Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


The day the storm took over (?)

Jag fick just en knäppt sms, men det ska jag dela med mig av den! :) Gott nytt år mina vänner och alla andra :D<3

Här är den:


Om du var en bajs i min rumpa så skulle jag aldrig vilja bajsa, av fruktan att mista dig! För vänner är det finaste har har speciellt en liten skit som dig. God Jul och gott nytt år min vän!Hej sötisar :)

Jag börjar med att säga..huvudvärk..inga tabletter biter på den :o det kanske är vattenbrist. Men jag tänkta bara berätta om vad dom säger om vädret idag:

"Det kommer vara en så stor storm, vi råder er att stanna inne. Vinden lyfter föremål, stanna inne, ni kan få föremålen i huvudet eller på er!"  The day the storm took over?

Och tro mig gott folk.. Det Blåser som bara den! jag vaknade flera gånger på natten av att de lät som att taket skulle rasa in! (jag bor ju på övevåningen)

Men hur ser eran nyårs dag ut =D?? Gott nytt år! :)

31 December 2008  | Länk | Okej.. | 7 kommentarer
The day the storm took over (?)

Hej sötisar :)

Jag börjar med att säga..huvudvärk..inga tabletter biter på den :o det kanske är vattenbrist. Men jag tänkta bara berätta om vad dom säger om vädret idag:

"Det kommer vara en så stor storm, vi råder er att stanna inne. Vinden lyfter föremål, stanna inne, ni kan få föremålen i huvudet eller på er!"  The day the storm took over?

Och tro mig gott folk.. Det Blåser som bara den! jag vaknade flera gånger på natten av att de lät som att taket skulle rasa in! (jag bor ju på övevåningen)

Men hur ser eran nyårs dag ut =D?? Gott nytt år! :)

31 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Home sweet home :)

Hej sunshines:) Jag älskar att vara i byn, men just nu har jag bara hört mitt hem ropa. Jag ska hem idag, cirka 34 mil, here we go again. Fira nyår hemma, jag kom knappt ihåg när jag gjorde det sist :o Men de ska bli skönt med hemma miljö, nu låter det som att jag har vart borta flera år.Haha det har jag ju knappast. Men det känns bra att komma hem :)!
30 December 2008  | Länk | Okej.. | 5 kommentarer
Hem?

Hej sötisar :) Jag tror jag far hem på tisdag och om det går som planerat drar jag med min kompis dit :) Men det känns som att jag verkligen måste vara hemma, som att jag behöver det och mina kompisar. Men iallfall, hur har eran söndag vart ? :)
29 December 2008  | Länk | Okej.. | 5 kommentarer
Det känndes så verkligt..

Hej mina vänner :) Jag måste berätta om vad jag drömde, det känndes så verkligt. Jag drömde att Denisé kom, inte levande men ändå där..det var bara jag som såg henne. Hon berättade om den 23:e. Hon grät och jag grät, hon sa att hon hade det bra men saknade oss och att vi skulle få ses. Jag frågade om vad som händer när man dör, hon svarade att man måste uppleva det för att kunna få det rätta svaret. Jag sa att jag inte hade det lätt, julen osv. Hon sa att det kommer bli bra. DET var helt sjukt hur verkligt det känndes! Tror ni på att drömmar kan vara verklighet? Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne :( Hon var världens gulligaste, roligaste vän man kunde få! Ha en bra dag!
28 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Lördag, igen hände det något hemskt!!

Hej söta läsare :) Igår drog mamma mig 34 mil hemmifrån med orden "Det är bättre att du är med dina vänner än ensam!"..vad tänker hon med? jag har ju vänner back home? och dom där hemma går ju genom samma sak som mig! åhh -.- men iallafall jag tänkte stanna hos min mormor men det blev för mycket. Så jag stack till min bästa vän och var med mina vänner, de försökte få mig på andra tankar..men då kom kvällen. Jag vet inte varför men just innan jag somnar tänker jag på min vän. Inte nog med det, igår ringde min kompis till mig och berättade att henne mamma hade dött..jag gillade hennes mamma super mycket!!!!! och det värsta är att jag är 34 mil ifrån att trösta henne, och det sucks! men jag har det bra här men min kompis behöver mig. Men vi ser hur det blir. Ha de bra! läs fast det är mycket (a) pussOkrams**
27 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Usch va jobbigt!

Hej läsare, ni får ursäkta mig om min blogg inte är så uppmuntrade.

Usch vad jobbigt, jag MÅSTE fara till byn. Vad är det mamma inte fattar med att jag inte klarar låtsas vara glad? dra på ett fake smile och hålla det! Fattar hon inte att det är lättare att vara hemma, lättare att vara med dom som går genom samma sak som mig. Men det fattar inte hon, hon tycker att dom i byn kan trösta lika mycket. TRÖSTA? jag har inte bett om att bli tröstad -.- snäll skjut mig nu.

26 December 2008  | Länk | Okej.. | 4 kommentarer
Minnestunden

Vi gick dit i tårar och ut med tårar. Vi fick skriva i en liten bok, ett förväl, tankar och frågor. Jag skrev att det hon lämnade oss för tidigt, att inget kommer blit som förr, saknaden är stor. När jag släppte pennan, bröt jag ihop. För det var DÅ jag insåg att hon var borta, hon kommer inte tillbaka. Hon kommer inte sitta brevid mig i klassrummet och berätta om hennes helg, hon kommer inte, hon kommer inte tillbak. Det känns som att hon är med en hela tiden, och jag hoppas hon är det. Jag saknar henne så otroligt mycket.

25 December 2008  | Länk | Okej.. | 4 kommentarer
Minnesstund

Minnesstund kl 2, idag på örnäsets kyrka. Ni som kännde Denisé kom dit, hon skulle bli glad.

Idag var tanken att resa till byn(vittangi, ni vet 4-5 timmar med vil), men klart att jag stannar! och ni behöver väl inte fråga varför? saknaden är enorm.

25 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
God Jul ?

Hej mina vänner, som ni vet har mycket hänt..så jag mår inte så bra. (Läs tidigare inlägg på "Blogg" där uppe)

God Jul, det låter bra..men hur ska en jul kunna bli bra för alla?
Många människor dör, och många människor i tårar.
Jag tror inte vi förstår hur många som dör vid jul, alla jul-trafik kostar många liv..allt för att man vill hinna göra så mycket mer. Men ibland krävs det inte mycket mer än att stå på fel ställe på fel tidpunkt, som min vän. Tanken var att ta sig hem, vila och sedan fira jul. Hon stod på fel ställe, så vad önskar jag? Jag önskar att vi kan spola tillbaka tiden, då hon ringde och frågade om jag ville vara med henne, då jag nekade för jag mådde illa. Jag lovar dig att jag hade svarat Ja. Så god jul, kan man ens säga så idag?

24 December 2008  | Länk | Okej.. | 5 kommentarer
R.I.P my friend :(

Du var en av dom jag fäst mig vid, en av dom som stod brevi
Du kanske inte förstod det, men jag älskade dig min vän
Nån dag du var borta, så var klassrummet tyst
inte ett ord, inte ett knyst
Men hur ska detta gå, för nu kommer du aldrig tillbaka
Hur ska vi kunna skratta igen, utan dig min vän.
Ingen förtjänar att dö, inte så ung! varför dog du?
Telefonen ringer hela tiden, dom frågar om det är sant.
Jag sväljer och brister igen, "Ja det är sant" försöker jag få fram. Tårarna tar inte slut, för jag klarar inte av detta just nu.

23 December 2008  | Länk | Okej.. | 7 kommentarer
När jag har tråk så kommer paint fram ^^

Hej sötisar :)

Idag måste jag städa reste av övervåningen så det är rent när gästerna kommer imorgon på julafton! :D sen ska jag nog vara med Ann, vi ser ju :)

Men jag tänkte bara visa vad jag gör när jag har tråkigt, jag tecknar, och ritar på Paint :P

 vad tycker ni ^^ ?

23 December 2008  | Länk | Okej.. | 4 kommentarer
Sjuk på julafton :o? + update :)

Update:

Ni missade väl inte Jeff Dunham´s show på femman ! den var så himla rolig ;D stört skön snubbe den där Jeff ^^ jag skrattade, jag tror jag tillochmed blev friskare ;) Haft en bra måndag?

 

 

 

  

 

 

Hej sunshines :)

Jag kom och tänka på när jag var magsjuk på julafton..jag var ungefär 9 år. Usch, den hemskaste julen ever!
Jag kom och tänkta på det pågrund av att jag mår lite dåligt..det är väl förhoppningsvis hungern. Jag vill verkligen inte vara sjuk på julafton, eller vem vill det?

Iallfall jag gick och la mig vid tre tiden igår, och vaknade tre idag på dagen :o  men jag tror det är för att jag inte mår så bra, därför måste jag sova länge. Eller nog för att jag brukar sova länge ibland(a) men jag vet ju att jag inte mår bra. Är typ svin svag i kroppen, trött och sliten. Inte nog med det, jag måste gå 3 km idag för att handla den absolut sista julklappen idag. En chokladask till älsklingens farmor som är 97 år, ni vet vem jag pratar om, om ni har följt denna blogg iallfall från början av mitten av november ;)

Men ska läsa era bloggar och svara på era kommentarer nu! :) ha de bra! :)

Hur ser eran måndag ut ^^ ?

22 December 2008  | Länk | Okej.. | 16 kommentarer
Bara för att min lördag gick ut på att vara barnvakt ;p + update ^^

Update:

Var hos frisören idag och färgade och klippte mig ^^ Ljusbrunt med slingor! :) härligt med ljusfärg, och slingor. Från typ mörkt, mörtk brunt (Nästa svart!) till ljusbrunt med slingor! :) älskar det!
Gud vad jag upprepar mig ;) men iallfall två syskon av alla mina syskon hade Lilla Julafton idag, det var hemskt att se dom öppna julklappar! jag menar..jag satt och kolla på. Jag längtar till jul ännu mer nu ;)

Haft en bra dag^^ ?

 

 Hej sötisar, haft en bra lördag? :)

Min lördag gick ut på att sitta barnvakt, jag vaknade och gick ner och var barnvakt till mina småbröder. Helt okej, dom var lugna och söta som vanligt..NOT..helt vilda :P. Efter det var jag helt slut och därför gick jag upp och bloggade ^^. Sen bar det neråt för middag, tacos! <3

Jag märkte redan då att min mamma och hennes man var på så glatt humör..jag anade att dom skulle ut och festa :P.  Jag gick upp igen och började teckna och prata med älsklingen som har farit till Sundsvall. Efter det så blev den där känslan om att dom skulle ut bortsuddad. Men det varade i cirka 2 minuter för sen kom dom upp och log. "Kan du sitta barnvakt till Mias ungar? :D"
Och klart som korvspad ställer jag upp.. så jag tog på mig linserna osv och stack iväg. Trött var jag ;p

Men det gick så bra att vara barnvakt, dom ungarna är ju änglar så :)

Bara för att min lördag gick ut på att vara barnvakt :P men idag så ska vi ha Lilla Julafton idag till mina andra syskon som ska fara till Kiruna och fira jul hos vår far :P Ha en bra dag :)

PS. Grattis Sandra ;)

21 December 2008  | Länk | Okej.. | 18 kommentarer
Barnvakt + städning + Update (sommar minnen!)

 Är det fel att sakna sommaren lite så här innan jul ^^? jag saknar Cypern!

Guuud vad jag saknar att vara i Cypern, denna bild är tagen dagen då min mamma och min styvpappa gifte sig. Jag såg inte så glad ut men den dagen var helt magisk! MINNEN säger jag då, det känns som att det var en dröm. En underbar dröm vill säga ^^ jag vill åka tillbaka! :)Jag och min lillasyster är barnvakt till dessa två gullungar, men dom sover just nu! :) så jag har städat mitt rum, och nu sitter jag här och tar de lugnt. Härligt :) 

Vad ska ni göra idag :D?

20 December 2008  | Länk | Okej.. | 20 kommentarer
Julen är snart här! :) + update ;)

Update ;) : 

Hej soetisar :)

Jag pluggade LITE, efter jag vart barnvakt och busat med mina bröder :)

Sen tittade jag en film som heter "När Mörkret Faller", http://sanaz.blogg.se rekomenderade den :) börja läsa hennes, hennes blogg är så himla bra! :) okej men jag skriver inte för att tala om det utan om filmen! =)  

När Mörkret Faller heter den som sagt och det är en svensk film, vänta lite nu, tänk inte som jag "Åhh..en svensk film :/" dra inga slutsatser!  den är så himla hemsk! och Bra? ja den är verkligen en 10/10 poängare inom Svensk Film, det är som 3 historier som visas och det hoppar mellan dom tre men jag hade då inge problem att hänga med :) har ni sett den? vad tycker ni :)  

Morron ! :)

Som vanligt var jag segast.se att komma upp. Dom borde komma på någon uppfinnning som gör en klarvaken direkt! men inte för att jag ska klaga, det var ju riktigt skönt att sova ^^

Dagen idag :  1: Gå till skolan ;p
                   2: Hem och busa med mina bröder ^^
                   3: Plugga LITE -.-
                   4: Njuta av lovet! :D

vad ska ni själva hitta på :D??

19 December 2008  | Länk | Okej.. | 30 kommentarer
18/12 :) + update :) + kvällens update :p

 

Kvällens update:

Film kväll med min lilla syster :) innan de pluggade jag! :) guldstjärna? :) vad har ni gjort då^^

 
wow..vilken film! jag älskar dansflmer, japp typ alla sorter? tror ni inte mig..try me! :)

 

 Update:

Kom hem från praktiken, vi hade så himla skojj! Vi dukade fint och kokade risgryns gröt. På bordet fanns sedan, risgrynsgröt, socker, kanel, glögg, äppeldryck, lingondricka, godis, pepparkakor, smörgåsar, julskinka, mjölk och jag har säkert glömt något ;o
Gamlingarna blev så glada! sen efter lunchen gick vi upp till Kullen som den andra avdeliningen heter och lyssnade på en kvinna som sjönt massa fina låtar tex Hallelujah, och mkt mer! Jag fick nästan tårar i ögonen när en gamling började dansa och alla andra sjöng med..det var helt sjukt gulligt att se att dom dansar, sjunger och har så himla roligt :) sen tänkte jag .. varför har dmo julfest på en torsdag, sen slog det mig! dom har ju helg varje dag så vad spelar det för roll om det är en torsdag(A) ^^ efter praktiken gick jag hem i stormen och åt middag, plättar ;)

Efter middagen tog jag tag i svenska läxan. Så idag ska jag träna lite på den och sen om jag hinner ska jag göra Op-uppgifter :P elle om jag orkar (a) ;)

Hur ser eran dag ut ? ^^God Morgon :)

Jag snoozade nog ca 4-6 gånger innan jag tog mig upp ur sängen (a). Men nu är jag vaken, skulle börja med att äta risgrynsgröt men den smakade förfärligt :o så det blev inte av ^^.
Börjar kl 08:00 till 16:00 och efter det blir det att plugga lite ._. men just nu måste jag hinna se era bloggar och förhoppningsvis kommentera:) skirver mer när jag kommer hem :) Ha en bra dag Puss&krams :)

18 December 2008  | Länk | Okej.. | 38 kommentarer
Praktik igen :) + update + update igen ;) :)

 

Update, igen sista för dagen :)

Älsklingen kom hit, vi bara mös och tog det lugnt. Han far ju imorgon till Sundsvall så vi var med varandra länge :*
Kommer sakna han så!
Iallfall idag har jag haft ont i huvudet, bättre än mensvärk som igår så jag ska inte klaga ^^


Vad har ni gjort idag =) ??Update:

Hej ;)
Jag skriver update så slipper ni klicka på blogg där uppe för att se tidigare inlägg (a) är de bättre?

Idag har jag praktiserat, jag är helt slut! kom hem för ett tag sen så nu ska jag kontakta älsko och be han komma om han orkar ^^ kanske se en film :)
Hur var eran dag ? ^^Godmorgon sömntutor  :)
Har ordnat mig klart så jag kan sitta vi datorn ett tag sen är det ju praktik ^^ det ska bli skojj fast resan dit är nog tio reser värre. Det har blåsit hela natten och det gör det fortfarande. Jag skojar inte, det är galet väder :P men igår blev det ju lite tjorv med folk osv, men vi ser ju hur det går. Idag ska jag praktisera sen får vi se om jag ska vara med en eller om jag ska göra lite omvårdnads uppgifter..vad lät roligast? nu har jag några minuter på mig att kolla några av era bloggar =) puss&hejjs :)

17 December 2008  | Länk | Okej.. | 26 kommentarer
Ett äpple om dagen..+ update :)

Uppdate :

Hej mina vänner :)
Det är jätte roligt med nya folk som läser min blogg, välkommen :)
Ni som inte vet så hittar ni gamla inlägg på "Blogg" längst upp till höger :)
Min värk börjar dämpa sig, jag säger då att choklad hjälper ^^ en bit eller två och magen blir happy ;)

Idag har jag bakat pepperkakor, jag och två kompisar har blivit intervjuat av NSD, dom ville prata om att man kan komma så lätt undan med brott osv. Jag tyckte det gick bra, men något som inte gick bra var konflikterna efteråt...en viss person..jag vill inte nämna några namn eller så..men en viss person blev skit arg på mig, och sa att jag hade skämmt ut mig, att jag var dum i huvudet, idiot och att jag hade skämt ut denne preson. Okej..? vad har du med detta att göra? även om du har mig betyder det inte att vi är en och samma person. Ibland förstår jag mig verkligen inte på dig. Ja ni.. det var helt skummt vad en person kunde oroa sig att jag skämmt ut denna person för att jag saft vad jag tyckte om att man kan knivhugga människor och komma undan. Men det värsta var nog det den här personen sa till mig..alla elaka ord, sen säger personen att det är mitt fel att det blev ett bråk. För att jag ställde upp på att bli intevjuad av NSD..personen tror jag kan hjälpa allt och alla. Om du läser detta..jag tror du har tappat en något och jag hittade den..lånade den till att lappa ihop din kompis som faktiskt betette sig otroligt mogen och snäll. Guldstjärna Mr T ;)

men vad ska ni göra av resten av dagen :)?


 


Hej sunshines :)

Jag vaknade med jätte ont i magen, jag vet den exakta orsaken. Mensverk -.- finns de nå värre?
Man brukar säga "Ett äpple om dagen håller doktorn från magen." och idag klarar jag inte av att äta en stor mättande frukost, så jag äter just nu ett äpple som jag har hackat i små bitar och strött på meed lite kanel :). Jag äter värktabletter men jag vette tusan om dom hjälper.. har ni några tips på att lindra smärtan ? det hade vart till stor hjälp! :) tack på förhand :)

 

 

16 December 2008  | Länk | Okej.. | 22 kommentarer
Dunkés julklapps-födelsedags present ;)

Här är Malins Julklapps-födelsedags present :) ville behålla det juliga så en rosett kom dit, men för att hon fyllt år ville jag göra det tydligt att detta inte bara är en julklapp, så var ju formen ganska passande (A) Vad tycks ;)?

 


Btw, om ni vill läsa vad domstolen beslöt sig för klicka på Blogg uppe till höger :)

15 December 2008  | Länk | Okej.. | 6 kommentarer
15/12 = domen om misshandeln

Hej, ni får ursäkta att jag är surig. Men jag var och kollade vad tjejen som hade misshandlat mig och mina vänner fick.. hon fick inget straff!!!!!! tre misshandlade, ärr, operationer och hon kom undan!!!!!!!! dom la ner allt för att vittnena inte sa mycket..dom sa fan inget typ eller jo dom sa "Jag såg inget, jag såg bara ryggen på ***** (hon som misshandlat.)", "Jag har glömt allt.", "Det var en kniv..." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH VAD ARG JAG ÄR :O  helt ärligt så ber jag om ursäkt för det, det är nog inte så roligt att läsa detta...men ville bara skriva av mig och säga..Vittnena är *d***** och *a*t***  @£#%&\][€@£1!! det täcker nog det mesta..

vad säger ni om saken?
15 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Skynda :o!

Hej babes :)

Nu hinner jasg inte skriva mycket, eftersom om 2 minuter ska jag till bussen. Idag har jag hälsokoll, och något möte om vilka ämnen jag ska välja till tvåan. Det skriver jag mer om sen, men igår iallfall kom min pojkvän till mig :) vi duschade sen kollade vi film med min lilla-syster. Mirrors heter den, den var riktigt bra! det var en skräck, men jag tyckte inte den var läskig utan några sencer var himla äckliga! varnar känsliga tittare! men se :O nu måste jag dra ! SPRING :O vi ses ;) puu&krams :)

15 December 2008  | Länk | Okej.. | 4 kommentarer
14 november

Hej alla glada där ute :)

Idag var jag på ett möte om körkort..i tre timmar :P wooohoo? not. Men efter det fick jag reda ut massa från igår..det gick som det gick. Men ska ha möte imorgon om vilka ämnen jag ska välja. Så vi ses senare ;) pusshejjs=) btw. hur var eran dag ;)??

14 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Varje helg=något dåligt

Varje helg händer något dåligt..idag började lördagen Bra, jag var barnvakt och allt var lugnt.
Mot kvällen gick jag och min kompis till Hertsöskolan och tittade när dom spelade innebandy. Min syster och min bror spelade.

Allt gick bra där också. Sen gick vi ut och jag såga att min kompis kusin var orolig..så jag gick dit, hon pratade i telefon med min kompis. Jag hörde bara hur hon grät, jag skrek "Var är du?!" hon svarade "Snälla, kan du komma och hämta mig?" hon berättade vad som hade hänt och vars hon var..hon var ca 3km ifrån oss. Jag och min kompis nästan sprang dit där hon var och gick in. Jag gick förbi min pojkvän, frågade min kompis som jag hittade om hon ville gå. Det ville hon. Så jag hjälpte henne ut osv. sen får jag ett sms där det står "Hör du mamma, varför kom du och var som (min kompis mamma) och säger : - att du måste hem?" då ringer jag honom och säger att hon bad mig ta hem henne. Men han fattar inte, (För mkt alkohol kanske?) han svarar med ord, "Sure, visst, mm," innan vi lägger på  säger han "om du vill lösa detta kommer du hit!" sen lägger vi på. Han blev arg för att jag hämtade min kompis från en fest, inte nog med det han kallade mig massa elaka ord osv -.-

Jag tröstade min kompis, jag vill inte skriva vad som har hänt och jag säger inte vem det handlar om..det är anonymt men ville bara komma fram till att  VARJE HELG händer något, något Dåligt. Jag ska börja va inne innan 23.00 för då är det lugnt och jag slipper allt tjafs?

 

natti :)


 

14 December 2008  | Länk | Okej.. | 6 kommentarer
Godmörron :D

Godmorgon :)

Nu ska ni få höra lite om Lucia Movie Night, vi åkte dit klockan halv elva och skulle stå där utanför en timme. Vi trodde vi skulle vara en av dom första eftersom vi kom en timme tidigare. Men det var vi verkligen inte, det fanns några som hade stått sen nio där :o så vi stod en timme i kyla och det var inte heller bra väder. När dom öppnade dörren så blev det Världens rus! Alla bara tröck sig in, det var jobbigt. vi fick popcorn och en läsk, innan vi gick och satt oss :) det var inga bestämda platser så man fick springa lite, vi fick andra raden längst ner i mitten. Det var ändå rätt bra platser :) Sen kom han som skulle leda allt, han hade världens energi, jätte cool var han! ´

Första filmen var "Yes man" med Jim Carrey, den var riktigt bra, efter filmen fick man mer läsk och så hade dom Movie Quiz och så fick alla en hamburgare,jag lägger in att min var en av vinnarna till den ^^.  Det som var coolt var att i USA har dom inte ens haft premiär på den, den ska komma ut nästa vecka til USA :)

Andra filmen heter "Allt Flyter", en svensk film..jag är jätte dålig  på att se svenska filmer..men nog var den helt okej. Efter det var det mer läsk och pepparkakor, energidryck och glögg xD

Tredje filmen var "Zack and Miri make a Porno", ja den var speciell xD jag rekomenderar den från 15 och uppåt :)

Det var sjukt roligt :D vi kome hem vid 7-tiden men vi var klar vid 6-tiden :) sen har jag sovit och efter det vaknade jag, kollar era bloggar och skriver min ;)

Hur spenderade du din fredag :)?

Btw. Grattis Malin<3

13 December 2008  | Länk | Okej.. | 5 kommentarer
En bra vän eller :D?


Är Lisa Nilsson underbar eller vad :D? Hon gav mig en liten present idag, KNÄCK :D:D:D !!!!!!!
Hon är en ängel, en bra vän eller vad :D?
Hur gulligt äre inte, hon kokade knäck och gav till mig :D jag kan inte sluta le, :D.  Tack LisaN :D

Hur var eran dag :D? Min blev toppen när LisaN kom till skolan ;D

12 December 2008  | Länk | Okej.. | 4 kommentarer
Lusse vaka :D

Hej nattugglor ;)

Imrg ska vi Lusse Vaka :D gå på bio, få frukost, popcorn, läsk, max mat..för 220 kr :D det är 3 premiärer som ska visas, helt sjukt roligt det ska bli hoppas vi :D

11 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
R.I.P

Lyckan kom och lyckan gick.
Ett leende, vi ofta fick.
Mot sin vilja men i nöd, hon slumrar trött mot något vi kallar för en långsam död.

11 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Morron :)

Godmorgon sömtutor :), sovit gott?
Det har jag nästan hela natten, jag vaknade på natten av att en fem krona for i golvet. Jag vet inte hur men på något sätt så hade jag en femma i sängen, och det klirrade jätte högt nä den for på golvet. Så då vaknade jag med ett ryck och nästan skratta för mig själv och tänkte "Haha, det lät precis som att ett mynt for på golvet." :P  Men sen blev jag typ irriterad för att jag har lite så, när jag somnar och vaknar på natten är det svårt att somna igen :P men inte denna gång, jag drack lite vatten och somnade direkt :) Så nu ska jag snart ordna mig, borsta gaddarna osv sen bär det av till praktiken. Btw igår kom min mentor på besök och en av personalen, och jag satt med henne och pratade. Personalen gav så sjukt mycket beröm :D och min mentor berättade att när hon ringde praktikplatsens chef så sa hon "Ni kommer inte ångra er!" för det är nämligen så att min praktik plats skulle bara ta in en elev men Maj såg till att det blev två. :) jätte snällt ;D
Men vi ses senare, glöm inte att uppdatera eran blogg och kanske kommentera min ;) så jag kan titta in i eran blogg och eventuellt ge en kommentar :) puss&hejjs
11 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Hej =)

Hej ;D

Nu har jag gjort en stor del av planchen som vi ska göra till skolan, men nu måste jag bara klistra och fixa lite till ^^ men hinner inte skriva ;/ vi ses :D

10 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Hej =)

Hej ;D

Nu har jag gjort en stor del av planchen som vi ska göra till skolan, men nu måste jag bara klistra och fixa lite till ^^ men hinner inte skriva ;/ vi ses :D

10 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Back home :)

Hej söta läsare :)

Kom nyss hem från praktiken, det var lite smått jobbigt eftersom man fäster sig vid gamlingarna..men som ni vet, tar livet slut..och vi misstänker att ett kommer ta slut idag :( så det suger..
Men vi ser ju det imorgon..

Iallafall bortsett från det har dagen vart bra, man ger och får så mycket tillbaka ^^ 

Hur var eran dag idag :)??

10 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Godmorgon ;D

Godmorgon sötisar :D

Hinner inte skriva så mycket, jag har ju praktik! :D
Eftersom jag hade nackspärr förra veckan kunde jag inte praktisera, så jag har inte vart där på länge (a) längtar ;)
Iallfall så ser min dag ut något i denna stil..plugga. Oojaa ni hörde rätt, Jag kan plugga ^^ men nu måste jag logga ut, eller först titta in i era bloggar :)  pusshejjs =)

10 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Jag vill inte bli den dystra bloggen igen :o

Hej gullisar ;D

Jag vill inte bli den dystra bloggen igen, så jag undviker det genom att bara slinka in med ett ord om vad jag känner...Besvikelse. Så mer vill jag inte säga om de (a)
Idag när jag kom hem såg jag att min lillebror Elvis hade fått ögoninflammation, stackars ;( men han blir nog bättre imrg :)

Nu ska jag läsa era bloggar sen "Sova"..det låter skönt men innerst inne vet jag att jag inte kan lägga mig så tidigt ;o vi får ju se ;)

Hur har eran dag varit :D? godnatt *

9 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Kallt ;o

Hej Babes :D

Nu snackar vi kyla, vi har ca 20 minus..ser ni det framför er? En kall Lisa Lind som kämpar sig hem i kylan :O?

Men annars har dagen vart bra :)

Slutet av veckan tror jag det blir att färga håret ljus brunt med slingor, frisören är bra så det kommer bli bra *Hoppas jag* ;)

Hur är vädret hos dig :)?

9 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Tisdag :)

Godmorgon cutie ;D

Vaknade med tanken att det var måndag..gick ner år frukost osv. Tog upp min kalender och insåg att det var tisdag ;D så idag är det bara en lång dag, går till tio i fyra. Men se det så här..imrg har jag praktik i två dagar sen skola på fredag, och nästa vecka för vi ju lov ;D hur härligt låter inte det, tre skoldagar i veckan + två praktik dagar :) men nu ska jag sminka mig osv :)

´Sovit gott ^^?

9 December 2008  | Länk | Okej.. | 5 kommentarer
Tävla du också ;D

 

Tävla du också, gå in på http://sanaz.blogg.se och få chansen att vinna tex smink, hårvård och det finns mycket mer att välja mellan ;D chansa som jag och var med och tävla :)

9 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Hjälp mig :o!!

Hjälp mig! :o

Jag måste få veta vad Ni tycker, det är så här att jag har skaffat en blogg.se ;o men nu vill jag veta vilken ni tycker jag ska skriva i och varför. Snälla Hjälp mig (a)

 

Här är länken :   http://lisalinds.blogg.se

8 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Måndag :)

Hej gullisar :)
Finns det något skönare än att sova ut?
Jag är ledig idag så jag sov till 12.00 :o men då ska vi inte prata om hur länge jag var vaken ;)
Pojkvännen ringde och väckte mig för han hade glömt skola böckerna här, så på med morgon-rocken och gå ner. Jag orkade inte vänta på han så jag satt den vid dörren och låste upp sen gick jag och la mig igen. Jag vill berätta massa saker men gör jag det finns det en stor risk att personen läser det och blir surig ;o låt mig bara säga så här..omoget.

Har ni haft en bra måndags morgon då ;)?

8 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Ledig imorgon ;)

Hej babes :)

Idag firade vi Melwin med tårta, kakor och presenter :D

det var skojj ^^  efter det spelade vi lite kort, mitt lag vann ;)

Imorgon är jag ledig som sagt, så jag ska se film ikväll och bara ta det lugnt =)

Hur var eran helg :D?????

7 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Grattis Melwin :D

Hej allihopa ;)

Idag ska vi fira min socker söta lillebror Melwin som blir 3år :D gud vad fort tiden går! han är redan 3år ! mamma gör en flarn tårta och när jag kom ner frågade Melwin mig "Lisa, varför säger man Grattis när man fyller år?" Naaw, vad gulligt :) Vi får hur dagen blir :) Hur var eran lördag :D?

7 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
Så blev min kväll ;p

Hej sleepy ;)

fortsatte dagen med att dega med mattias :P

Om inte annat så har Melwin och Elivs farmor kommit, det vill säga mina bröders farmor. Jo, de låter skummt, men Melwin och Elvis är bara mina halvbröder.  Men det säger vi inte :P det är mina bröder rättaresagt :) hur var eran lördag :)

7 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Kvällen blir hur då ?

Hej Coolingar :)

Min kväll verkar bli oplanerad om jag inte ska till Mattias..vi ser ju om det blir så :)

Anyway, min dag är så seeg..några förslag på vad man kan göra? ^^

6 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Skola på en Lördag?

Hej Babes :)
Idag hade vi öppet-hus i skolan, det innebar att den linjen jag går i skulle ta blodtryck på människor som ville veta sitt värde. Haha, du är guldvärd ;) nä men ni fattar? med värden menar jag blodtryck ^^ jag fick göra det på några stycken även på en som min kompis inte hörde på :) Jag har inte haft några problem med att höra, hör varje gång :) Men eftersom vi var i skolan idag så är vi lediga på måndag, det kanske kan bli skönt =) vi skulle gå till klockan tre idag men min grupp var klar klockan tolv, poängen var att vi skulle då gå och kolla in alla andra program men min mentor sa "Jag tar ingen närvaro, men antar att ni stannar :)"  man såg bara en ljusstråle av mig och jag var stack till Mattias. Där var det som det  var :P men vi ses sen :D

Hur var eran dag =) ???

6 December 2008  | Länk | Okej.. | 6 kommentarer
Lite om rättegången..

 

Hej läsare ;) nu kommer Lite om rättegången och resten av kvällen.  

1: Hennes advokat kunde verkligen trycka på rättknapp för att göra en förbannad! varför måste det finnas advokater till personen som har misshandlat? eller jag kan ju svaret på det men iallfall! -.-2: Jag hatar lögnare! så jag kunde knappt stå ut av att höra vad hon hade att säga.
3: Snälla skjut mig!
4: Hennes advokaten tyckte att dom två andra offrena skulle få ersättning men inte jag..men pengar är inte allt man jag ba ":o"7
5: Jag kunde inte sitta still, bena skaka av ilska.
6: Domen kommer den 15:e
Det var Kort om dagen..men nu ska ni få veta det som var bra.

Det finns för mycket bevis, hon åker dit. *Snälla håll tummarna eller ett lyckoklick skadar inte (a)*

Men efter rättegången så bjöd älsklingen mig på Twilight! :D snart kommer han hem till mig, men har ni några frågar är det bara att kommentera! :)

 

 

 

5 December 2008  | Länk | Okej.. | 9 kommentarer
Today is the day..

Godmorgon sömntutor :)

Today is the day..rättegången.
Kl 12.30 ska jag vara där, och kl 13.00 börjar det.
Sen ska jag vara med Mattias, vi har vart tillsammans 7 månader :)<3 Men skriver mer när jag har vart på rättegången, ha en bra dag :)

5 December 2008  | Länk | Okej.. | 8 kommentarer
Jag vill se den! ;o

I wanna se Twilight !

Have you done that? what do u think? :D

Min dag funkade rätt bra ja, hur var din ;)?

4 December 2008  | Länk | Okej.. | 6 kommentarer
Ojdå det var visst inte över :P

Hej Babes :)

Vaknade och tänkte "Ja! jag har inte ont i nacken :D" sen skulle jag ta mig upp ut sängen och tro mig jag skrek. Ojdå det var visst inte över :P idag var jag hos advokaten och sen hem och var barnvakt, nu har jag öven hunnit plugga :) så ska nu vila ett tag :) vi ses sötisar ;D

Hur är eran dag än så länge? :)

4 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Tävla du också ;D

Vill du vinna en snygg väska Nine West :D
Tävla du också, för det gör jag ;) Här hittar du tävlingen:


http://newyard.blogg.se

 

För att se tidigare inlägg klicka på blogg där uppe brevid startsida osv ;)

3 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Som svar på din kommentar och lite annat ^^

Hej Babes :)

En trevligt bloggare undrade vilka serier jag följer så här kommer dom, One tree Hill, Desperate Housewives, Sex and The city (Laddar ner dom för andra gången :P), Lost..men jag börjar bli sjukt sjukt less på Lost pågrund av att dom har upphåll över ett år! sen ser jag även 2 fantasy serier :P
men nu måst ni förstå att det är bara två av dom som är aktiva nu, alltså alla andra har uppehåll typ.

Men iallfall jag har nackspärr, skit irriterande för att jag skulle praktisera idag men kan knappt ta mig upp ur sängen! så passar på att titta på alla bloggar som jag följer ^^

Ha en bra dag sötisar :D P.S. Vilka serier följer ni?

3 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Nej :O!

Jag fick just veta att One Tree Hill inte kommer försten 5 januari :o! omg omg omg omg :o! vad ska jag göra nu varje tisdag! :O!!! jag är hyper!..noo säger jag inte bara utan, F*n! och inte nog med det, jag läste om att en 13:åring blir hotat för att han inte vill sälja sin jacka! vad arg jag blir, att folk hotar och har sig!.. men iallfall..jag fick nackspärr idag så jag sitter här  rak i nacken och försöker undvika titta till vänster, det gör ont xD jag har börjat få otur :o ? pusshejjs =)
2 December 2008  | Länk | Okej.. | 3 kommentarer
NK

Morron :)

Igår orkade jag verkligen inte plugga mer på kvällen, var helt slut.
Så jag somnade helt enkelt.
Snart ska jag ner och ordna mig de sista och sedan packa bage vi har gym idag ;) älskar de<3 :) vi får se hur Nk grejjen funkar, jag har inte ens börja men vi har en lång lektion nu på morongen så jag kanske hinner, hoppas *Håller tummarna* men ska kila ner nu och som sagt ordna mig ^^ ha en bra dag! Puss&Kräm :)**

2 December 2008  | Länk | Okej.. | 0 kommentar
Nattî ^^

Hej babes :^)
Min käke ömmar fortfarande, inte så konstigt dock men iallfall ;P tidigare idag skrev jag att jag kanske skulle plugga mera..sanningen är att jag somna. Det sa bara poff * jag somnade med böckerna över mig och sov ca en timme :o så nu måste jag snabbt som attan ta tag i Nk grejjen :o

Natti söitsar :)

1 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Oboy vad gott :)

Ni har väl inte glömt att öppna första luckan i choklad kalendern? ;) det är en viktig del av december :D haha, men iallfall idag har jag pluggat rätt mycket :) men ska fortsätta lite till, jag vet jag har inget liv.. men iallfall de är bara ett kanske :P har just druckit ett glas oboy, oboy va gott de var :D men jag funderar på om det var värt det, jag trillade påvägen ner..allt för oboyen (a) hehehe, men vi ses :) krams :)
1 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
Plugga ._.

Det är synd att plugga måste göras, eller håller ni inte med? :o
Men idag ska jag plugga och sedan titta en serie ;)

vad ska ni göra resten av dagen ^^?

1 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar
Hejsan hoppsan! ;o

Idag= möte
Tisdag= gå till polisen
Onsdag= inget..
Torsdag= möte
Fredag= Rättegång
Lördag= öppethus
Söndag= Melwin tre år :)

Så onsdag här kommer jag!!!! :D

Vad tycker ni om min vecka :P?

1 December 2008  | Länk | Okej.. | 2 kommentarer
God morgon :)

Morron babes :)
Jag vaknade för ett tag sen med en stor smärta på min käke..de ömmar, jag kunde knappt tugga i mig en banan för att jag inte kunde öppna käken för det gör ju som ont -.- äh det går över, men tycker det var lite onödigt för snubben att slås med allt som kom i hans väg, jag skulle bara hjälpa min kompis. Hon fick en blåtira jag fick en smäll på käken..men han som gjorde det skulle inte göra oss något men vi försökta hjälpa killen han höll på att strypa. Nu mina vänner ska jag borsta tänderna igen..ni vet hur banan luktar..mun skölj nästa ;)  Puss&Kram :)

1 December 2008  | Länk | Okej.. | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Lind                                             Skaffa en gratis hemsida