Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Dragracing!!

Tävlingssträckan (engelska dragstrip) är vanligtvis 1/4 engelsk mil (402 m) men på en del banor körs även 1/8 engelsk mil (201 m). Sträckan är kort och helt rak och i praktiken handlar tävlingen om att få så hög acceleration på fordonet eller båten som möjligt. Två fordon eller båtar tävlar mot varandra åt gången. Man kvalar in i en så kallad stege på ett sätt som liknar en tennisturnering. Varje gång möts två förare varav en går vidare och den andra åker ur tävlingen. Man tävlar tills det bara finns en kvar - den slutlige segraren.

Det svenska rekordet för den snabbaste klassen Top Fuel Dragster är 4,98 sek över 1/4 engelsk mil med sluthastigheten 457 km/tim. Aktuella svenska rekord hittar man på SBF - Svenska Bilsportförbundets hemsida.

Det finns tre permanenta banor i Sverige, Mantorp Park i Östergötland, MECA Raceway i Malmö och en i Sundsvall. MECA Raceway drivs av en ideell förening som heter SRIF - Skåne Racers Ideella Förening och banan i Malmö oljehamn är 201 meter lång och där bedrivs verksamhet från maj till september.

Flera flygfält har används för tävlingar, till exempel i Barkaby, Bulltofta, Feringe, Landskrona, Mora, Nyköping, Orsa, Piteå, Tullinge, Uppsala, Vårgårda, Säve, och Västerås.

Det finns flera olika klasser i dragracing. Både stora och små får köra. Man får börja köra redan det år man fyller åtta år.
30 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 1 kommentar
Melodifestivalen 2008Tyckte faktiskt denna var den bättre av årets melodifestivallåtar!

Kram på er därute!
28 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 0 kommentar
Mitt luftslott!

Varje morgon steg jag upp, direkt gick jag till mitt luftslott

Väl inne i slottet njöt jag av alla salarna... De var mina, åh vad jag njöt av det. Har inte kännt sådan glädje på mycke länge. Detta var mitt, jag mådde bra av mitt eget luftslott, den gav mig en styrka, en styrka jag inte ens visste om mig själv...

 

Men vet du vad! Det du kallade luftslott...... Det var mina känslor!!

 

Åh min fina vackra tiger, så stark, så speciell, så svårfångad. men så fantastisk.

 

 

 

Du fick mig uppleva något jag inte trodde jag ens ägde, kommer alltid tacka dig för det.

Du fick mig att uppleva mig själv från ett nytt perpektiv, kommer alltid tacka dig för det.

Du fick mig att uppleva att det man önskade kan man förlora, kommer alltid tacka dig för det.

 

 

Ska ta mitt luftslott, placera den på ett ställe, där bara en viss person någonstans, som kommer vilja, kommer vara envis, kommer bevisa, kommer orka... kommer VÅGA

blåsa upp den igen...

 

 

 

Kram på er därute

24 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 2 kommentarer
Min lilla monkey!!

I dag åkte min lilla mickey till ett jourhem! Jag var tvungen att gå hemifrån, blev för jobbigt...

Min lilla monkey, du som fick oss till skratt så många gånger, du som fick mig att känna mig viktig i ditt liv. Sitter här och kommer på mig själv flera gånger att tänka "just det han bor ju inte här längre" Maten, fredagsmyset, hans burk cola, hans små spekulationer om livet. Min dotter sörjer ännu mer, hon fick ju känslor för lillkillen.....

Jag åxå men dock inte på det viset, han blev på något vis sonen jag aldrig fick, när vi pratade innan i dag, sa jag till honom att aldrig aldrig glömma att mitt hem är alltid hans hem.

Så i dag känns det tungt, men vet ju att allt detta är för att hjälpa honom till ett bättre liv, vilket jag hoppas och kommer följa honom mycket länge....

till våran lilla apa


23 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Respektlöst eller

ja vet ni kära vänner, denna kvinnan är expert på att hoppas! har alltid haft den nackdelen, hoppas på för mycket av livet! Nog fan lär mig sig aldrig, varför varför? Ska lyssna på min vän: Inger lär dig bli negativ till människor! Hur lär man sig det? Ska fan börja bli kallare till folk, speciellt män! Är så trött på dem jag råkar ut för. Har stängt ner allt snart. bara ha någon sida kvar man kan kväcka av sig..... som här, här läser folk till det de vill, inget tvångshörande eller så. Ingen som behöver engagera sig längre om de inte vill eller orkar. Gör inte jag heller för den delen heller.... Man bra hoppas en massa dumt bara dumt då

 

 

 

 

 

Kram på er därute!

22 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
Nyklippt

Från det här....

till det här

Så jag känner mig lite "naken" men åh vad skönt ändå, inte tungt, blir lättare att tvätta, osv... ska bara vänja mig vid  det!!

Ser lite sur och bitter ut, e nog det åxå... stackars min dotter som alltid ställer upp och klipper mig.... Så är det hon som tar alltid första smällen. Tur hon kan mig innan och utantill. Tack gumman<3

22 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 2 kommentarer
Jag är glad!!

Åh i dag är jag så glad, jo dagen började som igår soc kom och kolla så Felicia var vaken, sen gick vi följe till hennes skola. Sen gick jag hemmåt, En stund senare ringer en annan socialtjänstekvinna. Hon undrar om det är hos mig Micke finns hos(se tidigare blogg) Jag blev först mycket avaktande och undrade varför hon undrar detta osv. Men sedan medgav jag att jag känner till honom osv, mickey låg fortfarande just då. Jag viskade kvickt till mickey att vakna, han förstod ju på mig att något var på gång så han vakna till omedelbart. Men han och jag accepterade att socialen skulle komma med Mickey mamma utan poliser och helt utan bråk. Så de kom ca en havtimm senare och vi satte oss och pratade, Mickey var väldigt tillbackadragen just då, de var så imponerande att han inte hade stuckit innan de kom. Men jag förklarade för dem att han har ingen orsak att rymma från mig om jag sa som det var. Jag gjorde klart för Mickey och den assistenten han uppskattade mest att sitta i köket själva för att prata i lugn och ro.

Jag och Mickeys mamma och en socialassisten satt i tv rummet, vi pratade och disskuterade lite, jag framförde små olika synpunkter jag har om det hela. Och sa till dem vad jag tyckte var bäst och kändes bra. Och Mickey mamma, vad ska jag säga!  Jag har ingen rätt att döma eller kritisera henne, men jag får ha mina åsikter för mig själv.... de var inte av den allra vänligaste tankar.

Men socialen accepterar och även hans mamma godkände att han bor här tills socialen har kunnat ordna ett en bra fosterfamilj till honom. jag blev så glad att jag var tvungen att bärja min glädje.

Vi blev så glada, Vi bestämde efter en stund de hade gått att vi går och äter. Så jag Mickey och min äldsta dotter Li gick och åt, då berättade hur nervös han var och rädslan hade nästan tagit över honom när de var där. Men jag föräkrade för honom att nu kan vi slappna av mer, för nu kan han vara med mig och de andra utan vi behöver kolla efter polis och socialen. Han var så avslappnad, jag var så glad även. Så hittils är dagen bara ett stort plus. Min yngsta dotter ringde och var så orolig och var övertygad om att han inte fanns i våra liv längre, hon blev även så lättad att man hörde hur hon andades ut under press av gråt och oro. Frågade flera gånger om det var sant. Så  hoppas er dag åxå var bra. Krampå er därute

21 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 0 kommentar
Tisdag

Jaha då var det tisdag kväll,,,, väldigt vad tiden går!

Morgonen inledde med att soc kom och väckte min tös, Vi tre gick till hennes skola och hade möte. det hela gick bra och framför allt kändes bra Sen har jag varit på Triangeln och Möllan.

Åt på Mascott på Möllan, var definitivt inget lunchställe! Men mot kvällen har de fantastisk god mat där. Sen gick vi mot Triangeln och träffade min andra dotter emelie.

Vi var inne om och kolla lite butiker, men är inte så jätteglad att gå i affärer, så jag sa till tjejerna att jag ska bege mig hemåt nu, tyckte det blev lite jobbigt att gå även. Med tanke på ryggen och att soc skulle komma på besök igen halv 5. Så vi sa hej då till varandra.

Sen när jag kom hem, var jag lite trött, gav katterna mat.. satte mig på nätet en stund, sen kom soc, vi snackade om Felicias skoldag, vilket hade varit till belåtenhet för madamen:-) 

Ja ja nu ska jag göra något annat. kram på er där ute

20 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 1 kommentar
Trist dag

Ja nu är det måndag kväll, här sitter man mätt och belåten. Var och åt på en indisk/bangladesh resturang innan, men var tyvärr inte så gott som jag ville det skulle vara...

Trodde det skulle smaka mer spännande med tanke på priset, men nu har jag testat det stället och lär inte gå dit igen, sen fick jag fasligt ont i ryggen igen, medans jag satt och väntade på maten satt jag och spekulerade om ryggsmärtorna jag har haft mer eller mindre hela dagen, undrar om det är väderskiftningen som orsakar detta?!  Så jag beslöt att fundera på den saken vidare en annan dag...

Min dag började med att soc kom, de ville prata och se hur vi skulle fixa problemet att få Felicia till skolan, jag hade redan förklarat för dem att jag är så trött på att kämpa med henne utan resultat, då skulle de ta in en assistent till som tydligen ska ge mig och Felicia motivation. Jo så de kom, visst hon verkade reko osv, men sen om det funkar att få iväg henne är nog en helt annan 5a. Men de lyckades insperera henne rätt bra, och överenskommelsen är fixar hon resten av tiden ska vi sticka till Köpenhamns tivoli och ha roligt. Visst men av någon orsak har jag tappat gnistan så vi får se.

Detta var min trista dag... kram på er därute

19 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 0 kommentar
KÄNSLOR

ÅH, dessa stormande känslor. Mina känslor är som jordens klimat, På ett ställe är det fullständigt kaos, jordbävningar, översvämingar. Det är min ilska min oro min sorg....

På ett helt annat ställe är det total harmoni, vindstilla, solsken. Det är min glädje, min kärlek, det är du........

 

I’m just a dreamer
I dream my life away
I’m just a dreamer
Who dreams of better days

 

 

Baby, dont understand
Why we cant just hold on to each others hands
This time might be the last I fear
I need you so

 

18 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
ISBJÖRNARIsbjörnen härskar på packisen
Isbjörnar lever i Arktis på packisen nära kuster och öar. De delar detta habitat med ursprungsbefolkning och djur som vikare, fjällräv, narval, vitval och miljoner av flyttfåglar. Isbjörnen är toppredator (högst upp i näringskedjan) i det arktiska marina systemet och är väl anpassad för ett liv på isen. De är mycket goda simmare (& dykare) och kan simma upp till 50 km i det iskalla vattnet mellan packisen. Deras enorma ramar fungerar som snöskor på snön och paddlar i vattnet. Isbjörnen har en otroligt varm päls och det tillsammans med ett 11 cm tjockt lager av fett, håller dem varma speciellt under vintern och simturerna. De måste till och med röra sig sakta för att inte överhettas i Arktis där temperaturen inte överstiger 10°C på sommaren och faller till ca -40°C under vintern.

Solitära djur
Isbjörnen lever oftast ensam förutom på platser i Arktis där de ibland fastnar på land under den isfria perioden och när det är parningsdags. Honor parar sig vid tre års ålder och får 1-3 ungar (som väger ca 600 g) åtta månader senare, runt nyår, mitt i vintern. Isbjörnsmamman spenderar vintern i idet och ger mjölk till ungarna. Honan äter och dricker inte under tiden i idet utan tär på kroppsfettet. I mars/april när ungarna är ca 3 månader lämnar de idet med sin mamma. Ungarna stannar hos sin mamma tills de är ca 2 år. Under den tiden lär mamman ungarna hur de ska överleva i den arktiska miljön och snart kan de simma i det iskalla vattnet och åka rutschkana nerför snön.

Äter bara kött ...
Isbjörnen är den enda av de sju björnarterna som i stort sett bara lever av kött. Det är på packisen isbjörnen jagar sin föda och det är där de spenderar sin mesta tid. När isen försvinner i söder under sommaren drar en del sig mot norr tillsammans med isen och sina byten. Andra isbjörnar spenderar sommaren på land och lever på lagrat kroppsfett från våren, men ibland kan de dock äta gräs, lavar och blåbär. Isbjörnar äter mest mellan april till mitten av juli för att de senare ska klara av den isfria perioden som kan vara i upp till fem månader. Isbjörnen behöver äta ca 2 kg fett per dag och favoritbytet är vikare som har hög koncentration av kroppsfett. Isbjörnar jagar sälar i deras andningshål eller letar upp ungar som fötts i hålor i isen. Isbjörnarna jagar även storsäl intill kalvande glaciärer och ute på isen grönlandssäl och vitval. Isbjörnen klarar till och med av att dra upp en val på över ett ton på isen. Isbjörnar som är strandade på land äter självdöda sälar och valar, samt fågelungar och ägg.

Hot
Isbjörnen har inga fiender förutom människan som jagat dem hårt under lång tid, så det största hotet idag när jakten är reglerad är den globala temperaturhöjningen. På grund av växthusgaser i atmosfären smälter den arktiska isen tidigare varje år vilket ger isbjörnarna kortare tid att jaga och bygga upp fettreserverna inför sommaren. Dessutom har nu även vinterisen börjat frysa till 3-4 veckor senare än normalt i östra Sibirien, vilket innebär att strandade isbjörnar inte kommer ut som vanligt på havsisen för att jaga säl och fylla på fettdepåerna. Amerikanska forskare har beräknat att 2/3 av väldens isbjörnar kan vara borta vid år 2050 på grund av att havsisarna sommartid kommer att smälta bort i stora områden i Arktis (Svalbard, Sibirien och Alaska).

Andra hot mot isbjörnarna är föroreningar och bekämpningsmedel som förs från söder till Arktis i norr genom vindar och havsströmmar. Vissa av dessa kemikalier är långlivade organiska föreningar (POPs) och de samlas upp i den arktiska näringskedjan så när de når toppredatorn, isbjörnen, så har koncentrationen av dessa giftiga och långlivade ämnen nått en alarmerande nivå. När isbjörnarna svälter finns det stor risk att miljögifterna kommer ut i kroppen och försvagar immunförsvaret. Tyvärr förs miljögifterna över från mamman till ungarna via dimjölken.
Vad gör WWF?
WWF har ålagt sig att säkra en framtid för världens isbjörnar. Denna toppredator är en viktig del i det arktiska ekosystemet och det som påverkar isbjörnen påverkar också alla andra arktiska arter. För att hitta vägar att stoppa de negativa effekterna på isbjörnarna och deras arktiska hem arbetar WWF bland annat med att belysa hoten från klimatförändringar och POPs. WWF stödjer också forskning om isbjörnar och hoten mot Arktis. I östra Sibirien har WWF anställt flera isbjörnspatruller som har som huvuduppgift att minska konflikten mellan hungriga isbjörnar och lokalbor. Patrullen matar isbjörnarna med självdöda valrossar så att de inte går in i byarna för att leta mat i väntan på att havsisen skall frysa till inför vintern.
I och med att havsisen kommer att smälta bort i Arktis finns det risk för en ökad sjöfart, mineralutvinning och fiske. WWF kommer att arbeta med dessa frågor ur ett klimatperspektiv.


Visste du att ...?
Isbjörnen har utvecklats från brunbjörnen.

Isbjörnen är världens största köttätande landdäggdjur.

I arktiska Kanada har isbjörnar setts i skogar så långt som 200 km in från kusten.

När isbjörnen står på bakbena blir den större än en liten elefant.

Under sommaren spenderar isbjörnarna en fjärdedel av sin tid med att sova.

Isbjörnen har ett andra genomskinligt ögonlock som fungerar som ett par simglasögon och skyddar ögonen när de simmar.
16 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 0 kommentar
VAD GÖR VI MOT VÅRA DJUR!!!!

15 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 1 kommentar
BOKNÖRD?15 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 0 kommentar
En hjärtesak

Jag har inget minne av min far, bara vad min mor och mina mostrar har berättat. Enligt dem var han en man med stor karaktär och glad. Men uppenbarligen bar han på en hemlighet, sen om han var fullt medveten om det har jag ingen aning om! Hans hjärta fungerade inte som det skulle. Han hade haft ett fartfyllt liv enligt sägnen, han älskade mig sas det. vilken jag inte tvivlar alls över. Men han fortsatte sitt liv efter min födelse, han var dansk som fiskade på grönland på den tiden. Både danskar och amerikaner arbetade aktivt på grönland, Så jag kan tänka mig att det föddes många "halvblod" på den tiden. Men mor träffade en svensk fiskare, så kärlek uppstod. Så efter några år bestämde de för att flytta till svergie. Jag och min mor åkte färja till danmark, men den resan berättar jag i ett annat blogg. Jag växte upp, fick reda på när jag var ca 25 år att min far var avliden i en hjärtsjukdom. Han blev endast 42 år gammal. Men jag kände ingen större förlust, vi kände ju inte varandra. Fick besked av danska rigshospitalet att jag måste kontakta min läkare som i sin tur skulle kontakta rigshospitalet i köpenhamn ang min fars hjärtsjukdom. Men i den åldern hade jag fullt upp med småbarn, hus, livet så det hade jag aldrig tid med. Åren gick, jag märkte ingenting alls, till hösten -07, då hände något en kväll. Mitt hjärta kändes som en tyngd och fick svårt att andas, detta varade i ca 5 minuter. Jag blev helt klart jätterädd, men icke att jag åkte till akuten för det. det gjorde jag ett dygn senare efter ilskna ungar och vänner. Så jag åkte ditt, de tog massa prover. Dagen efter ringde de och sa att mina hjärtprover visade antydan på att en hjärtförändring hade skett, men kunde inte specifera det. Så jag fick kontakt med en annan läkare. Jag fick berätta allt om min fars situaton bla, så de bestämde att jag ska ha ett bärande EKG i ett dygn för att se hur mitt hjärta arbetar i olika situationer.

Så nu har jag burit denna snart i ett dygn, den ska av kl 16,00. Sen ska hjärtläkare gå igenom detta, sen får jag reda på vilken orosituation jag hamnar i. Men jag lever med mina skyddslappar och tror inte det är så farligt. Så vi får se vad som sägs osv. Men jag ska hålla er uppdaterade om det.

Kram på er där ute!

13 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
TRO HOPP KÄRLEK

Tänkte tillägna dagens blogg till en speciell man! Vet inte ens om han läser detta, men det gör inget. Bara jag får lasta av mig!

Vet du, du tände ett litet ljus för mig. Trons ljus, det var inte så stort ljus, men den kunde skinna så starkt. Åh du väckte min tro igen.  Tack

Du tände ett  ljus till! Hoppets ljus, den sken inte lika starkt, men den fanns där. Åh du väckte mig med hoppets ljus. Den lyste stark inom mig. Tack

Det tredje ljuset kom du med även, kärlekens ljus! Åh vad vackert ljus. Men när du skulle lämna den till mig den sa du:den ska få lysa hos dig ensam, men minns alltid att den lyser för dig. Åh den lyste starkast av dem alla. Tårarna rann men fick tröst av tron och av hoppet. Tack för mina ljus du gav mig......

10 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
Here i go again

I dont know where Im going
But I sure know where Ive been
Hanging on the promises and songs of yesterday
And Ive made up my mind
I aint wasting no more time


Though I keep searching for an answer
I never seem to find what Im looking for
Oh Lord I pray you give me strength to carry on
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
But Ive made up my mind
I aint wastin no more time

Im just another heart in need of rescue
Waiting on loves sweet charity
And Im gonna hold on for the rest of my days
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
And Ive made up my mind
I aint wasting no more time
But here I go again

And Ive made up my mind
I aint wasting no more time
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known
Like a drifter I was born to walk alone
Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road Ive ever known..

10 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Sol

Sol, sol, sol, Ja man förstår ju varför det fanns/finns männsikor som dyrkade solguden. I den egyptiska mytologin är det Ra som är solgud. Han färdas under dagarna på en solbåt. I båten förändras han ständigt. I början av resan, på morgonen, är han liten och nyfödd. Han byter skepnad och på kvällen är han gammal och döende. Nästa morgon föds han på nytt. Tänk om man hade ett sånt liv? Låter ju inte precis underhållande. Tur jag inte är solgud i egypten.I nordisk mytologi personifieras solen av en gudinna som heter just Sol. Hon färdas varje dag på himlen i sin vagn, dragen av hästarna Arvaker och Allsvinn. Sol kallades även Sunna eller Sunne och av detta kommer ordet söndag, alltså solens dag. Ja då låter ju det lite mer attraktiv ju, men ändå nej tack tror jag avstår den även.I grekisk mytologi är Apollon en solgud. Han är också ljusets, skaldekonstens och musikens gud. Han ger insperation åt skalder och har lyran som sitt speciella instrument. Apollon slår sig till slut ner i Delfi för att vara Oraklet i Delfis gud. Han månar om människans renhet, den som begått brott måste renas. Jaha, ok men tror faktiskt jag avstår den åxå..Inkaindianerna hade stor respekt för livet efter döden och begravningsritualerna för de avlidna var ambitiösa. De döda begravdes i sittande ställning vända mot den uppstigande solen för att mötas av solguden Inti. Okay!? men är det så bra med solen efter döden? Nä avstår den åxå faktiskt, Så här letar man efter en solgud man kan dyrka. Men jag kom på att dyrka själva solen i stället, istället för alla dessa figurer jag hittade. Får skapa mig ett egen tro och tempel. Men till dess ska jag njuta av solen.

kram på er där ute!

 

8 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Desperat kvinna söker....

Ja desperat kan man väl kalla det, om man söker efter kärlek på nätet. Och man är helt med på att sexchatta med främlingar. Tror jag har haft "sex" med 5 st senaste veckan, tur att det är säker sex. Man lär väl inte drabbas av något mer än ev virus på datorn om olyckan är framme. Hellre den än mig! Började chatta med en go kille. Vi började lära känna varandra under skalet, jag började fastna lite för honom.  Han har bra värderingar och härlig humor. Sen börja vi prata utseende, så vi skickade bilder till varandra. Åh i mina ögon var han snygg även. Min oro är att jag är 40 han är 33. Hur han ställde sig till det, innan var det ok för hans del. tills han fick bilderna. Alltså klart killen hade uppfattning hur jag ser ut, var ju bilder på sidan vi fick kontakt genom. Men han tyckte jag ser för gammal ut Jaha vadå det fick mig att känna mig som en idiot!!!! Så nu sitter man här med svansen mellan benen och känner sig som en desperat kvinna efter kärlek. Klart jag har några som suktar efter mig, men de vill bara ha sex, jag vill ha mer. När ska detta pusslandet bli klart? Man försöker hitta sin pusselbit, men den kanske inte finns. Jag är en kvinna som blir lätt kär och precis lika lätt sårad, men tror ju knappast jag sitter ensam om det bekymmret. Är det ett stort problem tro, vi kvinnor vill ha kärlek, män vill ha sex. Men jag släpper inte tanken att det finns mer än så hos männen, jag vet ju att det finns mer än så i männen. Har ju träffat många trevliga män, men inte på det viset, bara som kompisar och vänner. Så jag sitter med mina chattsidor och msn och ger inte upp hoppet än. För någonstans finns det väl en stackare till mig, som kan ta mig som jag är. Har haft rätt trist liv inom kärleken eller kanske kallas otur, eller blindhet. Tror jag är rätt sviken på det området, så man tar väl åt sig obetydliga saker som man annars inte borde göra. I annat fall får man väl vakna upp ur sitt lilla desperata liv och hitta sig en hobby eller något annat man kan fylla sitt liv med. För internet kan ge en mycket, men kärlek vet i tusan! 

 

 

8 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 0 kommentar
Gnällinger!

Åh underbara värme! Kan man bara njuta av värmen och energin som man får av solen, Denna vintern som har varit, tycker jag har kännts extra tung. Tror det beror på allt som har hänt. Jag brukar vara en uppåt tjej med energi i mig, men just nu är jag väldigt slö och orkeslös. Bara njuter av nustunden, slänger bort allt som pressar en i huvudet. Och det är rätt mycket. För tjugo år sen, när man tänkte på framtiden trodde jag att när jag är 40 kommer mitt liv vara enklare och inga bekymmer. Hm tror ja har missat något på vägen, Jag har ingen fast punkt i livet, vet inte var min framtid har i tankarna ang sjukskrivning eller arbete, Vet inte hur min dotter ska fixa skolan, Uch bara jobbiga saker, det värsta är nog att jag börjar tröttna på att hålla på fajtas med ett nytt hela tiden! Men å andra sidan så är det väl jag som bidrar med det hela tiden , lägger mig i, måste hjälpa till, vill hjälpa, osv. Så idag har jag en gnälldag!

Men om man inte hade problem, så kanske man inte uppskattar livet lika mycket? Läste en bra sak för lite sen:  Ständig solsken, ger öken!

Man kanske ska ha det i tankarna.

Kram på er därute.

6 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
KATTLETARE!!

II  Igår kväll så sms min goda väninna Lindha mig, hon undrade om jag hade sett till Gizmo? Nej svarade jag.Gizmo är en grannes katt,tyvärr har hon inte så stor ansvarkänsla till honom varav vår oro över honom. Någon timme sms hon mig igen och säger att hon har sett honom, men han verkar skygg och rädd. Så jag går ner till henne. Hon berättade att hon hade sett några tonårskillar hade försökt skada honom tidigare under dagen men hon hade skrikit åt dem. Så vår oro var nu om han hade fått slag och sparkar för rädd och skygg verkade han vara. Vi letade i buskaget med rumporna i vädret, mörkt var det åxå så jag tar fram mobilen och fotar för att se om vi kan se hans ögon gnistra till inne i mörkret!!

Alltså jag undrar vad grannarna tänkte när de såg oss. Kan inte låta bli att skratta bara jag tänker på det.

Vi gav upp hoppet att hitta honom för han sågs inte till eller hördes, så vi sa att vi får hålla koll efter honom.

När vi gick tillbaka mot porten, hoppade han fram till oss, vi blev lika förskräckta jag och Lindha. Men tror han satt och hade ett gott kattskratt åt oss när vi stod och letade efter honom, så när han märkte vi tröttnade hoppa han fram, lilla spjuven.

Men vi tog honom till mig, för jag har 2 katter sen tidigare. Han sover, äter och bara njuter av dagen i dag, som en kisse ska göra.

Så hur det slutar vet jag inte än.... funderar på "ta" honom.

men lovar att uppdatera er. kram på er därute.

4 Maj 2008  | Länk | mitt liv | 1 kommentar
Besök

Oj oj idag dick jag besök av brosan och hans söta tjej, Frida är i 5 månaden. Hennes mage är världens sötaste, men lilla pojken hade bestämt för att vara blyg för faster genom att inte sparkas. Frida är lite nervös inför förlossningen, vilken kvinna är inte det som förstföderska!! Men man kan spekulera hur man vill om sina förlossningar, för min erfarenhet av mina tre förlossningar är att de var olika fast resultatet var lika, man låg helt salig av glädje över barnet vi hade fått. Det var värt allt. Jan och Frida väntar då sitt första barn, att se dem värmer så, det ger mig känslan att det är hopp för kärleken.
3 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 2 kommentarer
En kvinnas klagan


Uch nu e jag mitt i separation, igen. Men å andra sidan visste jag nog innerst inne att jag detta inte skulle fungra, men tror ni vet att man är en mästare på att gömma dumma obehagliga känslor när man lever i en låtsasvärld. Men de kommer förr eller senare..... ja ja nu ska jag sitta och tycka synd om mig vidare.......
2 Maj 2008  | Länk | dagblogg | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Inger Davidsen                                             Skaffa en gratis hemsida