Startsidan Blogg Vänner Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


En vanlig dag

Skolan: Emma pratade med mig om min inlärnings stil. Hjälpte Robin med BF arbetet hoppas att jag var till någon nytta men det tror jag nog för det sa hon. Cecilia och jag övade på våran svnesk redovisning som vi ska ha på måndag om Helen Keller. Det kommer nog att gå jätte bra. Cecilia har varit så rolig och lagt in de två dummaste bilder på mig och henne som avslutning på arbetet. Alla kommer nog få sig ett gott skartt. Hemma har jag räknat matte. Ligger ca 2 veckor för planeringen nu. Vill få provet avklarat innan höstlovet. Är lite  små trött idag. Mår väldigt bra har inte längre lika mycket att tänka på som de förra veckorna. Nu börjar Andra Avenyn om 5 minuter så jag ska lägga mig i sängen och kolla på det. I morgon börjar jag 9.40 så jag tar nog den sena bussen till skolan vi 8. sov morgon till halv 7!! Yes! det var längesedan man sov så länge.

Kram!  

30 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 2 kommentarer
Lebeka hade svårt att se

I dag var en bra o lite sorglig dag. Johanna var jätte ledsen över att hennes kusin låg på sjukhus. Han hade blivit på påkörd i helgen. Johanna var jätte ledsen så Jag Johanna Sarah Cecillia Andrea och Alexandra gick ut och gick på svenskan och var bort på hela engelskan med. Vi följde J till bussen. Alle åkte också hem för hon hade feber. Sedan var det dags att gå to the biblioteket. Sarah Andrea Cecilia och jag satte oss i en soffa. Jag lyckades att somna (var jätte trött) efter besöket hade vi klas råd. rektor Rickard kom o hälsade på. Han pratde om att det var alldeles för hög ljud nivå i klassen och att det behövdes ske förändringar. Det blev dags för lunch. Potatis o biffar. jag åt 3 biffar plus 1 av Andreas biffar. Det var min middga. Under lunchen började jag o Cissi att skella med ögonen. Det är ju kanske inte så roligt egentligen. Men vi tyckte att det var jätte skoj. Vi skarattade i flera timmar.  Det blev sedan dags för matte. Jag lyckades äntligen förstå en ska som jag inte fattat på en hel vecka. Det blev dax för BF. Vi gjorde intervju frågor till våra föräldrar om hur det var när jag föddes. Det var ganska skoj. Jag kom på jätte många frågor. Alla utom Emmas mentors elver fick sluta tidigare. Emma delade ut frånvaror som vissade när man varit borta. På de 15 minuterna vi stanade kvar lyckades jag ännu en gång somna. Efter min tupplur blev det tid för att träna. Tränade med Frida mellan 15.40 till 17.00. Sedan gick vi o köpte lite att äta på hemköp. gick tillbaks till skolan för att möta Cissi. Åkte med halv 7 bussen hem. kom hem. Har räknat och gjort BF. Lyssnar på Mamma mia. Ska gå till sängs.

Kram!

29 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 2 kommentarer
Bröllopet

I fredgas så åkte jag, pappa Anders och farfar till Krister och Lena för att göra en äreport till Sara och Martin. Det tog inte så välgigt lång tid att göra den. Vi kläde in alla stolpar i eklöv. Sedan lastade vi dem på kristers kärra och körde till Haverdal. Där monterade vi ihopp allting. Det tog inte heller så lång stund och vi var färdiga långt innan vi trode att vi skulle vara klara. När vi var färdiga ringde vi och pratade med Lena och undrade vad de gjorde. de höll forfarande på att duka. Vi bestämde oss för att åka dit. vi pratade med dem och bestämde att jag skulle sova över. jag hade tagit med mig alla grejor utifall att det skulle bli så. Pappa, farfar och Krister åkte hem. Kvar var jag, William, Sara, Martin, Lena, Mike och Pernilla. plus någon annan som jag inte vet vem det var. hon skulle vara kvar där ett tag till för att ta emot blommorna som skulle komma. Vi andra åkte hem till sara och Martin. Vi käkade pizza. Lena, Pernilla och Mike åkte hem till sig. Vi kollade på tv. william skulle sova. Det tog sin stund. Men han vaknade fort igen. Han hade så ont i magen. Han grätt o grätt men så slutade han. Jag gick o la mig ganska tidigt. Det skulle bli en lång dag på morgondagen.

På lördagen vaknade jag vi sju tiden. Jag kläde på mig och gick ut för att äta frukost. vid bordet satt Sara Martin william och Pernilla. Pernilla skulle med Sara till frisören. Jag gick o dushade. när jag var klar så åkte Sara och Pernilla till frisören. Jag lekte med William i några timmar innan det var tid att klä på honom hans fin kläder. martin jag och William åkte till platsen där de skulle fottas. När vi kom fram vara Sara o Pernilla också där. och lena kom efter 5 minuter. De fotograferades och william var med på två bilder. Sedan åkte jag Lena och William hem. Vi åt mat och jag o lena bytade om. sedna kom det mer o mer människor hem till Sara och martin. Jag Lena och William åkte till kysrkan. William somnade i bilen. Jag satt kvar i bilen med honom han vaknade efter en stund och vi gick in i kyrkan. Jag han bara se de sista 10 minuterna. Efter kyrkan var det kaffe och tårta. där var vi till klockan 6. Sedan åkte några hem och andra fick åka med och äta på en resturnag. jag åkte med och åt för jag var ju barnvakt. klockan nio kom pappa och hämtade mig. Sedan bar det av på Turnen 2008. Det var riktigt kul. Det slutade klockan 1. Då var jag tröttare än en slö potatis!

Kram!  

28 September 2008  | Länk | Sånt man inte glömer | 2 kommentarer
Sköna fredag

Endast en lektion. Sedan blev det träning och det var riktigt skönt kan jag lova. Sedan blev det mat. Sedan blev det hemfärd. Nu har jag hemma och ska snart åka igen.

Jag kanske sak flytta! Med Carro barro till stan. På söndag vet jag mer hur det kommer att bli. I morgon blir det en bra dag. Kusin Sara ska gifta sig och jag ska vara barnvakt åt William min älskling. På kvällen ska jag även på Björn Gustavfsson på kvällen. Det kommer bli skoj skoj.  

Denna veckan har varit både svår, bra och lite små sorglig. Har haft det oerhört bra med mina vänner. De betyder så mycket så mycket. Har haft det svårt med henne. Hoppas att det löser sig väldigt snart. När jag fick min respons från Emma på "ett starkt minne" kom allt tillbaks. Det känndes väldigt tungt. Har räknat ut att jag tänker på det varje dag. Sebbe har varit lika rolig denna vecka som alla andra. Men dena veckan så var jag tvungen att gå ut två gånger och jag har skrattat så jag gråttit ett antal gånger. Hans kommentarer är bra bäst. vet inte om jag kommer att överleva 3 år med honom. Min mage kommr att gå av på minst 4 ställen. På måndag drar det igång igen.

Kram!  

26 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 0 kommentar
Vet ej

Jag vet inte vad jag känner undran? Sorg? Lycka?  BRA eller DÅLIGT. Vad gör man? Tänker, Pratar, Funderar?

25 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Minnet som kommer tillbaka

Det slår mig med ett hårt slag i magen. Idag var det nära att några tårara små föll på min kind. Skulle villja prata. Men med vem?

25 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Frilufts dag

Som sagt så har det varit en mycket skön dag. Vi gjorde lite oliakssaker som 3:orna höll i. En var massage som var jätte skön. Vi lärde oss dansa albansk dans, det var oväntat kul. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hittar la på något.

Kram!

24 September 2008  | Länk | Sånt man inte glömer | 0 kommentar
Vad ska hända

Vet inte vad jag ska göra. Jag vet vad hon behöver. Måste få ordning på mina tankar. Orkar inte mycket mer. Har läst hur hon har det. Men hon säger att allt är bra. Ska man blunda eller se. Jag ser men det gör ont i mig. Om jag blundar sviker jag både henne och mig. Vem ska man prata med om detta. Vem kan hjälpa mig att göra något. Ska jag våga säga till den som jag vill kunna prata med eller ska jag vänta och se vad som sker. Tankarna snurrar jag orkar inte mycket mer. Vi pratar om det men inget sker. Vi får väl se
23 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Skola o ny frisyr

Började med matte klockan åtta. Gick segt för jag förstod inte det jag höll på med. Sedan blev det BF. Emma var sjuk så vi hade det med den andra gruppen. Sedan var det lunch. Den var ganska blä. De blev svenska och sedan slutade dagen. Åkte bussen med Cecilia. Gick till frisören och klippte mig. Det blev lugg. Jag tycker att det blev väldigt bra.

 

23 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 0 kommentar
Helg

Det blev inte av att jag bloggade något i veckan. Det har hänt så mycket annat. Men jag tänkte berätta om min helg. I fredags så slutade jag 10 över 9. Jag Gymade klockan 11 med Carro Hanna och en annan tjej. Efter det åt vi. Sedan beslutade jag mig för att åka hem till mina kära kusiner och hälsa på. jag viste inte om det var någon hemma när jag skulle komma. Varken Tove eller Tommy hade på sina mobiler. Men jag hoppade på bussen och hhoppades på att de dkulle vara hemma. När jag satt på bussen ringde tove o frågade vad det var jag gjorde. Jag sa att jag var på väg hem till dem. Hon blev så klart glad av att höra det och sa att vi skulle ses hemma om en stund. Jag kom fram. Vi åt, pratade och kollade på tv. tommy kom hem men skulle gå till en kompis. så han gick. Tove åkte iväg och spelade gittar. Så jag satt ensam hemma hos min kusiner och gjorde inte så mycket. tiden gick och rätt som det var kom min kära moster hem. Vi pratade ett tag o sedan kom Tove igen. Kvällen kom o vi bestämde att jag skulle sova över. Jag somnade tidigt jag var hur trött som helst. På lördagen vaknade jag vid åtta. Jag åt frukost och pratade med Tommy. halv tolv åkte vi till Toves fotbolls match. De hade samling kvart i 12. Jag carola o tommy åkte till ÖB. Jag köpte en ny idrotts tröja. Vi åkte tilbaks till planen. Vi skulle annsvara för kiosken. Så där höll jag o Tommy till en del. De som spelade var Astrio mot trönninge. Trönninge van. Tove den stakaren stukade foten och blev avburen från planen trots förlusten var hon ovanligt nöjd med sin insats. På kvällen så skulle jag åka halv sju bussen hem. Med mig följde Tove och min nya gamla gittar. Vi kom hem kollade på tv. Jag råkade somna tidigt även denna kväll. På söndags morgonen vaknade jag vi nio. jag åt frukost och gjorde mig i ordning. Jag skulle på bio klockan 3 så vi skulle åka vid kvart över 2. Mamma o pappa skulle köra in mig till satan och sedan köra hem Tove. Jag cyklade och tog ut pengar. Kom hem. Vi åt. Och det bar i väg. Var på bio med Andrea och Johanna. Vi såg Mamma mia. Den var lika bra denna gången som förra. Jag älskar den. Efter bion gick vi till vattenporten och fikade. Sedan ringde jag pappa och sa att nu var jag redo för att åka hem. Vi körde Andrea hem. Hemma så har jag spelaat på min gittar och pratat med min kusin Sara. hon ska gifta sig nästa lördag och då ska jag var barnvakt åt deras son William. Jag längtar. Klockan 08 00 kommer Martin och William att hämta mig sedan blir det en hel dag med William. som jag längtar. nu ska jag hoppa i säng. Det blir ännu en tidig dag i morgon

Kram!

21 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 0 kommentar
Tränat

Idag så hände det lite saker i skolan. En som hete Eva kom o pratade om hörslen. Vi fick vara datorer (äntligen!)... Jag o Carro var på gymet och tränade. Det var jätte skönt. Blir träning på måndag med.

kram!

15 September 2008  | Länk | Sånt man inte glömer | 0 kommentar
En lektion

Ucsh? idag vaknade jag halv sex och jag bara kände att jag inte orkade.. somnade om o gick upp vid sex i stället. Stressade lite för att bli färdig till bussen. kom till skolan o gick bort o huset för att hämta eng häftet. sedan gick jag bort mot datan. Sprang på Nathalie vi bestämde oss för att träffas vid o huset när vår lektioner var slut. Sedan gick jag upp till data salen. satt o snackade med de som var där. Lektionen var lika (O) roligt som vanligt. Men det nya som har hänt är att nu ska vi sluta halv 10 i stället för 10 i 10 på fredagar. tillslut tog lektionen slut och jag gick bort för att möta Nathalie. Hon kom efter en stund. Vi hade inte riktigt något att göra så vi bestämde oss för att gå bort till kattegatskolan.. om vi nu kunde hitta dit. Vi gick en bra bitt, men jag fick ringa min moster o fråga vad det låg. Vi lyckades ta oss dit. Det bar ingen rolig skola det kan både jag o nathalie intyga. Va var typ bara där i 10 15 minuter sedan gick vi tillbaks. Vi gick och åt. Det var någon slags kebab gryta. Riktigt god men lite stark. När vi satt där och åt fick jag sms från min mentor Emma där det stod att på mångad kommer det en hörselpedagog. det ska bli kul att se vad de har att säga. sedan gick jag o Nathalie tillbaks till vårat kära o hus och sedan följde hon med mig att vänta på bussen. Den kom jag åkte hem. När jag kom hem så städade jag mitt rum. det såg ut som att någon hade släpt en bomb på mitt rum. Men nu är det snyggt och prydlit. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. I moron blir det en del. Vi ska ha kalas för pappa, jag ska på övningskörnings kurs och våran nya dator kommer äntligen. På söndag får jag se om jag kanske åker till kussinerna mina i stan och sover där till måndag så att jag kan ta vra på min måndags sov morgon!

Kram    

12 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 0 kommentar
man kan ju undra som en Flundra

Tänk o man skulle ta o bli lärare?!?!?! eller

Fck det som en fundering i dag. För jag är tydligen bra på att lära ut.

10 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Bra dag

Okej jag har haft en toppen dag. Varit i sta o köpt bröllops kläder. Sedan på kvällen blev det bio. Mamma Mia Löv it! Kram
6 September 2008  | Länk | Sånt man inte glömer | 0 kommentar
Köpt

Skolan började 10 över 8 och slutatde 10 i 10. Gött. Men vi hade data inte lika kul. Efter det gick jag Nathalie och Anadrea till stan. Vi åt på pasta vagnen. Sedan gick vi runt o tittade på kläder. De var tvungna att gå tillbaks för det skulle ha data. Så jag gick runt själv på stan. Köpte: 199kr Cubus

Kram!

5 September 2008  | Länk | Sånt man inte glömer | 0 kommentar
Mardröms dag

Vad ska jag göra? Ja fanns inte där när det hände. Du sa det till mig i morse. Jag fylldes med tårar. Men jag svalde min grått. Jag vill trösta o vara nära. Du berättade det som det va. Jag vill kunna ordna allt. Men jag har inte den makten. Jag vill kunna hjälpa och förstå men det är svårt. Jag gör mitt bästa för att trösta och ställa upp. Du kan alltid lita på mig, det kan jag lova dig för evigt. Denna dagen var den hemskste på länge. Har bett om hjälp för att kunna hjälpa dig men jag väntar på savar om jag hoppas kommer snart. Jag ska var med dig <3 Kram 

4 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Ord

Har massor av ord o tankar.

3 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Nu gäller det

Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa henne
2 September 2008  | Länk | Lite blandade tankar | 0 kommentar
Skolan

En bra dag i skolan. Det som hände var: Fick Emma so mentor(yes) vi fick våra skåp, vi fick våra böker och Lena berättade för alla att jag är halv döv och att alla måste ta hänsyn. Är ganska trött nu. Det känns som att det blir en tidig resa till sängen. Heheh Kram

1 September 2008  | Länk | Ännu en dag i livet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida