The Royal Jet-Set Poker Club
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Viktor Gullbrandssons champagneskola! kort intervju

The Royal Jet-Set Poker Clubs ägare samt grundare Viktor G kommer inför Sailet-veckan att driva sin framgångsrika champagneskola! Detta kom som en glad överrasking då det i början av året var bestämt att Viktor skulle ta ledigt ifrån undervisningen. Men efter ett par utekvällar i Karlskrona insåg han att han till högsta grad behövs, även i sommar.

- Jag blir trött på alla ungdomar som sprutar sina dyra flaskor fel.
Det gör mig faktiskt ganska upprörd. Det är enligt mig mycket viktigt att var sprutare vet hur champagne "egentligen" bör sprutas. Man ser det från en mils avstånd att de här grabbarna inte är några rutinerade sprutare. Har ni inte sett hur de riktar sina flaskor rakt uppåt? det är helt fel! Målet är att uppnå en 45-gradig vinkel, det är alltså vinkeln som är nyckeln.

Varifrån härrör detta intresse för sprutandet?
– Jag skulle inte gå så långt som att kalla mig expert, men när folk beställer in en sexlitare och bara lyckas spruta ut en halvliter av innehållet måste man reagera. Å andra sidan brukar man inte ha motoriken på sin sida under de tillfällen man är dum nog att dra en så stor flaska. Men som vi diskuterade, 45 grader i nedåtriktad vinkel. Svårare än så är det inte.

Har ni några stora förebilder inom området?
– Det skulle väl i såfall vara min kusin och kollega Carl. Han har bra kontroll på vinkeln.
21 Juli 2008  | Länk | Fritid | 3 kommentarer
Utslitna ägare kopplar av! Carl tar intiativet!

The Royal Jet-Set Poker Club, en anrik pokerklubb belägen i Karlskrona, Blekinge. Med en hemsida med redan över 300 besökare runt om i Sveige. Hur länge orkar man fortsätta, när är det dags att släppa taget? Låta den nytänkande yngre generationen ta över?
Detta är frågor som klubbens delägare Viktor & Carl väldigt ofta får stå till svars för.
- "Tar man en behövlig paus då och då, kanske reser bort ett tag så orkar man fortsätta hur länge som helst.", ägarnas vanligaste svar.

I lördgas var det en sådan dag när energin var på väg att ta slut, ägarna hade jobbat och planerat hela veckan och kände att de inte hade mycket kvar att ge. Delägaren Carl Althini var dock snabb på att känna av vibbarna och bestämde sig för att bjuda med kollegan Viktor Gullbrandsson till travet i Tingsryd, en aktivitet som inte Viktor är allt för bekant med.

TingsrydTravet är landets nyaste travbana och invigdes 2003. Det är Sveriges och Europas enda milebana med tävlingsverksamhet (1609 meter). Banan är byggd för världsrekordfart och har världsberömda Meadowlands som förebild. En vanlig travbana mäter oftast 1000 meter medan en milebana har längre och vidare kurvor. Detta är en av orsakerna till att det går fortare på en milebana och det är på dessa banor som världsrekord sätts!

Vikor G efter travdebuten: För mig som delägare samt IT-ansvarig var det en mycket ny och rolig upplevelse att besöka travet. Då det oftast är jag som står för planerandet så är jag glad över att Carl tog intiativet. En mycket lyckad dag med mycket spel och dobbel!
Så mitt tipps till dig som stressig affärsman; - Låt dig inspireras - gör något du inte brukar! Avkopplande, stimulerande och hjärnan får "jobba på annat sätt".

/fritidskommitèn genom Viktor Gullbrandsson
13 Juli 2008  | Länk | Fritid | 2 kommentarer
Klubbägarna i tennisrysare!

Viktor Gullbrandsson och Carl Althini, pokerklubbens ägare, bjöd tidigare, på rosenholm på en närmast episk drabbning. Det enda som störde var flera regnavbrott, som gjorde att det drog ut på tiden och matchbollen slogs in först
kl 16.15 lokal tid.

Carl var den som började bäst och såg ut att ha ett bra grepp om segern efter 6-4 i första set. Den regerande släktmästaren Viktor Gullbrandsson jobbade sig dock snabbt in i matchen och vann stabilt andra set
med 6-4.

I tredje set spelade kusinerna desto jämnare vilket ledde till tie-break, som slutade 7-5, Viktors fördel.

- Viktor är en värdig segrare och en stor mästare, säger Carl som inte spelade lika bra som som han brukar på de viktiga poängen.

- "Carl har under en lång period burit smeknamnet "gruskungen", och brukar på detta underlag oftast vinna så det känns verkligen bra att man äntligen brytit den sviten. Jag hoppas nu på att kunna övertyga media om att jag inte bara kan spela tennis på gräs utan också på grus.", kommenterar Viktor Gullbrandsson.

(på bilden ser ni en uppgiven Carl Althini)
8 Juli 2008  | Länk | Fritid | 2 kommentarer
Klubbägarna vilar ut i Blekingska skärgården!

The Royal Jet-Set Poker Clubs ägare, kusinerna Viktor Gullbrandsson och Carl Althini vilade efter ett par veckors hårt arbetande ut i Kristianopel, idylliska kustbyn i nordöstra Blekinge.

De spenderade tillsammans med ett antal gäster två nätter
i Viktor Gs sommarstuga, belägen precis intill vattnet.
Det bjöds på god mat, golf
samt kanotutflykter.

"En mycket behövlig samt efterlängtad semester. Att driva en pokerklubb och samtidigt ansvara för hemsidan är mycket krävande så trippen satt klockrent.", Kommenterar två nöjda ägare.
2 Juli 2008  | Länk | Fritid | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & The Royal Jet-Set Poker Club. Bör enligt tradition va minst                                             Skaffa en gratis hemsida