The Royal Jet-Set Poker Club
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Viktor Gullbrandssons champagneskola! kort intervju

The Royal Jet-Set Poker Clubs ägare samt grundare Viktor G kommer inför Sailet-veckan att driva sin framgångsrika champagneskola! Detta kom som en glad överrasking då det i början av året var bestämt att Viktor skulle ta ledigt ifrån undervisningen. Men efter ett par utekvällar i Karlskrona insåg han att han till högsta grad behövs, även i sommar.

- Jag blir trött på alla ungdomar som sprutar sina dyra flaskor fel.
Det gör mig faktiskt ganska upprörd. Det är enligt mig mycket viktigt att var sprutare vet hur champagne "egentligen" bör sprutas. Man ser det från en mils avstånd att de här grabbarna inte är några rutinerade sprutare. Har ni inte sett hur de riktar sina flaskor rakt uppåt? det är helt fel! Målet är att uppnå en 45-gradig vinkel, det är alltså vinkeln som är nyckeln.

Varifrån härrör detta intresse för sprutandet?
– Jag skulle inte gå så långt som att kalla mig expert, men när folk beställer in en sexlitare och bara lyckas spruta ut en halvliter av innehållet måste man reagera. Å andra sidan brukar man inte ha motoriken på sin sida under de tillfällen man är dum nog att dra en så stor flaska. Men som vi diskuterade, 45 grader i nedåtriktad vinkel. Svårare än så är det inte.

Har ni några stora förebilder inom området?
– Det skulle väl i såfall vara min kusin och kollega Carl. Han har bra kontroll på vinkeln.
21 Juli 2008  | Länk | Fritid | 3 kommentarer
Nya klädregler på ingång!

The Royal Jet-Set Poker Club kommer inom kort presentera årets nya klädregler. Dessa kan framstå som något stränga men behövs för att pokerklubben ska kunna upprätthålla internationell nivå.

/reglagekommitèn
16 Juli 2008  | Länk | Regler 2008 | 0 kommentar
Utslitna ägare kopplar av! Carl tar intiativet!

The Royal Jet-Set Poker Club, en anrik pokerklubb belägen i Karlskrona, Blekinge. Med en hemsida med redan över 300 besökare runt om i Sveige. Hur länge orkar man fortsätta, när är det dags att släppa taget? Låta den nytänkande yngre generationen ta över?
Detta är frågor som klubbens delägare Viktor & Carl väldigt ofta får stå till svars för.
- "Tar man en behövlig paus då och då, kanske reser bort ett tag så orkar man fortsätta hur länge som helst.", ägarnas vanligaste svar.

I lördgas var det en sådan dag när energin var på väg att ta slut, ägarna hade jobbat och planerat hela veckan och kände att de inte hade mycket kvar att ge. Delägaren Carl Althini var dock snabb på att känna av vibbarna och bestämde sig för att bjuda med kollegan Viktor Gullbrandsson till travet i Tingsryd, en aktivitet som inte Viktor är allt för bekant med.

TingsrydTravet är landets nyaste travbana och invigdes 2003. Det är Sveriges och Europas enda milebana med tävlingsverksamhet (1609 meter). Banan är byggd för världsrekordfart och har världsberömda Meadowlands som förebild. En vanlig travbana mäter oftast 1000 meter medan en milebana har längre och vidare kurvor. Detta är en av orsakerna till att det går fortare på en milebana och det är på dessa banor som världsrekord sätts!

Vikor G efter travdebuten: För mig som delägare samt IT-ansvarig var det en mycket ny och rolig upplevelse att besöka travet. Då det oftast är jag som står för planerandet så är jag glad över att Carl tog intiativet. En mycket lyckad dag med mycket spel och dobbel!
Så mitt tipps till dig som stressig affärsman; - Låt dig inspireras - gör något du inte brukar! Avkopplande, stimulerande och hjärnan får "jobba på annat sätt".

/fritidskommitèn genom Viktor Gullbrandsson
13 Juli 2008  | Länk | Fritid | 2 kommentarer
Fullständigt resultat från lyckad pokerkväll hos von D.

Kvällen blev trevlig med goda kakor personligt bakta av fru von Dahn. Bordet var från tidigt 1800-tal med en persisk duk av högsta kvalitet. Vi var fem spelare runt bordet och stämningen var på topp.

Första man att lämna bordet blev Tobias Svensson efter att ha läst av Melker Larssons stege fel.

På fjärde plats fick Jens Baitson ge sig efter mycket övertygande spel. Personligen överraskade Jens kraftigt på mig och han får man se upp med fram över.

Vid detta laget av turneringen tappade Hannes von Dahn större delen av markerstapeln och var nere i 1000 chips. Själv satt jag och Melker på runt 50 000 var så vi gjorde det man inte får göra i poker. Räkna ut en motspelare. Detta blev en avgörande del av turneringen.

En stund senare fick jag, Carl Althini, ge mig på en tredje plats. Jag var missnöjd med min insats men hoppas på revansch framöver. Jag har inte mycket mer att säga om min egna insats men vet att jag kan bättre.

Alltså blev det heads up mellan regerande mästaren Melker Larsson och uträknade Hannes von Dahn. Efter endast fem minuter hade Hannes von Dahn avgjort och var en överlycklig segrare. -Jag har kämpat för det här länge nu, kul att träningen ger resultat, sa en överraskad Hannes von Dahn. -Starkt av Hannes, ryktet går över staden att vändningen var av högsta kvalite, sade delägare Viktor Gullbrandsson som tyvärr inte kunde medverka.

Melker Larsson som gick mot tredje raka segern fick nöja sig med andra priset. -Det hade varit kul med hattrick men jag är fullt nöjd med andra platsen, sade en besviken Melker Larsson.

Personligen tyckte jag att tävlingen höll hög klass men väntar såklart på andra årssegern./ Styrelsen genom Carl Althini
11 Juli 2008  | Länk | Resultat | 0 kommentar
Klubbägarna i tennisrysare!

Viktor Gullbrandsson och Carl Althini, pokerklubbens ägare, bjöd tidigare, på rosenholm på en närmast episk drabbning. Det enda som störde var flera regnavbrott, som gjorde att det drog ut på tiden och matchbollen slogs in först
kl 16.15 lokal tid.

Carl var den som började bäst och såg ut att ha ett bra grepp om segern efter 6-4 i första set. Den regerande släktmästaren Viktor Gullbrandsson jobbade sig dock snabbt in i matchen och vann stabilt andra set
med 6-4.

I tredje set spelade kusinerna desto jämnare vilket ledde till tie-break, som slutade 7-5, Viktors fördel.

- Viktor är en värdig segrare och en stor mästare, säger Carl som inte spelade lika bra som som han brukar på de viktiga poängen.

- "Carl har under en lång period burit smeknamnet "gruskungen", och brukar på detta underlag oftast vinna så det känns verkligen bra att man äntligen brytit den sviten. Jag hoppas nu på att kunna övertyga media om att jag inte bara kan spela tennis på gräs utan också på grus.", kommenterar Viktor Gullbrandsson.

(på bilden ser ni en uppgiven Carl Althini)
8 Juli 2008  | Länk | Fritid | 2 kommentarer
Klubben gratulerar Rafael Nadal!

The Royal Jet-Set Poker Club gratulerar Rafael Nadal som tog sin första Wimbledon-titel igår när han besegrade den femfaldige mästaren Roger Federer med 3-2 i set efter en otrolig kamp som hade precis allt; spänning, dramatik samt fantastisk tennis.

Nadal bröt inte bara Federers segersvit utan han blev även den förste spelaren sedan Björn Borg 1980 att vinna både Öppna franska och Wimbledon under en säsong.

Men...på grund av att Federer kom längre än till kvartsfinal i denna grand-slam turnering så står han ännu som 1:a på världsrankingen, något som glädjer pokerklubben.

/jetsetpoker
7 Juli 2008  | Länk | Wimbledon 2008 | 1 kommentar
Liveresultat från Melkers herrgård

Just nu är det tre spelare kvar i fredagens turnering :

Johan Magnusson : 40 300
Melker Larsson : 33 600
Jens Baitson : 12 400

Som ni ser är jag, Carl Althini, ute efter 2h och 23 min. Först ut var Tobias Svensson efter mycket tveksamt spel. 5:a blev Hannes von Dahn som åkte efter att Jens Baitson blivit för svår. För tillfället ser Johan Magnusson väldigt stark ut, bokstavligt och bildligt talat. Det ser ut att stå mellan Melker och Johan eftersom Jens tappat humöret. Snart bjuds det på skumpa och tacos. Det ser ut att bli en trevlig kväll.

(Viktor Gullbrandsson, Simon Karlsson samt Marcus Bittmann kunde ej deltaga vid dagens tävling pga av vistelse på annan ort)

/Jetset himself
4 Juli 2008  | Länk | Resultat | 1 kommentar
Dags för ny turnering

De var drygt en vecka sen senaste turneringen men nu är det dags igen. Ikväll klockan 17:30 drar det igång hos Melker. Det bjuds på tacos och fint pokerspel. Det ser förtillfället ut att bli 6 deltagare och en pot på runt 250kr. På återseende/ Styrelsen

Anmälda deltagare kl. 15:26 :

Melker Larsson
Carl Althini
Hannes von Dahn
Tobias Svensson
Johan Magnusson
Jens Baitson

Tveksamma:

Ägare Viktor Gullbrandsson är tveksam till spel på grund utav finger skada och vistelse på annan ort.
Anton Johansson som ännu är ett oskrivet kort kan komma till spel ikväll.

Jetsets Analys:

5. Johan Magnusson, på grund utav orutin kan detta sluta tidigt. Men han är ett oskrivet kort och kan lika gärna överraska och vinna allt. Men tyvärr hamnar förtillfället på sista plats.

4. Tobias Svensson, samma sak här, orutin avgör men han har också chans att vinna rubbet men måste visa mer innan jag kan ranka honom högre.

3. Jens Baitson, lite orutinerad men samtidigt väldigt oberäknelig då hans poker face är svårläst. Kan mycket väl vinna men måste nog visa mer aggresivitet då.

2. Melker Larsson, rutinerad räv som varit med i årets två första evenemang, jag tror personligen inte att han kan göra om insatsen senast då han vann men man vet aldrig med farbror Melker.

1. Hannes von Dahn, han kommer att komma top 3 tack vare sin aggresivitet de kan ja sätta mycket på. Har fått mycket erfarenhet av spel på nätet och jag tror han blir en svår nöt att knäcka.

Jag vill inte sätta in mig själv i detta men hoppas så klart på vinst.

Men detta var bara vad ja tror inför kvällen. Det kan lika gärna bli tvärtom.

Vänliga hälsningar Carl Althini
4 Juli 2008  | Länk | Poker | 0 kommentar
Klubbägarna vilar ut i Blekingska skärgården!

The Royal Jet-Set Poker Clubs ägare, kusinerna Viktor Gullbrandsson och Carl Althini vilade efter ett par veckors hårt arbetande ut i Kristianopel, idylliska kustbyn i nordöstra Blekinge.

De spenderade tillsammans med ett antal gäster två nätter
i Viktor Gs sommarstuga, belägen precis intill vattnet.
Det bjöds på god mat, golf
samt kanotutflykter.

"En mycket behövlig samt efterlängtad semester. Att driva en pokerklubb och samtidigt ansvara för hemsidan är mycket krävande så trippen satt klockrent.", Kommenterar två nöjda ägare.
2 Juli 2008  | Länk | Fritid | 1 kommentar
Fredag den 4/7 är det dags igen!

Klockan 17:30 på fredag eftermiddag spelar Royal Jet-Set Poker Club sin tredje turnering för året. Alla medlemmar bör befinna sig hemma hos Melker Larsson klockan 17:20. Tag med er dricka och lite gott så står Melker för ostron och champagne.

För anmälan hör av
er till Jet-Set Carl
på 0733-722285 /Melker.

Vi hoppas det blir en ett trevligt evenemang i Melkers herrgård med några riktigt fina potter.

På återseende.
/Jet-Set Poker1 Juli 2008  | Länk | Poker | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & The Royal Jet-Set Poker Club. Bör enligt tradition va minst                                             Skaffa en gratis hemsida