Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Bara helger ?

Idag är ingen bra dag, magen kurrar, bubblar o LÅTER !!! Ingen vill vara i min närhet, så "gubben" gick till grannarna o Agnes la sig framför TVn... Hoppas verkligen att det bara är nåt jag ätit o att det snart försvinner. Veckorna flygger fram, vilket är bra för då är det snart VÅR på riktigt :) Tränar på som vanligt med hunden, sämre med min egna träning då (mumlar en massa dåliga bortförklaringar)

Är iaf en MYCKET STOLT förälder till sonen som håller på att klippa av navelsträngen o ta steget in i nyvuxen livet... Sagt det förut, men himmel vilka betyg den ungen har. Han lyckades tom få en viss högt uppsatt person på skolan att självmant lova lämna referenser ( nåt hon normalt ALDRIG gör) vid framtida jobbsök.

Är naturligtvis lika stolt över de andra två men han har fått kämpa så, så därför nämner jag han lite extra :D

Nu fick jag visst besök av några som inte är rädda för magsjuka !!!

See you ;P

20 Mars 2010  | Länk | slappardagar | 0 kommentar
Skyddsträningen

Kan knappt med ord beskriva lyckoruset jag befinner mig i... solen värmde skönt idag o alla i skyddsgruppen va positiva o glada.. elr iaf så va de tvåbenta glada.. Joo de fyrbenta också föresten för den här träningen är i särklass det roligaste jag o min hund gör tillsammans. När vi sen går från klarhet till klarhet så känns livet underbart.

Full fart o tvärnitar det är melodin <3

Härlig bild :) Vill ni se fler finns det på Karins FB sida !

Efter träningen låg Akira ute i solen o njöt av benet som Mona o Daniel fixat, fick inte in henne utan att benet fick följa med :)

Nu har jag lämnat tillbaks lånebussen, tvättat o torkat av golvet o så har jag fått hem lilltjejen, som lekt med världens bästa grannar ända sen igår. Så nu blir det kvällsbestyr o laddning inför en fullspäckad vecka. Träning på klubben både tis och torsdag. Ska även hinna med ett habiliteringssamtal för sonen och en hel del annat.

Till nästa vinter vill jag ( och "gubben" ) ha ett VARMBONAT garage, för som det ser ut nu, så kommar ALLA ha tagit ut sina bilar innan våran kommer i rullning :(

Börjar dra lite i "raggartarmen" efter att åka på nåt roligt med bilburna "ungdomar" Nån som har nåt bra förslag ?

skön söndag på er !!

 

14 Mars 2010  | Länk | hundträning | 1 kommentar
hundträning !

Solen strålade idag också, bra när hundträning stod på schemat. Träningsgruppen kom till mig eftersom min bil inte behagade komma hem från Västerås... TACK alla snälla för att ni åkte hit så vi fick träna :) Tack till "gubben" också som fixade både handling o matlagning idag när "tanten" ägnade sig åt favorit sysselsättning !!!

Imorgon blir det mer träning men då äre skydd som gäller *längtar* Har nyss funderat över vad jag o hunden ska o INTE ska träna imorgon, för numera tänker jag på träningen INNAN den genomförs, brukar bli så mycket bättre då :P

Ikväll har visst "alla" bestämt sig för att glo på melodifestivalen, men jag vill ju göra nåt trevligt, så då blir det nog att titta i hundsport på de nya reglerna för lydnadsklass.. (Ändringar, nu när man äntligen har lärt sig de gamla, hmm...)

Sitter här ensam o funderar, "gubben" blev kidnappad av sin dotter förut o drog till Kumla för att glo på boxning, han skippar iaf melodifestivalen, bra det :D 

Lite glutt på sommarens event bland bilfolket blire nog också. Trots att jag längtar efter sommaren med allt vad det innebär av bilar o härligt folk så blir jag ändå lite deprimerad av att snön försvinner, för jisses va skitigt det blir på vägarna :/  Har verkligen älskat denna vinter, håller tummarna för att nästa blir lika fin, bara liiite mindre snö o liiiite varmare, så blir det perfekt !!!!

Skön lördag till er alla !

13 Mars 2010  | Länk | hundträning | 2 kommentarer
Jag klär av mig naken !!

Livet det rusar på i full galopp känns det som. Veckorna består mest av måndagar o söndagar.... Hundträningen går ungefär som förväntat, vissa dar kanon andra mindre bra. Idag var det träning på klubben, hunden pep o va laddad o då kör matte på i ullstrumporna, så på slutet kändes hon "låg" ville inte komma till mig med leksaken , funderar på om jag körde lite för mycket så hon tröttnade ? Hmm MÅSTE lära mig att köra KORTA pass !!!!

Festen förra helgen var KANON trots elr kanske pga att jag körde ;) Många "gamla" bekanta o bra band o så såg födelsedagsbarnet Bärsa så nöjd ut hela kvällen :D

Naket va det ja

Jo måste faktiskt erkänna att jag tycker bra om avdraget för hushållsnära tjänster.

Skrattar RÅTT åt sexistiska skämt OCH lyssnar gärna på IDIOTISKA snuskvisor. Kanske ett drag av medelålderskris, men isf har den pågått sen i tonåren !

Gillar skarpt att man numera får omdömen från skolan redan i ettan, då har man större chans att rätta till "problem" i inlärningen tidigt, ist för att få det som en kalldusch i typ femteklass. Förstår att lärarna kan tycka att detta är både svårt o tar för mycket tid, MEN Vi som har ungar på fritids varje dag, hinner nämligen inte träffa läraren mer än typ två ggr om året på utvecklingssamtalen o ev nån gång till, och då brukar ( iaf min erfarenhet) de mest prata om det som vart positivt TILLS det är KATASTROF !!! Tycker däremot INTE att baret ska vara så mycket inblandat i vad som skrivs i omdömet, det borde vara mellan föräldrar/ skola.

Ja nu vet ni lite mer av den nakna saningen ;) tyck gärna till i min gästbok elr på fejan..

buss o kram på er o va rädda om varandra så hörs vi snart igen, om ni vill det vill säga !!!!

11 Mars 2010  | Länk | hundträning | 2 kommentarer
Livet är en fest !!!

Älskar när livet är så här som idag :D Solen lyser o både jag o hunden vill vara ute o ha trevligt. Veckan som gått har vart tuff med mycket jobb o en hel del annat att pyssla med så idag blir det träning i massor, och en del fika också kan jag tro ;)

 Senare i kväll så drar vi mot Örebro o firar 50 åringen.

See you !

6 Mars 2010  | Länk | hundträning | 1 kommentar
Opps !!

Tisdagen bjöd på SOL i massor :D Efter jobbet blev det M-berg o handla, fick med mat o böcker från bokrean hem, trots att kassörskan hävdade att täckning saknades på kortet, några dar efter lön, jag har blivit bedragen va min första tanke, men efter en del krångel visade det sig att alla Nordea kunder var "drabbade"

Väl hemma gav jag lilltjejen en liten present ( gillar att överaska ibland) Två pet shopar ( små plastdjur som är svindyra) o va sa hon då tror ni ? :Det finns får också, köp dem nästa gång så har pappa nåt att slakta. Öhh ??? Ibland blir man inte klok på de små liven :)

Sen skyndade jag ut o började träna hunden. Har ju anmält oss till ett prov i påskhelgen, så nu gäller det att ligga i om vi ska bli godkända !!! Började med en rask promenad o värmde upp lite. Korta intensiva träningspass är nog melodin för min hund. Tog hjälp av bussen (som vägg) o övade på framförsättningar, sen träna vi sättande under gång... Sååå duktig hund idag, hon gör visst allt för lite blodpudding !!! Till helgen behöver jag träna på att gå linförighet med en grupp, så ni som ska träna hör av er om tid o plats på tel eller via facebook !!! 

Hunnit med att både laga mat, köra snabeldraken, tvätta och glo på mästarnas mästare, allt för att skingra tankarna från det kommande provet :P

Nyss klev min "gubbe" in genom dörren så nu blir det att ägna honom lite uppmärksamhet också !!

 Måste bara avsluta med att jag sagt nåt jag ALDRIG trodde skulle falla över mina läppar, nämligen : Skynda dig och sätt dig vid datorn då, till min son !!!!

2 Mars 2010  | Länk | TÄVLING | 2 kommentarer
Bara en måndag

Massor med snö när man slog upp ögonlocken i morse o inte sluta skiten på hela dan heller, som gjort för en lååång dag på jobbet med de klassiska frågorna...Varför kör du inte in på gården ? Vart har du varit, transam sa att du var sen ? Kan du stanna närmare min dörr ( där snövallen är typ 60 centimeter ) så att du kan hoppa över vallen elr, brukar jag svara då :P Älskar iaf mitt jobb, de allra flesta man möter är både förstående o väldigt trevliga o så hamnar man ibland på platser man aldrig skulle få se annars :D Tycker desutom att de som plogar o skottar har gjort ett fantasktiskt jobb denna vinter (med vissa undantag), men det är jag nästan ensam om att tycka verkar det som. Blir jag sen less på allt så behöver jag bara ringa min älskling elr mitt älskade barnbarn o prata lite ( joo lillkillen kan VISST prata i tel ) så känns allt bra igen <3

Har hunnit med att fixa matlåda tills imorgon, nu ska jag bara komma ihåg att få med mig den till jobbet, hmm blir för mycket mat från macken, både dyrt o onyttigt ! Sen tränade Akira på att sitta fint med apporten o så lite roliga "gömma lekar" som höll på att ta livet av katten... Aldrig sett henne göra sånt utfall mot nåt djur tidigare... Tur katten har mycket päls ;)

Fixat present till 50 åringen som vi ska fira i helgen *längtar*.. 

Konstigt att mina vänner o bekanta blivit så gamla, jag va med på hans 30 årskalas i fiskinge, vart fn tog de här 20 åren vägen ?

Avslutar dagen med lite läxläsning med lillan o sen blir det the o macka + en bra bok elr kanske, men bara kanske, en glutt i tävlingskalendern....

1 Mars 2010  | Länk | födelsedagar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida