Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Lördag & REGN!!!!

Igår kom gullungarna hem! Så nu är familjen samlad igen! Jina kom men bussen, Lucaz kom senare för han var med och åkte lastbil.

Albin var med hem efter skolan så de lekte för fullt, sen hade jag lovat att vara barnvakt till Aline och Kabbe, det gick över förväntan, de skötte sig jättebra!

Klippte, bara topparna;) och färga Alines hår, det blev så mycket över så Jina fick sig lite färg åxå....

Försökte mig på att julpynta, motivationen var stor, men jag kom ju på så mycket annat när jag väl höll på. Så jag möblera om på barnens rum, de fick dela på Jinas rum, de behöver ju inte så stort nu när de bara är hemma en vecka i stöten, och jag hoppas att vi snart kommer igång med övervåningen så det får varsinna rum. Det tog många timmar;)
Ljusstakarna är iaf på plats, sen ska bara tomtarna placeras ut!

Rickard ringde precis när jag hade lagt mig i sängen för att invänta idol och meddela att han var på hemväg. Gissa om Lucaz blev glad när han kom hem! Det var kramkalas så det stod härliga till! Tror faktiskt att han hade saknat Rickard mer än mig!

Så det blev ingen idol för mig, det blev till att bära soffa, bord och tv upp till Lucaz gamla rum... Men det är skönt att ha det gjort...

Idag bär det av till gamla svärmor på stora pepparkaksbaket...

Vi hörs!
29 November 2008  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Mina gullungar!!!

Vakna med ett ryck imorse.... Klockan 07,45!!!!! Jag ska infinna mig på jobbet 08,00... Blev lite bråttom;) Efter jobbet var jag med mamsen å åt på fiket, alltid lika bra att äta med mamma ute, hon bjuder jämt!!!

Sen fördrev jag tiden med att hänga efter morsan på jobbet hela tiden. Jag måste säga att jag är imponerad av alla de som orkar jobba med dagis barn, jag var på dagis i mindre än en timme och såg alla söta men dock så krävande barn. Det räcker för mig!!!

Jina hade utvecklings samtal idag i skolan, hon sköter sig så bra! Åh jag är en sån stolt mamma!!!!!

Imorgon kommer mina gullungar hem, gud vad jag längtar! Det borde vara förbjudet att vara ifrån sina barn så länge som en vecka i taget.

Inte har jag hunnit med lilla Lusse-Bullen den här veckan heller. Red i tisdags sen har han fått vila... Men i helgen kommer ju Ida då blir han glad!!!

Igår hämta min darling ut paketet sen karlarnas sexparty! Jag å syster-yster å Evelina bokade ju det åt dom, Rickard tyckte att det var grymt onödigt och pinsamt, men när de väl hade haft partyt så var alla karlar eniga om att det var skit kul! Hon "sex-tanten" berätta för mig att efter deras party så har fler säljare börjat med karl-fester! Kul att kunna starta nån trend!!!;)

Tillbaks till paketet, Rickard har ju köpt en julklapp till mig... hm, jag är faktiskt lite nyfiken. Annars hade han köpt rosa luddiga handbojor, de gav jag genast en egen plats i sovrummet! Jag hängde dom på hans älghorn. Haha... jag tyckte det blev jättefint, men Rickard muttra nåt om att älghornet inte är nån upphängningsplats... Annars var det väl inte så mycket spännande han hade köpt. Lr jo han hade köpt sånt där glidmedel med silikon i, skit bra tyckte jag, de säger ju att det är så bra när man ska raka sig, kanske inte riktigt Rickards tanke;)


Imorgon ska jag försöka mig på att plocka ner allt julpynt, så barnen och jag kan göra julfint! Ska baka lussekatter i helgen med, fast jag vet inte om jag har motivationen för det. Förra året var Mathias här å baka med barnen, kanske ska ringa hit honom i år igen!

På lördag ska jag köra barnen till Persberg, det är stora pepparkaksbaket där då! Farmor, mostrarna och barnbarn bakar pepparkakor så det står härliga till....

Å på söndag ska vi till Sandra och Mathias å dricka glögg! Det är ju tradition att vi är uppe vid Dybäcks varje advent! Stackars Sandra, hon får hela huset fullt av Jansson-släkten!

Träffa Aline inne på dagis idag, hon visade sitt bästa vrånghumör! Alla barnen skulle gå ut och leka. Hennes dagisfröken, (med ett enormt tålamod,) försökte snällt hjälpa Aline (som ALLTID vill vara barfota) på med strumpbyxorna när jag och mormor kom in, Aline vråla att hon skulle minsann krama mormor först och sen ha strumpbyxor... (fröken vann)
Sen sprang hon bort till mormor och tog en kram medans hon skratta nöjt! (1-1)

Då kände jag att bara för att jag är så snäll moster så kan jag ju "lura" Aline att klä sig, varpå Aline skratta glatt igen och åkte kana efter mig när jag tog henne i handen och gick mot kläderna (Aline vann!)
Fick väl på henne kläder efter mycket om och men...
Så sa jag att vi syns i morgon Aline för då kommer du till moster!
NNNEEEEEJJJJ vråla ungen, jag vill inte! Så då fick jag lura henne igen och berätta allt roligt vi skulle göra, hon blev lite nöjdare... tills jag sa att sen ska ju moster klippa dig.... NNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!! vråla hon igen, jag skynda mig att säga jo men bara topparna(syrran hade snällt varnat mig att jag skulle säga så, fast klippa mer....)! Då blev hon glad! PHU!!!

När allt äntligen var över, så kom nästa unge å ville ha hjälp att klä sig.... Jag börjar ju faan bli bra med barn, jag tror dom tycker om mig!!! hahaha....

Nä nu ska jag se till att få min dagliga dos av buke....

27 November 2008  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Vad har hänt?

Satt å kolla runt lite på nätet och hitta min gamla blogg, men vad har hänt? Finns ju inte ett inlägg kvar???

Ja ja... skit samma!

Snö och kallt är det ute... Mysigt? Jobbigt? hm... jag vet inte.... Det positiva är väl att det snart är jul... Jag älskar att få plocka fram ljusstakar och jul pynt, men jag hatar julen, med alla dessa paket och all mat... Fast jag älskar att se mina barn få paket, ögonen lyser och de sliter av pappret! Det är jul....

Ligger här själv i sängen, Jina Ballerina och Lucaz är ju hos sin kära far och Rickard jobbar ju. Fast det är ganska skönt att ha sängen för sig själv, lr själv och själv, jag har Rogge, och Piran i sängen, Bulls ligger och snarkar i en alldeles för liten hundkorg (Pirans) på golvet.

Var hos mor och far idag och la löner och snika mat, pappsen hade gjort egna köttbullar, grymt goda du pappa!;) Sen hjälpte jag mamma att natta hästarna, Lucifer fick sova i sin pjamas, det är ju skit kallt i stallet ju!

I fredags var det dildoparty här, min kära karl bokade ju det när karlarna hade sexparty. Det var jätte kul, grymt mycke folk kom det, synd bara att jag skulle upp dagen därpå så vi inte kunde festa hela natten, fast vi får ta det en annan gång;) Fulla blev vi åxå, fast inte Ida, hon skötte sig och var nykterist även denna helg, haha...

Nä nu ska jag försöka sussa, ska upp och jobba imorgon....
Go natt!!!
24 November 2008  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida