Startsidan Blogg Fotoalbum Tindra Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


Ploj-tävling på klubben!

Så härligt att få umgås med likasinnande. I kväll har vi varit på Hissjö banan och kört plojtävling i två lopp. Vi hamnade 1:a och 3:a, vi får vara riktigt nöjd. Jenny min yngsta hängde med och provade att köra banan, det gick kanon. Kanske även hon vill börja träna lite. Men agility är verkligen kul och dessutom trevligt med alla nya människor. Synd bara att vi har så långt till all träning och dessutom så verkar det inte bli någon vinterträning.

Jag håller allvarligt på att fundera på en hund till. Har sneglat lite på border collie och australian shephards men ... Det lutar nog ändå åt en sheltietik till
Ja, vi får se när det blir läge.
12 Oktober 2010  | Länk | Tindra | 0 kommentar
Helgens resultat!

Ja då var vi klara med permiären vad det gäller agility och hopptävlingar.
Lördagen gick helt åt skogen med 3 diskade lopp, Tindra var på hugget men vi fick helt enkelt inte till det.
Men desto bättre blev söndagen som var hoppklass. Vi började med att gå felfritt på första loppet 2:a plats och pinne inte illa. Lopp 2 strulade det lite in i en tunnel och vi fick 5 fel vilket gav oss en 5:e plats. Tiden skulle gett oss en 3:e plats om vi nollat. Efter dessa två lopp var både jag och Tindra möra. I öppenklassen så diskade vi oss redan efter andra hoppet jag såg inte att Tindra gick på utsidan av hindret tyärr. Men vi slutförde banan och det gick bra så när som på att vi krockade i sista tunneln och jag trampade henne ordentligt på benet. Tindra haltade av planen men det ser ut att ha gått bra.
Nu får vi fundera på när vi kan tävla igen kanske blir det inte förrän nästa år, vi får se. Jokkmokk ligger för långt bort. Men Åbyns inoffare kanske lockar om två helgern.
3 Oktober 2010  | Länk | Tindra | 2 kommentarer
förberedelser inför helgens tävling

I veckan var det tänkt att vi skulle träna massor men som vanligt så sprack det.
Det började med träningen i tisdags, då Tindra körde full fart in i en blöt och ihopkladdad släp-tunnel-tvärstopp! Givetvis så stenvägrar hon släpet resten av kvällen och gjorde rusningar runt planen flera gånger. Jag åkte därifrån och var inte speciellt munter.
Men skam den som ger sig. I går åkte jag upp på en övergiven agilityplan där det ligger rester av en hemmasnickrad bana. Plockade med mig den gamla släptunnel som låg i två delar. Spolande den ren och lät tunneln torka och monterade sen ihop den proffisoriskt, laddade med riktigt lyx godis (rått älgkött i småbitar).
Det gick som en dans, Tindra tog släptunnel utan vägran. Nu ska vi träna lite i kväll och sen får vi hoppas på att allt går bra i morgon på tävlingen.

1 Oktober 2010  | Länk | Tindra | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Bjurén                                             Skaffa en gratis hemsida