Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


söndag

ojojoj vilken händelserik kväll, OJ!

Började med att jag gick förbi philip och hämtade upp mallan för att bege oss till kinki där alla min bruds var samlade.
Började att fixa oss lite smått, beställde pizza, åt och sedan fixing igen. När allt var klart med mkt klantheter osv så började vi tillslut att dricka, endel fick i sig lite för mycket oså började vi snalla mot bussen. Jag är övertygad över att Busschauffören inte tyckte vår allsång var det bästa han hört och ville inte släppa ut oss om vi inte var tysta? upsh.

Gick mot perongen där tåget skulle gå. hoppa på den, och där blev många av med sin sprit av vakten.
Började prata med folk, trevliga som attan.
Andra blev ledsena så då fick vi trösta. När vi var framme blev det kissepaus för hela bunten och började sakta rulla bort mot hallen då det hände lite, inte riktigt var som var planerat och tror alla blev mer eller mindre chockade. men gjort är gjort och skit i det nu! började sedan gå bort mot hallen, jag som var VIP gick in medans de andra stod kvar och köa. JAg ringde de och sa att de skulle tränga sig för att det tod sån lång tid, de sprang före men tjejerna splittrades. Någon idiot tog soffan.bs biljetter ur handen så där var den festen, hon kom inte in hur hon än gjorde.
6 så var det så, att någon OMOGEN CEPE har tryckt falska biljetter så 300, 300!! kom inte in. det är förskräckligt och sjukt egoistiskt bara för att man själv vill tjäna pengar och göra så att det förstör för så himla många. IDIOTISKT!
efter mycket trängsel i kön kom jag fram för att hämta jackan tog mej 45 min. matilda & elin var dör nere och dansa och jag trodde minsann att jag skulle åka med sanna & lina hem.
Där försvann dom och jag stod där som ett frågetecken, hopp vad ska jag göra nu? gick runt och leta efter dom och satte mig sedan och väntade. gick sedan ut till Oskar & Beez, vi gick till McD för att fördröja tiden lite. Sedan kom bussen, vi hoppade på. Och många omogna saker vägra att betala så det började inte rula förns 3 så var inte hemma förns halv 5.
Då var det redan försent, min otroliga trötthet hade slagit om till pigghet. inte bra inte bra. men elin och jag snarka sött sen efter massor chips ätanade & eva och adam.

Idag är det en riktig segar dag, och helt ändrade planer från vad som hade tänkts att göra. Ist blir det plugg.

9 November 2008  | allt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nathalie                                              Skaffa en gratis hemsida