Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Iza

Fick lite kort av Karin på Akira o Mikes ena tikvalp, känner mig väldigt stolt eftersom ägarna är så nöjda med valparna som börjar bli stora nu :) Isak har jag träffat men nu har man fått lite info om tiken också och det var jätte kul. Iza beskrivs som en satt tik med mycket skärpa o arbetsvilja, hon tränas både i spår o skydd o gör goda framsteg. Hon är (precis som sin mor) lugn o trevlig allt enl hennes ägare. dessutom är hon vacker att se på, elr hur ? Har idag bestämt mig för att åka på spårläger i maj, sen ska vi ut o tävla också. Återkommer om datum :P
17 Januari 2009  | Länk | Akiras valpar | 2 kommentarer
Träffat Isac

Så fick vi då äntligen träffa lilla Isak, som blitt en riktigt stor pojke :) Han var lik Akira i ansiktet. Söt som socker alltså :) De har börjat med spårträning o den går visst riktigt bra, men tyvärr har han haft växtvärk o vart halt, men det har gett sig nu :)
Akira fick däremot stanna hemma, hon börjar tycka att livet är pest, för nu har hon ingen feber o hostattackerna har minskat avvsevärt, att då tvingas gå i koppel o bara träffa människor känns så trist, verkar hon vilja säja. Men vi vågar inte chansa så det blir minst en vecka till utan besök på klubben elr av Hector, o inga andra hundar heller naturligtvis. I lördags em besökte jag o sambo kompisar som visade sig ha fem ursöta kattungar av rasen Main Coon, glömde tyvärr att ta kort, men himmel va fina katter. Senare blev det pizza o slöa framför tv, nåt Akira inte uppskattade, hon ville nog ut o busa ist :P Idag har jag ordnat så hon kan ligga ute o kolla in det som händer på gården, då trivs hon iaf lite bättre. Lägger in några bilder på lillkillen under mappen akirasvalpar, kommentera gärna :)
16 November 2008  | Länk | Akiras valpar | 0 kommentar
Snart besök :)

Tråkigt med massa regn, o så startade inte bussen i morse :( Har iaf tränat lite på rasten idag, sen ikväll så fastnade jag vid datorn *ler* men men, Nu är det sovtime för lilltjejen o så ser vi fram emot helgen då det förhoppningsvis kommer en "liten" kille på besök till Kumla. ( Akiras valp) Har även omorganiserat en del så det är möjligt att åka på hundtävlingar den 28/11. Nää jag ska inte tävla, men en god vän :)
Passar på att skicka en krya på dig hälsning till Karin också, som är sååå förkyld o febrig.
10 November 2008  | Länk | Akiras valpar | 0 kommentar
såå söta

Har väldigt långtråkigt, men de betyder samtidigt att jag börjar bli frisk :D
Smsade min uppfödare idag för att höra hur det gick med valpen som var kvar, sist vi talades vid o så kollade jag på hennes sida o hittade helt underbara bilder på Akiras valpar *stolt* Vill ni också kika gå in på kennel derbes hemsida o klicka på galleri, Akiras valpar är I kullen. Jag "snodde" en bild på tikvalpen "tror jag iaf" som får pryda framsidan idag.
Har anmält Akira till MT i sep men vet inte ännu om vi kommer med, håll tummarna.
5 Augusti 2008  | Länk | Akiras valpar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida