Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Tisdag idag då.....

Helgen som gått har varit lugn.... Har fått en del gjort som jag verkligen behövde! Har ju legat grymt efter med tanke på min jäkla nerv som legat i kläm, men det har gått över så nu har jag bara en förbannat ryggvärk som stör, men värk står jag ut med, bara att bita ihop, sover dock inge bra, vaknar runt halv fem / fem varje morgon av att ryggen gått i strejk ;)

Städat ute i baracken, smörjt träns, städat inne, Feze har varit här och hjälpt oss att spackla, så nu ska det slipas innan det är dags för målning :) Även hunnit med att fixa i stallen, varit till Mynta och grejat, känns bra, nu är jag ikapp :)

Gårdagen ägnade jag åt att städa i källaren, tvinga Rickard att hjälpa mig, han var måttligt glad, han hade nog planerat sin lediga dag till att sitta vid datorn å slöa, men tji fick han ;) Röjde både pannrum, tvättstuga och hall där nere, var välbehövligt, skurvattnet blev brunt... Tvättade två av täckena i badkaret med, vet inte hur Lucifer lyckats smutsa ner dom så, men vattnet såg ut som kaffe, så det tog en stund att skura dom och skölja dom, tvätta två andra 150g fodrade i maskin (tack och lov att några går att tvätta där i) så idag ska jag ta tag i resterande täcken som oxå ska bli rena!

Avslutade gårdagskvällen med att vika massa tvätt, medans Rickard satt med fötterna i fotbad (omvänd ordning, skulle väl ha varit jag som satt där å gotta mig ;) ) Plocka i och ur diskmaskinen, röjde undan allt som vi stökat till och börja dammsuga, fast då kom Rickard och tog över så jag torka istället! Konstigt det där med karlar, de kan lugnt sitta å titta på utan å få dåligt samvete, när man nästan är klar, då kommer dom och ska hjälpa till, OCH FÖRVÄNTAR SIG BERÖM!!! Förstår inte varför dom ska vara så duktiga bara för att dom hjälper till!!!

Jaja, nog om det, magen börjar bli stor och vara ivägen, men jag ska inte klaga, jag har värsta backuppen i stallet, de är så snälla och hjälper mig att bära och greja! TACK! Och vad skulle jag göra om jag inte hade hästarna, sitta i soffan och lata när dagens hemma bestyr är avklarade - nejtack!

Om ca en timme har jag dejt med grannen, så då ska hästarna ut! Vakna 04,15 idag, känns som det bara blir tidigare och tidigare... Men jag inbillar mig att ryggvärken går över bara att bebisen bestämmer sig för att titta ut!

Ha det bra så länge!

Pg - ismannen!

16 Mars 2010  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida