvis
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nej men inom vården
Vad dansar du till: Musik
Stockholm är: Sveriges huvudstad
Göteborg är: Lisseberg
Kan du sjunga: Om du uppskattar kråkskrik är jag rätt person
Mer värt än guld: Lycka
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Nya Zeeland, Grönland MM
Ska bli skoj: Att bli frisk
Ska inte bli skoj: Att vänta så många dagar till pengadagen kommer
Sparar till: Den som spar han har, men jag är en hon så;-)
Väntar på: Bättre tider
Pålägg som gäller: Makrill, marmerlad
Dagens dryck: Fanta naturligtvis
21 April 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
RÄTT ELLER FEL!!!

Hej mina mysiga vänner, Ja då har det gått en dag till! Jag har nya erfarenheter som vanligt, vet inte riktigt vad det är med mitt liv just nu, men det händer så mycket i mitt och Felicias liv! Hon har en stor vänkomskrets, många bra och dåliga vänner, på gott och ont! Men tydligen har jag fått bra betyg av ungarna, de tycker jag är en schysst mamma en man kan lita på. En som inte sviker dem. Ja ja men ialla fall detta är ingen skrytblogg idag, Jag var med min äldsta dotter på vårdcentarlen igår, så sms min yngsta och sa hon behöver prata med med mig. Jag sucka till och tänkte till jaha nu har hon satt sig i klistret igen. Sen sms hon att hon har flera vänner hemma. Då blev jag arg på henne och sa att hon inte får ta hem vänner utan tillåtelse från mig. Så jag skyndade mig hemåt, bad henne möta mig vid bussen för jag hade rullstolen och kryckorna med mig. Jag kom till min hållplats, och klart stod hon inte där. ÅH j%¤#a unge tänkte jag. Så jag fick börja gå med mitt ekipage, måste ha sett rätt dumt ut. Sen möte de upp mig efter några hundra meter, Felicias vän Bella kom spingandes före felicia, hon bad mig sätta mig i stolen direkt, jag protesterade inte för trött i benen. Så vi gick hem och de var lite rastlösa. Så jag förstod att de ville prata NU, den som har ungdommar tror jag vet vad jag pratar om. Men sen satte jag mig i köket med dem så de kunde varva ner sig. Då berättade de att deras vän behövde sova någonstans för natten. ok men berätta mer vad som har hänt bad jag dem. Så berättade en rätt tråkig historia, som jag inte kommer ta upp här för det är killens privatliv. Men jag kan säga så här att jag tvivlar inte på deras berättelse, och jag är en sån människa som försvarar barn och tar dem under mina vingar så gott jag kan. Så jag sa ja till att fick sova hos oss. Han kom efter några timmar, mycket trevlig kille. väldigt artig och tacksam. Stackaren somna inte förrän sena natten, Men han sov ut rejält. Det var nog behövligt efter flera nätter och dagar av oro och stress. De satt och pratade och var på internet ungdommarna, de verkar ha trevlig. Men det hela handlar om att killen har rymt från sin nuvarande bostad. Då menar jag inte föräldrahemmet. Och jag har en vag uppfattning vem killen är sen tidigare, hans föräldrar har det besvärligt i sitt liv nu, och har bry med det just nu. Men de är inte min treo(huvudvärk) Men denna killen och jag pratar lite mer och mer, så min förståelse varför han sökt sovplats hos "okänd" familj ökade. Hans berättelse är gripande och svider i hjärtat. Han verkar trivas bra annars här och jag har sagt ja till han får sova en natt till. Men samtidigt vet jag att jag gör fel mot de han bor hos, men han har flaggat SOS flera gånger hos en del myndigheter, ang hans liv. Men tyvärr fungerar inte systemet så bra alla gånger, den som drabbas är barnet i slutändan. Jag sitter och funderar vad jag kan göra för hjäp till honom, men jag har ingen rätt att kräva något i detta, varken hjälp eller något annat som kan få hans liv i bättre kvalite. Sen en annan vän sa till mig att jag princip är dum ihuvudet som gör detta, för jag måste tänka på mig själv och mina problem, sen att jag hyr lägenheten i andra hand att det kan drabba hyrestagaren, jag vet inte om det kan det. Men det enda jag vet just nu är att jag måste göra något. Men vad vet jag inte än?!?! Har ni råd på mitt problem? Om ni vill veta historien bakom killen så har vi mailkontakt mest för att inte jag ska skylta med det hela. kram på er därute.
18 April 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Dagen som förändrade mitt liv

Alla har vi en dag i livet som vi kan tänka tillbaka på med tanken den dagen förändrade mitt liv, så dag har även jag. Vid närmre tanke har jag många sådana dagar! Men den 22-2-08 förändrade verkligen mitt liv. Jag ska försöka skriva så klart som möjligt. Fedagen den 22 började som alla andra mornar jag har. En cig på morgonen, tänker efter vad som ska göras under dagen, har jag tur orkar jag göra en tredjedel av mina planer. Jag har varit sjukskriven sedan juli -03 pga utbrändhet och deprission. Så mina dagar kan vara osammanhängande om orken inte finns där. Men är mycket starkare i dag än året-03. Jag släckte min cig och började med dagen, Under dagen kom min äldsta dotter och hälsa på, Vi satt och pratade och jag nämde för henne att jag var rätt festsugen. Hon var även det så vi bestämde att sitta hemma och ta dela en flaska och bjuda in några. Kvällen kom och vi var ett antal personer som satt och sjöng och skålade, Tyvärr kom min yngsta hem fast vi bestämde att hon skulle sova hos en väninna. Så jag blev lite besviken, men hon tyckte det var roligt att vara hemma och träffa folk, så jag varvade ner mig lite över hennes oväntade hemkomst. Hon gav mig rådet mamma drick nu inte för mycket! Jag sa bara nej för tusan. Mina tidigare erfarenheter med sprit har varit väldigt dåliga, jag har blivit aggressiv, ledsen, självmordsbenägen, en riktig dramaqueen om jag uttrycker det så.Så hennes råd var väl valda. Jag märkte ju att jag blev rejält berusad, hade inte drukit sprit på ca ett år så det krävdes inte mycket att bli berusad. Men jag tyckte jag skötte mig utmärkt i mitt rus. Men ack så fel jag hade... som vanligt! Mitt ena minne är att min yngsta dotter skäller ut mig för min aktiva spritförbrukning, Vi bor på andra våningen i ett höghus, vi har en sk fransk balkong rakt ovanför porten till huset. När hon har skällt ut mig springer hon ut genom dörren, kvar står jag ensam i rummet, med mina idiotiska tankar! Min ena tanke var att springa efter henne, men kom på att det går fortare om jag klättrar ner från balkongen. Har varit väldigt aktiv och vig i mina yngre dagar så den tanken var inte obekväm för mig. Så jag klättrade över räcket utan större problem, sen trodde jag att var "säker" och kunde bara glida ner för räckena på balkongen. Sista minnet är att jag känner att jag bokstavligen tappar fotfästet. Nästa minne varar ca 10 sec och består av barnen skriker men jag förstår inte dem, och denna fruktansvärda smärta jag har i ryggen, sen minns jag inte mer. Därefter vaknar jag på sjukhuset, läkaren pratar med mig, men jag minns inte vad.... bara att jag har brutit ryggen!!! det ordet ekar i uvudet medans jag somnar lika fort igen. Mina närmaste dagar bestod av undersökningar i sängen, smärtstillande, all denna smärta....mina tankar på mina barn för vad jag har utsatt dem för, detta hatet mot mig själv, denna vreden mot mig själv, detta föraktet mot mig själv. Tankarna slutade ibland i att jag kunde lika bra dött i fallet, min egen värdighet var inget värt i mina ögon. Tills en eftermiddag jag träffade min yngsta dotter, där hon förklarade sin kärlek till mig, sin rädsla, sina tankar. Då vaknade jag till ordentligt och bestämde mig för att kämpa tillbaka till livet. Jag fick en stödkorsett samma dag, och kom upp sittandes i sängen i 5 minuter... då visste jag att detta kommer jag fixa. Nu har det gått "bara" 2 veckor, men på denna tiden har jag rest mig upp från sängen börjat gå, har mina kryckor min rullstol, och det viktigaste av allt mina barns stöd, deras kärlek trots min idioti. Jag har svurit att inför mina barn att aldrig mer dricka sprit! Ett löfte jag inte kommer ha svårt att följa. Min tid att bli frisk helt och hållet räknas ta upp till ett år, men vad gör det när jag lever, jag lever med hjälp och stöd från mina underbara barn, vänner, sjukvården, och en ny livssyn på mig själv.
7 April 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Inger Davidsen                                             Skaffa en gratis hemsida