Startsidan Blogg Fotoalbum Hundarna Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Nasse

Zingos försenade 6-års present. Som iof Mr R också var väldigt förtjust i. :-)
25 Februari 2009  | Länk | Allt i allo. | 2 kommentarer
Första träningspasset efter semestern..

Idag har jag och Ann-Sofi gjort en övning som kan verka jättelätt när man pratar om den, men oj vad skenet kan bedra :-)
Tanken var att vi skulle träna stadga. Vi satte hundarna bredvid varandra i par några meter från varandra. Sen gick jag ut och lade ut en kong på vägen ca 20 m framför. Gick tillbaka och gick i 8:or runt hundarna. Ställde mig i startposition gick i 8:or igen. Skickade den ena hunden, medans den andra skulle sitta kvar. Detta

låter väl inte så svårt?! Men det var minsann inte helt lätt.. Varje gång jag gick förbi Räzer trodde han att han skulle gå fot med mig. Själva stadgan när Zingo fick hämta gick bra, men att kunna sitta still när jag gick runt honom...nä d fattade han inte. Så jag fick gå ifrån stadgaövningen och lära honom att sitta still när jag går runt honom, och det var jättesvårt för honom...ja där ser man..den enklaste övning kan vara svår :-)) Zingo däremot överraskade lite.. Eftersom han inte visste riktigt vad som skulle hända var han riktigt tyst! Så han var duktig. Men det är svårt att koncentrera sig på 2 samtidigt. Men det är det bra att öva på :-) Båda hundarna var ivriga att göra något roligt nu efter semestern.
Vi har nuförtiden en ny träningskamrat med oss när vi tränar.. The cat Minimalen!! Han tycker det är jätteroligt att vara med oss i skogen, och kan helt plötsligt dyka upp mitt i ett linjetag :-)) Han gillar att distrahera oss och tigga hundgodis :-)) Han tror nog att han är hund.
Övningen som vi gjorde idag verkade iallafall vara hemskt utmattande för Räzer för han har nästan sovit oavbrutet sen dess :-)
23 Februari 2009  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Vinter igen..

Hej!
Nu är jag hemma igen :-)
Kom hem vid 22:30 igår kväll och for rätt in i vardagen igen.. Det var bara att kasta sig i bingen så fort som möjligt igår för att idag börja jobba dagen. Det var liite seegt att gå upp klockan 05:00.
Och dagen blir nog lång för jag kan inte bärga mig förrän jag kommer hem och låser upp dörren och blir mött av BOPPARNA!! Jag längtar efter dem så jag kan döö!! Har inte sett dem sen den 8:e eller 9:e.. Jag pratade med dem i telefon igår ( ja, jag vet...:-S) Zingo blev glad och viftade på svansen, men Räzer vände bort huvudet och ville INTE prata...

Obs!! 16 Februari fyllde LPI Willowridge Brobyprästen ( Zingo ) 6 år!!! GRATTIS!
18 Februari 2009  | Länk | Allt i allo. | 2 kommentarer
Halsningar fran Torremolinos!!

Hej!!
Har kommer en halsning fran Torremolinos!! Vi har det jattebra, 22 grader pa dagen, pa natten ar det ganska kallt, perfekt sovvader for min smak :-))
Idag har vi varit till en marknad som ligger langre upp i bergen. Imorgon fyller Anders ar sa det blir hans dag imorgon.
Horde att det var 20 grader kallt hemma igarmorse :-)).
Har fatt rapport om att hundarna har det bra hemma, forutom att Zingo och Pissen har "lekt" sa Zingo har fatt ett litet marke pa nasan.

Ha det sa bra hemma, kommer hem pa Tisadgkvall.

Kram!!

Ps. Anders och Ann-Sofi halsar!!
13 Februari 2009  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Helg

Jag har blivit utmanad av Ingela! :-) Ska skriva lite om den 6:e bilden i den 6:e mappen i min dator :-)
På bilden ser ni Sundstorp. Här bor mina föräldrar. Mitt smultronställe dit jag alltid åker när jag behöver ha en lugn stund och njuta av naturen, bra träningsmarker, och bad på sommaren. Sundstorp är också samlingspunkten för hela familjen, syskon och syskonbarn :-) Här har min Pappa växt upp. Och när jag var liten hade jag häst här på sommaren.
Jag utmanar nu Catrine, Cissi och Kerstin. ( Här skulle det vara länkat till deras hemsidor, men tyvärr det kan jag inte ;-)).
Under veckan har det varit lite träning, har fortsatt med V-övningen. Men nu börjar han lära sig den, så nu är det nog dags att hitta på nåt nytt.
Igår umgicks jag med vänner hela dagen, var en tur till Karlstad. Idag tog jag en promenad med hundarna på "möösen" (mossen) med båda hundarna, Pontus och Liten. En "liten" valp på ca 5 mån. En blandis av rottis/schäfer/labrador. Räzer och Zingo var lekfarbröder under promenaden. Räzer höll sig mest med sin favoritsyssla och springa, medans Zingo lekte av sig lite :-) Sen åkte jag ut en sväng till klubben och mötte upp Lena och vi gick ut i skogen en tur och tränade. Räzer var lugn och fin (antagligen liite trött efter den första promenaden). V- övningen var lite svårare idag. Men med lite övertygelse gick han rätt :-) Det kanske är så det ska vara, att man ligger på gränsen att hunden klarar övningen, men att den gör det, då kanske hunden lär sig som mest? ( förutsatt att det finns motivation och inte hunden går ner sig) Eller är det så att man alltid ska lyckas? Eller utvecklas inte hunden om det blir FÖR lätt? Kommentera gärna detta :-)
Imorgon börjar jag jobba igen, och snart ska ni veta...På måndagnatt åker jag, Ann-Sofi och Anders till SPANIEN och Torremolinos!!! JIPPIEEE!!! Det ska bli skitskönt med semester och bara göra det man vill. Vi ska fira två födelsedagar där nere. Anders fyller jämnt när vi är där nere, och ett försenat firande av min 30-årsdag. Jag fick en del av resan i födelsedagspresent!! Goa kompisar va!!!?

Hasta la vista så länge!!

ps. Min mamma har valt designen på hemsidan, ursäkta om ni får ont i ögonen :-)))
7 Februari 2009  | Länk | Allt i allo. | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cathrine Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida