Startsidan Blogg Fotoalbum Hundarna Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Hagfors

Igår var jag och Ann-Sofi till Hagfors igen :-) Först åkte vi till Catrine och Elias. Där fixade Catrine iordning en jättegod lunch! Marinerad lax och krämig pasta med ädelost och färsk spenat :-)).
Sen drog vi ut i skogen och tränade lite. Bolly hängde på också. Catrine tränade " Bollys övning" som jag har beskrivit i tidigare inlägg. Ann-Sofi tränade linjetag med störning. Bolly tränade linjetag och dubbelmarkering, och jag tränade linjetag. Jag gick och lade ut ett linjetag när Räzer tittade på för att hämta in den i slutet av träningen. Det blev svårt för Räzer för jag TÄNKTE inte :-( Jag tyckte att jag var smart och gick i båge och la ut linjetaget för att han inte skulle gå på vittringen. Han såg när jag lade ner dummy framför honom, sen gick jag i samma båge tillbaka, sen gick jag därifrån. Vad tror ni hände? Självklart hade ju han den sista minnesbilden av när jag gick i bågen tillbaka. Han sparang rakt halva vägen. Sen vek han av dit jag gick. sen var jag sen med att ropa tillbaka honom så han hämtade in den ändå :-( Jag blir så trött på mig själv när jag inte tänker ordentligt.... men vi löste det med att Ann-Sofi gick och la ut igen. Räzer fick inte se. Sen skickade jag igen och då gick det bra.
Charmtrollet Elias var med i skogen också. Träningen blir väldigt avslappnad och lättsam när han är med för man pratar och gullar med honom och det tror jag hundarna också märker. Hela träningen kändes väldigt lugn och skön och det var några härliga timmar i skogen.
Sen åkte vi tillbaka till Catrine och fikade. Daniel och Petra dök upp precis när vi hade kommit hem så vi hade det skönt i solen på altanen med kaffe och smörgås och glass m.m
Nu håller jag på och ska börja packa. Imorgon drar jag, Lena och Eva-Lena till Norge för att starta på prov. :-)

Så håll tummarna!!

ps. Nya bilder under träning och vänner.
29 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Hemma...

Hej allihopa!
Idag är jag hemma från jobbet. Fick gå hem igår. Hade migrän..jag håller nog på och blir förkyld. Men det får jag INTE bli. Vi ska ju åka till Norge till helgen! Så nu håller jag på och proppar i mig Enchinacea varannan timme.
Idag har hundarna en slappardag. Blir inga långpromenader idag. Har proppat i deras "aktiveringsboll" med godis,som de har fått turas om att rulla på. Jag måste hålla lite koll på den hunden som inte rullar bollen, annars går den efter och äter upp allt godis :-) Vi håller också på och lär oss att stoppa en kloss i en låda. Precis en sån som småbarn har vet ni. Det brukar vara en fyrkantig, rund, rektangel och en trekantig kloss. Fast det här är en från de som gör aktiveringsleksaker för hundar. Nina Ottosons dog box. Det är himla kul för man ser verkligen vad hundarna tänker :-) Räzer har ju ganska stora läppar. och när han sitter och funderar på hur han ska göra så verkligen hänger de snett framåt och öronen också ( ser väldigt kul ut ) och Zingo sitter med djupa veck i pannan :-) Zingo ska nog få träna lite vittring ute på gräsmattan sen.
Gå gärna in på Räzers uppfödares hemsida och titta på de fina korten på Räzers halvsyskon m.m
http://www.xpress.se/~pckil057/ringlets.index.html

Ha en bra kväll!
27 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Ransjön

Idag har vi varit vid Ransjön och tränat. Vi körde övningen som vi lärde oss hos Bolly( se tidigare inlägg ). Jag och Ann-Sofi körde Zingo & Cerro idag. Och Lena körde Nicke. Zingo var väldigt laddat :-S... Men det var väldigt intressant och se hur alla hundarna betedde sig, och det var ju väldigt nyttigt för oss som då får träna oss på att " korrigera" i övningen. Precis det som den här övningen går ut på :-)
Lena, Eva-Lena och Ingela var också med.
Imorgon ska jag och Lena köra ett sista pass inför nästa helg då jag, Lena och Eva-Lena ska åka på prov i Norge :-) Nej, det är ju lördag idag. På måndag ska vi träna...

Nu blir det filmtajm!
23 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Baddag!

Hej!
Idag har vi varit ute på promenad i Sunne. Zingo skulle kissa och precis när han började kissa kom Räzer och stoppade dit näsan, så det var ju en bra anlening till att ha ett storbad! Det är inte så bara ska jag säga! ( men det vet väl ni som har hundar :-)) Zingo går lätt att bada, men han blir inte särskilt glad. Han slänger sura blickar på mig resten av dagen ;-). Räzer däremot tycker det är en pest att stå i duschen. Han är som en fiolsträng och nästan omöjlig att flytta på. Men när han har badat klart blir han jätteglad. Han står alltid halvvägs in i duschen när man badar Zingo och retas ( det han inte vet är att han står på tur ). Jag skulle vilja höra vad Räzer säger. Skulle kunna tänka mig nåt sånt här : Nä nä nä nääää nä!! ( ni vet retsticketruddelutten ). Sen när Räzer duschar och Zingo är klar. Så bara slänger Zingo en blick på honom och tänker: Ja du din lille skit...nu ska jag gå och rå om mig själv i mitt lilla hörn och slicka mig torr. :-) Men stämmningen blir nog bättre ikväll, för då ska vi åka till Sundstorp och äta kräftor. Och då kan de springa som de vill och ha det skönt.
Nu ska jag gå och göra en västerbottenpaj och försöka fjäska för Zingopojken!

Ha det!

22 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 1 kommentar
Ledigt..

Tja!
Nu har jag ledigt från jobbet! Gick av skiftet i Söndagskväll och börjar igen på Söndag. Ibland är det allt bra skönt att jobba skift :-).
I Tisdags var jag medbjuden på duvjakt! Det var otroligt kul! Vi satt i gömsle bakom skyttarna vid kanten av en rågåker. De hade inte hunnit tröska än, och vi satt i buskarna så vi såg bara lite, lite. Men Räzer lärde sig snabbt va som gällde. Han hörselmarkerade samtliga fåglar. Han satt och tittade upp i luften efter fåglar, och spejjade ut på åkern. När det kom en fågel och flög förbi så började han vifta på svansen och var beredd. Vi fick inte apportera på varje skott, så det var perfekt. Han fick in alla apporter och tyckte det var superkul att springa ute i rågen. Han är ju så underbar, för ibland kan det kännas som han leker runt lite när vi tränar, sen är han alltid väldigt lyhörd och fokuserad när det verkligen gäller :-). ( nu skryter jag igen... förlåt men.. ;-))
Igår for jag och Ann-Sofi till Hagfors. Vi stannade till på café Telehuset och åt lunch ( mums ). Sen åkte vi till Bolly. Vi åkte ut i skogen och tränade tecken. Men jag fick mala ganska mycket på stoppsignal (hmmm). Han löd bra på det avstånd som det är befäst på, men nu måste jag börja köra lite längre. Det märks att jag inte tränat det på ett tag och att det är färskvara. Bolly visade mig att man kan korrigera i övningen för att Räzer snabbare ska förstå. Om inte han stannar så fortsätter jag inte vissla utan jag ropar in honom tillbaka och skickar igen och blåser stopp. När han stannar snabbt får han belöning direkt genom att jag kastar dummy till honom. Sen skickar jag igen och förhoppningsvis stannar han nu snabbt och jag skickar vänster ( eller höger ). Efter ett antal skick och med Bollys stöd funkade det på det avstånd vi ville ha. Denna metod känns helrätt! Räzer var lika motiverad hela tiden. Känndes jättebra. Så nu ska jag försöka "köra" in övningen i huvudet på mig med hjälp av Zingo ( Zingo klappar i tassarna). Sen ska det bli träna av!
Efteråt åkte vi in till Catrine och drack kaffe och fikade :-)
Idag har jag varit till jobbet en snabbis. Sen fick jag lapp om att jag hade paket att hämta på posten. Mina solar plexus till bilen hade kommit. Tonade plastskivor som man sätter på rutorna så det inte ska bli så vamt. Och de är inte alltid så lätta att sätta in. Och mitt tålamod med sånt där är inte det bästa...grrrr. J---a skit grejjer!( bra grejjer, bara de är på plats ) Hur svårt kan det vara och få i dom!! Fortfarande ett hörn som inte vill vara med. Får nog anlita någon med bättre nerver när det gäller pillsaker...
Ikväll for jag till Lena och tog en promenad med Bopparna och grabbarna grus. Vi planerade lite vad vi ska ha med till Norge nästa helg.
Nu ska det bli lite tv.

Ha en skön kväll!
21 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Tur till Karlstad

Go kväll!
Idag har jag haft sovmorgon. Trodde att jag skulle jobba inatt, men jag slapp ( haaaalleluja ) Vid lunch tog jag min nya gröna bil och åkte och hämtade Ann-Sofi och vi styrde "grodan" mot Karlstad. vi åkte ut till Alster där vi besökte Kjell på KE-produkter för att mäta lite eftersom jag har tänkt att skaffa bur till bilen. Sen åkte vi in till stan och drällde runt lite. Åt lunch på Vero, sen shoppade vi lite. Jag köpte ett par jeans. Känner att hösten är på väg, för nu är det ganska roligt att titta på höstkläder. Vi fikade och sen åkte vi hem igen. Så om ca 5 veckor får bopparna bur i sin fina bil som de tycker jättemycket om! Både Räzer och Zingo tycker så mycket om att man ser så bra ut genom fönstren. Räzer har skrytit ( heter det skrytit ? låter fel...) till sina vänner om att han har en bil med glastak! Men det han inte vet är att Pepper & Cerro har smygåkt i den idag utan att han vet om det. Det kommer han inte gilla, för han vill gärna vara med och skryyyta :-) Ni ska veta att när han åker med så ligger han på rygg där bak med tassarna bakom huvudet och tittar raakt ut genom glastaket och tittar på fåglarna. ( Ha Ha Ha jo jo Räzer..)

Ha en skön kväll!
18 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Jobb, jobb & jobb

Hej!
Sitter just nu på jobbet och "råkar" ha lite tid över. Idag...( eller vänta ) igår menar jag.. hade jag en slappdag. Mitt emellan två nätter blir det inget gjort för mig( eller rättare sagt, det är ingen idé jag gör nåt för jag har ingen hjärna ), så när jag vaknade av att jag hade Räzers tunga all over my face, åkte vi till Sundstorp. Där tränade jag lite linjetag och tecken. Räzer fick jobba först, sen fick han sitta passiv och det var Zingos tur. Räzer tycker just nu att det är lite "knepigt" med tecken så jag får nog lov att backa lite.. Zingo tyckte att det var superballt att få appportera lite :-)
Efter det gick jag upp till huset och bytte av Pappa när han klippte gräset. Sen fick jag mat och kaffe. Så idag har det inte blivit många knop, och det lär det inte bli imorgon heller för då jobbar jag em. Observera! Idag är för mig Lördag och imorgon Söndag eftersom jag inte sovit än :-)

Najt Najt!
17 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Promenad

Idag har jag haft besök från Charlottenberg. Vi var och tittade på markerna i Sundstorp för ev tävlingar. Det var en massa hundar med. Mina Boppar, Lenas grabbarna grus och två labbetikar. Full fart! Efter promenaden blev det en kaffeslurk, Sen följde jag med Lena ut och agerade dummykastare. Hon tränade långa dubbelmarkeringar och enkelmarkeringar bakom åsar med dold kastare. Nicke skötte sig superbra. Pigg & alert. Räzer fick följa med mig när jag kastade och passa på och träna passivitet. :-)
Nu ska det bli tv-kväll innan rullgardinerna åker ner. Ska vara pigg och alert 04:40 imorgon när klockan ringer. ( mmm heller hur.. )

Mors!!
12 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Sovmorgon

idag har vi haft sovmorgon. Det var väldigt skönt. Räzer blev superglad i morse när Zingo kom hem, och Zingo blev väldigt glad att vi var hemma också. Så morgonen tillbringade jag med en hund på var arm. ( mina älskade gosegrisar ).
Mitt på dagen åkte jag och Zingo och mötte upp Bert-Åke & Lollo hemma hos Bert-Åke. Han hade lagt ett varsit viltspår åt oss. Zingo var ringrostig och het, så det blev väldigt yvigt i början, men efter en stund samlade han sig och spårade bra :-)
När vi hade gått våra spår gick jag och Lollo ett varsit spår som Bert-Åke ska gå imorgon. Efter det fick jag och Bert-Åke vara figuranter åt Salle som tränade sök. Det var en trevlig och nyttig träning och Zingo var mycket glad att få göra något riktigt kul igen. Det var tyvärr ett tag sen, för han har kommit lite i skymundan nu eftersom det har varit mycket förberedelser med Räzer inför provet. Men nu ska Zingo få mer tid och jobba.

Gonatt
11 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 1 kommentar
Räzers kritik från provet i Sparreholm.

Samarbetsvilja: Utmärkt

Sökarbete: Närsöket löses bra. Mycket noggrant sökarbete inom anvisat område med god effektivitet.

Fart: Högt tempo

Uthållighet: Bra

Näsa: Intensivt näsarbete

Dirigerbarhet: Mycket följsam under hela provet

Markeringsförmåga: Vatten:Utmärkt. Land: Utmärkt

Skottreaktion: Alert och skottfast

Stadga: Lugn och tyst i passivitet

Apporteringslust: Mycket stor

Apportgrepp: Bra grepp, lugna avlämningar

Simteknik: Simmar snabbt

Vattenarbete: Arbetar villigt i vatten

Hundtolerans. Ok

Sammanfattande kritik: Hunden har ett effektivt sökarbete och utmärkt markeringsförmåga och apporteringslust och mycket trevlig samarbesvilja med sin förare.

1:a pris.
11 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
Vi gjorde det!

Hej!
Nu är jag hemkommen från helgens aktiviteter. Det var en fullspäckad, väldigt rolig helg med många tokigheter och många skratt.
Jag och Ann-Sofi dundrade iväg österut på fre lunch. Vägen dit gick bra förutom att vi körde liiite längre än nödvändigt. Men vi fick ju iaf lite sightseeing ( eller vad säger du Ann-Sofi :-)). Vi bodde på ett B & B utanför Malmköping.
På lördag morgon åkte vi iväg till jaktprovet. Samlingen som skulle ha varit kl 8, var vid ca 08.45 istället, för domaren hade kört fel ( d är vanligt när man kommer österut har jag hört :-)) Jag hade startnr. 7 och skulle få starta runt lunch. Så jag tittade på några ekipage först. Provupplägget var bra. Startade med två enkelmarkeringar på vatten, sen vidare med ett närsök, sök med 6 vilt, sen två enkelmarkeringar på land. En vid en ek och en på ett gärde med ganska högt gräs. Avslutningsvis passivitet vid vattnet.
Jag tog ut Räzer en stund innan och gick en liten promenad med vanligt rastningskoppel och efter det bytte jag koppel och gick mot hundstoppet och gick lite fot och så. Han kändes jättelugn och fokuserad på mig, och jag kände mig också lugn. Sen var det vår tur och Lars Lillnor hälsade oss välkommen. Vi gick ner mot vattenmark. när jag kom på att jag tror aldrig Räzer har apporterat mot båt någon gång. Men det var inga problem. Räzer är ju van vid våra myrmarker här uppe där man hoppar i och det är djupt vatten direkt. Så han tyckte det var väldigt roligt när man kunde springa i vattnet. Vattenmark. gick fint och han lämnade fint i hand. Sen gick vi vidare till närsöket som låg på lite knepigt avstånd. Den stora frågan var om man skulle skicka på linjetag, stoppa och sen visa närsökstecken. Eller om man skulle skicka på närsök direkt från plats. jag skickade på närsök direkt från plats och Räzer sökte, han kom in mot mig en sväng. Jag blåste stopp och ut, han letade lite sen dök han upp med truten :-). Vidare till söket som bestod av 6 vilt. 2 kråkor,duva,kanin,trut och en fasan. Man var tvungen att skicka hunden nerför en slänt och där nere låg söket. Jag skickade och Räzer sprang rakt på kaninen. Den låg i lite ris precis nedanför slänten. När han hade lämnat den sprang han tillbaka till riset, och där höll han på länge innan han fortsatte ut. Han hade otrolig ork var väldigt noggrann och var motiverad hela tiden. Gissa om jag var lite nervös när han bara hade ett vilt kvar. Jag tänkte att bara han får in den sista så inte han behöver komma in tom när han varit så duktig. Han var borta en stund men efter ett tag dök han upp med sista kråkan i munnen och jag hade nog stora röda hjärtan i ögonen. Efter det var det två landmark. Han spikade båda. Jag var sååå nöjd med honom. Det kändes verkligen att vi var ett team och han var underbar att föra.
På Söndag var vi till östermalma på flatmästerskapet. Det var väldigt roligt. Vi fick många idéer på övningar. Och det var roligt att se många duktiga hundar. Vi träffade också några släktingar till Pepper. Sen bar det av hemåt och vid elvatiden var vi hemma. Just nu ligger Räzer bredvid mig och sover. Idag är det Zingos dag. Vi ska ut och göra ett viltspår. Det ska bli kul!
Ett särskilt tack till Ann-Sofi som följde med och stöttade :-)
Och tack för alla grattis!! Räzer är just nu okontaktbar, men jag är säker på att han också tackar. Oss emellan är han lite mallig nu...;-)) ( han säger nog detsamma till sina hundkompisar om mig :-))
Kram!!
ps. jag skriver ett nytt inlägg om hans kritik.
11 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 1 kommentar
En hysterisk dag!

Hej!
Sitter just nu på jobbet.
Idag har det varit en alldeles hysterisk dag. Puh!
Jag satte ut min bil på blocket igår, för att jag behöver en mer praktisk bil med mer förvaring ( och som går lite billigare ). Jag jobbade natt till idag, så på fm låg jag och sussade, när jag vaknade över ett surr. Det var telefonen som ringde och jag studsade upp och skulle svara. I all stress höll jag på att glömma att ta ut min finfina bettskena och fick snabbt pilla ut den och svara. Det var en farbror som ringde på annonsen! Då var klockan elva på fm och jag hade inte sovit länge. Han frågade om han kunde komma och titta på bilen. Och då fick jag lite smått panik! Jag hade inte städat bilen, och i den låg det en luftmadrass ( uppblåst ) dummyväska, stövlar, plastdunk, div petflaskor, matskålar m.m + att jag inte städat hundutrymmet på ett tag. Och ni som har hundar vet hur hårigt det kan bli. Särskilt labbehår som sitter som berget i klädseln. Jag fick städa bilen i raketfart, hämta däck som var i Sundstorp, tvätta bilen och halv 2 stod farbrorn hemma hos mig. Puh... De tittade och tittade och tittade...sen prooovkörde de...sen funderade de....och sen bestämde de sig och det blev affär. Jippiee! Sen drack vi kaffe innan de åkte hem.
Nu var det dags för hundarna att få sig en liten promenix. Jag gick till Pappa på hans jobb och hälsade på. Sen var det hem och duscha och på instruktörsmöte på klubben. Och nu sitter jag här på jobbet och gör sista natten...
Jag vill hem och sova!!!
Men det går på vilja inatt för nu är jag snart ledig :-).
Nu skriver jag nog inget förrän på Söndagkväll eller Måndag när jag kommit hem från Sörmland.

Ha en trevlig helg alla! KRAM
6 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 0 kommentar
En alltmöjligt dag :-)

Hej!
Idag har jag gjort allt möjligt. Hade sovmorgon idag eftersom jag jobbar inatt :-) Jag tycker verkligen nätterna börjar bli jobbiga.. men bara jag kommer dit går det ganska bra. Men det är dagen efter som det är värst. Tur att det bara är två i rad ;-).
Annars så har jag tvättat, plockat lite och klippt gräset idag.
Ikväll var jag en sväng till Ann-Sofi och hjälpte henne med att sköta dummysarna när hon tränade. Jag passade på att träna passivitet och fotgående. Det gick bra och jag känner att vi har bra kommunikation jag och Räzer.
Ann-Sofi tränade markeringar och linjetag. Koncentrerade sig mest på inlevereringarna. Pepper var koncentrerad och hade hög fart både in och ut. Det gick väldigt bra och både matte och hund var väldigt nöjda efteråt. När vi var klara tog vi en kvällspromenad med alla hundarna. Cerro, Pepper, Zingo & Räzer. När vi kom in tog vi smörgås och en kopp te. Planerade vad vi ska handla och ha med oss till Sparreholm.

Sov gott allihopa!
5 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 2 kommentarer
Anki har varit i farten igen!

Stort grattis till mamma Anki igen!
Räzers mamma Anki ( Justlike Queen Elisabeth ) har tagit sitt andra raka 1:a pris i Ekl på Hunneberg.
Här kommer lite kritik:" En retriever med fantastiska retrieveregenskaper. Samtliga arbetsuppgifter som hunden ställs inför utförs med finess och fina egenskaper. Lugnt och behagligt förd".

Några kommentarer:
Samarbetsvilja: " Har en genuint positivt inställning till samarbete".
Sök: "Har ett mycket bra sökmönster och en motivation som inte sinar. Gör ett gediget självständigt arbete".
Fart: "Håller ett bländande högt tempo".
Uthållighet: " Lämnar ett starkt och vältränat intryck".
Dirigerbarhet: " Land: Fint utförd under total kontroll. Vatten: Kan inte utföras på ett bättre sätt".
Markeringsförmåga: " Land: Idealiska, snabba lösningar på båda markeringarna. Fint utförd under total kontroll. Vatten: " Minnet fungrar utomordentligt bra".

Det kan man kalla bra krirtik!
Räzer är oförskämt stolt! :-))
4 Augusti 2008  | Länk | Grattis! | 1 kommentar
Ett tag sen sist...

Ja, nu har det gått ett tag sen sist jag skrev.
I Torsdags åkte jag & Ann-Sofi till Karlstad och gick ut och åt och sen gick vi på bio. Vi åt på Arena ( maten var sådär..) bion var jättebra! Vi såg sex and the city filmen. Det blev mycket skratt och gråt också för den delen. Den filmen rekommenderar jag.
På Fredag var jag till Lena och drack 11 kaffe och så tog vi en promenad. Sen anmälde vi till jaktprov i Norge :-) Sen grillade jag Ann-Sofi och Anders. Kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater och bacon runt, med ugnsbakad färskpotatis och tzatziki mmmm..
Idag har jag jobbat fm, sen åkte jag till Lena och vi åkte till Västerrottna upp till en tjärn och tränade. Jag hade tre sorters vilt med. And, trut och kråka. Jag ville ha spontana upptag, så vi körde en markering som hamnade på andra sidan en smalare tjärn. Så Räzer var tvungen simma över och hämta. Jag tänkte att på vattnet greppar han säkert utan problem. Han var duktig och hämtade truten utan problem, förutom att han fick fulla öronen i vatten eftersom han hoppar i. På vägen in lade Lena ut en and på samma ställe truten föll. Jag skickade som ett linjetag på anden. Det gick också bra så jag nöjde mig där. Lena körde samma som jag och Räzer fast hon körde över från båda sidor av tjärnen, lite svårare. Nicke var väldigt duktig. Vi var båda nöjda. Sen gick vi en promenad med hundarna dit elitrutan var på goldenprovet. En mycket fin ruta med många träningsmöjligheter. Så dit blir det fler gånger.
Ja ni...i Torsdags kom det ett mail om att jag kom med på provet i Sparreholm ( mamma mia ). Så på Fredag packar jag & Ann-Sofi väskorna, och Räzer och Pepper packar sina, så drar vi mot Sparreholm vid lunchtid. Vi stannar hela helgen då vi även ska åka och titta på flatmästerskapen på Öster malma. Jag känner mig ändå ganska lugn inför provet ( än så länge ). Det kan gå hur som helst, men jag tycker det är så himla kul med Räzer för han gör alltid sitt bästa. Det ska bli jättekul!!
2 Augusti 2008  | Länk | Allt i allo. | 4 kommentarer
Grattis!

Stort grattis till Eva-Lena och Iris ( Ringlets Vindil ) till 1:a priset i Kuså i öppen klass!! Bra jobbat!
1 Augusti 2008  | Länk | Grattis! | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cathrine Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida