Startsidan Blogg Fotoalbum Tindra Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


Utflykt till Kennel Laipos!

I går lördag så gjorde vi oss en liten utflykt till Lillmor och hennes små valpar. 7 veckor gamla och söta som socker. Lägger några bilder i fotodagboken. Dessutom så var Annica från Nizelines kennel också på besök så vi hade en trevlig stund tillsammans med gott fika och mycket hundsnack. I dag ser vädret ut att bli toppen så jag hoppas att Sara har tid med lite fotografering.
30 Oktober 2011  | Länk | Aliz | 0 kommentar
Härlig helg!

I går hade vi en kanon dag. Toppen väder och trevligt sällskap. Jag och Marie P tog hundarna och gick en runda längs el-ljuspåret. Maries valp Nova och Aliz hade super kul. Dagen till ära hade jag med kameran med ny/gamalt objektiv. Klart bättre med det här objektivet. Det är verkligen kanon roligt att få umgås med likasinnade hundgalna männsikor. Tidigare på dagen var jag också till Vindeln på hundaffärn och hon tyckte att jag skulle starta en hundklubb :) ja vi får se hur jag gör.
Men Tindra den stackarn, äter bra men ser lite ömklig ut fortfarande. Sara och Olle tog en promenad och spelade lite boll med henne i dag, men det gick inte så lång stund. Då var det dags för hälta igen både höger fram och bak. Det är bara att konstatera att hon inte har det så bra i kroppen. Vi får se kanske måste jag ta henne till Öjebyn igen för lite rehab. Det går verkligen inte att förstå vad det beror på.
23 Oktober 2011  | Länk | Tindra | 0 kommentar
5 månader

5 månader nästan rumsren och ett riktigt charmtroll.
Vi har nu fixat en hundkurs till byn 7 ekipage är anmälda så här långt. Start nästa måndag och sen kör vi 2 ggr i veckan för att hinna innan värsta snön.
Men dumt nog så har jag lyckats ställa till ordentligt. I söndags stukade jag foten när jag var på macken och tankade. Den är 3 ggr så stor och blå lila runt om. Men förhoppningsvis så ska jag väl kunna gå ordentligt till på måndag.

Ikväll så markerade Tindra ordentligt när Aliz försökte ta för sig av hennes mat. Tindra får nämligen färskfoder "Bravo" eftersom hon är nyopererad. Aliz backade lite men verkade inte speciellt rädd men förstod att hon inte skulle få ta del av Tindras delikatesser.
18 Oktober 2011  | Länk | Aliz | 0 kommentar
Op 3

Jaha nu var 3:e operationen genomförd. För två veckor sedan var vi in på efterkontroll och det visade sig att Tindra fortfarande hade kvar lite rester på ena sidan. Därför blev det i dag op igen. Man såg då att det hade blivit ännu mer rött och irriterad så det var hög tid. Nu får vi verkligen hoppas att det är sista gången. Vi fick också tid för återbesök om ca. 6 veckor.

Tindra har sista tiden varit lite försiktigare så hon har säkert kännt av problemet. Men vi har inte sett någon hälta tack och lov. Men hon är öm i kroppen och väldigt rädd för att någon ska stöta till henne. Vi får se om det blir bättre så småningom och i annat fall kanske vi måste åka upp till Öjebyns sjukgymnast.

12 Oktober 2011  | Länk | Tindra | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Bjurén                                             Skaffa en gratis hemsida