Startsidan Blogg Vänner Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


De bästa filmerna

- Sound of music Den handlar om nunnan Maria som får job som guvenör hos kapten von Trapp. Det är mest pina i början för henne.. men kontakten med barnen blir bättre och bättre. Det sjungs mycket. den fångade mitt hjärta för många många år sedan. Musiken och allt gör den bara så bra. Kan inte sluta älska den.
- Mamma Mia handlar om tjejen Sophie som ska gifta sig och har bjudit in sina tre möjliga pappor. Mamma Donna kan inte förstå vad de gör på den grekiska ön och gör allt för att ta reda på det och få dem att lämna ön. vad kan jag säga? Den är helt under bar. Man bara dras med i den och känner hur mycket man igentligen tycker om de där låtarna.
- En Prinsessas Dagbok 1 o 2 När vi träffar Mia för första gången så är hon en helt vanlig tjej med ett ännu tråkigare utseende. Hennes farmor kommer på besök och berättar att Mia är en prinsessa. Mia får panik, hon kan ju inte hålla en guldfisk vid liv. Hur ska det gå. Hon kommer ju att regera någon vacker dag. Följ Mia på hennes förvandling och alla hennes pinsama mistag. dessa filmer är bra för att de är lagom romatiska med humor och underbara. Allt finns med och det är alldeles lagom. Har sett dem om och om igen flera flera gånger.
- Juno  Juno har blivit gravid. Hon hittar de perfekta adoptivföräldrarna. Men blir allt som det är tänkt?  humor är i topp men ändå så finns det seriösa inte allt för långt borta. Ordvalen gör filmen ännu bättre
- Säg att du älskar mig Fato och hennes kompisar "leker" med några killar. Men allt blir bara så fel. Fato blir våldtagen. Hon säger inget till någon den enda som vet är Kim hennes bästis. När Kim säger som det är så förnekar Fato precis allt. Kim ljuger enligt henne. Följ Fato på hennes kamp mot sig själv och världen runt om kring henne.

23 Januari 2009  | Länk | Rebeckas lista | 0 kommentar
Saker jag kan

- Sjunga i duschen(ngt så när bra iallafall)
- Lyssan på folk
- Härma hur en del människor låter
- Cykla
- Ha kul
- Komma på helt sjuka skämt
- Komma på helt dåliga skämt
- Kan vara överdrivet rädd att bussen ska köra förbi mig i mörkret, trost minna 3 reflexer.
- Vara stolt över att jag är jag.
- Uppföra mig.
- Fixa skolan.
- Ta hand om barn.
- Förklara skol uppgifter så att barn förstår.
- Plus 200 saker till hahah

13 Januari 2009  | Länk | Rebeckas lista | 0 kommentar
Saker jag önskar att andra människor gjorde

- sluta vara så oerhört egotrippade och istället börja umgås med många fler och dela det som är kul tro mig det kommer bli mycket roligare.
- att alla tog sig en ordentlig syn på sin egna tillvaro och då se att "shit jag har det ju bra" och då tänka på att många människor varje dag dör av hunger. "Hunger" är ett ord som vi i Sverige använder när vi hela tiden blir sugna på något. Hunger används i andra delar av världen när man känner saknad efter ett mat mål om dagen och den maten som de dår får är ofta så mycket mycket sämre än den dagliga lunchen vi har här i Sverige
- släpper på all sin ilska och avundsjuka. Låt folk lyckas och ha roligt. Pröva själv och se hur roligt det är att ha kul!
- att kunna stå för vad de säger. E.x: "vi alla måste börja med miljövänligare färdnings allternativ" sedan går personen ut och sätter sig i bilen och kör hem... hela grejen faller lixom. Gör som jag idag ska jag gå till jobbet trots att här är 17 minusgrader. Klagar jag för det? nepp.
- släpp stressen och lixom kän hur skönt det är att ta det lugnt. Om man har svårt för att låta bli att stressa krävs det att man tar tid ( hur lång som helst!) för att kunna sätta sig ner och se över saker som behöver göras och planera hur och när de ska göras så man långt i förväg vet vad som kommer när.
- inte klaga på andra om man inte är bättre själv.
- unna sig själv saker, för att bli på bättre humör och då kunna vara gladare mot andra.
- fler morde sjunga.... jag tror att man bli gladare och mår bättre utav det.
      

5 Januari 2009  | Länk | Rebeckas lista | 2 kommentarer
Saker jag tycker om

- Musik, för när jag sjunger och spelar så måR jag massor med gånger bättre
- Ipoden, den inehåller all min älsklings musik
- Träna, för det får en att känna sig frisk och sund och det är en bra känsla
- William, för han är det sötaste pyret jag känner
- Skolan, tro det eller ej... men vi har så sjukt kul hahha
- Mysiga hemma kvällar med film, en brasa och levande ljus
- Att shoppa, för att man får den "wow" känslan när man hittar något som e så snyggt och sitter så bra... man bli lixom glad då
- Att skratta
- Att festa och umgås med folk
- Att sola, jag älskar värme
- Att dansa, det är lixom skönt på något sätt när man känner rytmen och bara dras med
- Mjukisbyxor, det är något läskigt skönt med dem
- Bekväma skor, vist det kan vara riktigt riktigt snyggt med klack... men jag står hellre på marken i sköna dojor

Kram!

2 Januari 2009  | Länk | Rebeckas lista | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida