Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Segersjö, hundträning o hundvakt

Helgen har vart trevlig. I lördags blev det Segersjö med fam o Pernilla. Massa duktiga ekipage på banan, men jag har såå svårt för de där fasta hindrena. Lite hundar såg vi också... Hämtade Hector hos Karins pappa, de funka inte med katten, så nu får han va kvar hos mig tills den lilla fam kommer hem igen :)

Alltid nyfiken o med :D

 Idag har vi spårat igen, Pernilla, Edenholm o jag, elr våra hundar va de ju som spåra :P Bra gick det, fast det blåste nästintill storm, så nu blev jag taggad, ett litet appellprov borde vi klara. Va händer då tror ni ? Amnälningstiden har gått ut, ska försöka att efteramäla oss ikväll.  Passade på att träna lite apportmarkeringar inne medan Agnes låg i badet !

JAG ÄR SÅÅÅ NÖJD !!!

Duktiga Akira ska nog få sova i sängen inatt, NU måste vi komma med på tävlingen....

Agnes i badet :D

I morgon blir det träning hemma, massa lydnads moment, sen tis vila o så spår här i närheten på ons kväll, tors träning på klubben o möte. Ses o Hörs

Vill du spåra med oss ? Hör av er till mig elr Pernilla.

30 Augusti 2009  | Länk | hundträning | 0 kommentar
Dåligt med uppdatering !

Förlåt till er som läser, har vart urusel på uppdateringar... Har Tränat mycket spår med Akira o vi gör framsteg hela tiden. Försöker också träna upp kondisen både på Akira och mig, så det har blivit en del cykling o simning. Några långpromenader i skogen törs vi inte ge oss ut på längre , fick veta idag att det spårats BJÖRNAR i skogen bakom KumlaBK *ryser* 

I lydnaden är det framförgående och hopp som gäller nu, sen blir det lite annat också förstås. Ska försöka komma över tröskeln o anmäla oss till ett appel spår nu i höst, vi får se hur det blir :D  vill passa på att ge Pernilla ett stort TACK, hon är en klippa, hjälper mig massor när det gäller hundträning o så är hon en mycket god vän som går att lita på !!!!

Annars i livet, jaa vår lilla kanin har dött, blev påkörd efter att ha smittit ur buren :( Annars är allt som vanligt o dagarna/veckorna flyger fram. I helgen blir det att vara hemma o fixa med lite inför hösten ( läs, städa i garderober o skrymslen) men den 4e sept är det Poker road med Buicken, det ser jag fram emot. Vill ni se bilder på allt som händer, så gå in på bilddagboken.se sen söker ni på användare: hundarelivet.

Ha de gott o va rädda om varandra.

Ps: glöm inte kolla över era reflex nu när höstmörkret närmar sig ds.

26 Augusti 2009  | Länk | hundträning | 0 kommentar
Slut på semestern

Så har man börjat jobba igen då. De va blandade känslor i måndags, men rätt skönt att komma tillbaka iaf. I lördags va vi på middag hos mina föräldrar, vet inte hur många av er som har mammor som leker, men det gör min iallafall, hihi

Solen har hittat tillbaks till Nerike så en tur i Buicken blev det i tisdagskväll, åkte till syrran o kolla in nya stallbygget, himmel va stort det blir o väldigt fint.

Här kommer hästarna trivas :D

En del träning med Akira har det också blivit men nu ska jag prioritera att få bättre kondis på både henne o mig, kanske man tappar nåt kilo på köpet ? Agnes älskar iaf vår hund, ja det gör jag också så klart, men de har så roligt tillsammans när de leker.

GE MIG BOLLEN !!!

Vill ni se fler bilder från mitt liv ? Kolla isf på bilddagboken, uppdaterar där nästan varje dag. www.bilddagboken.se/hundarelivet

Thats all for now...

 

5 Augusti 2009  | Länk | semester | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida