Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


fre

ja så var det fredag igen.

denna gången ingen rolig fredag , tarzan har blivit dålig har tyvärr problem med sin rygg ,var rönga höfer och rygg i går höfterna var ok men inte ryggen fel L7 och S1  usch inte roligt nu går han på smärtlindring och sen blir det en ct och sen ja vad ska jag säga operas? hjälp, e det inte det ena så e det nåt annat. nu blir man på mind glömmer aldrig om ludde med sina höfter som till slut fick somna in.

varför varför varför.

tänker inte skriva så mycket mer e deppig usch

 kram linda

26 November 2010  | Länk | helgen | 2 kommentarer
tis

 hjälp va tiden går hinner inte ens hit också skriva ja det e fullt upp hela tiden .

 trivs kanon på jobbet hoppas bara på att min utbildning startar i jan så då blir det pluggande ett tag.

cemil har det gott i dingle han tränar och pluggar på han har mycke tankar han med och då kanske vi måste skaffa en hund till ja vi får se vad som händer . deniz och aladin mår också bra fullt upp i skolan, dom e duktiga. själv red jag i söndags både tulta och galopp riktigt häftigt red upp för branta backar   var ute i 1 1/2 timma  skit kul. började gymma igår och det blir 3 dagar i veckan och nåt extra pass för nu vill jag inte ha tillbaka den ryggsmärta en gång till det e jävligt rent ut sagt.

 

har kört fysträning på tarzan och tindra det blev drag med däck och tindra fick jag springa med eftersom hon inte tyckte om detta kul men tungt.

 

ja gott folk nu kommer snön har inte lust att ge sig ut men man måste tindra behöver sitt och jag ska till jobbet sen  tufft att köra i kväll men man får ta det lugnt , tur att jag inte kör  jag får sköta telfonerna i stället alltid lika trevlig att prata med SOS trevliga och roliga killar  , .  ha det gott linda

9 November 2010  | Länk | dagen | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & linda hallin                                             Skaffa en gratis hemsida