Oktober (2016)
>>

Varberg 29/8

Det var bara Alexander och Zacke som var med på denna tävlingen.
Båda möttes redan i 1:a heatet och där var Zacke 2:a och Alexander var bara några cm efter på 3:e plats.I 2:a omgången sov Zacke i starten och slutade sedan 5:a.Alexander tog ytterligare en 3:e plats.
I 3:e omgången blev Alexander 2:a och Zacke 4:a.
Alexander tog sista platsen till A-Finalen och Zacke slutade på 8:e plats.
I Finalen låg Alexander på en betryggande 3:e plats men när han skulle ut på 4:e varvet så blev det tvärstopp när han skickade i 2:an och därmed var det 3:e växellådsraset för teamet på 2 tävlingar ett faktum.så det slutade med en lite tråkig 6:e plats i finalen.
Höll på att gömma våran medlem från Sätila (Mats) som gjorde Saab-Debut i denna tävling.Det började med en svartflagg och sedan 4+2 poäng och således ingen final.
31 Augusti 2009  | Länk | Folkrace | 0 kommentar
Mölndals MK 15/8 på Tjörn

Ännu en katastroftävling,det mesta gick fullständigt åt H...ete.
Kecke fick stopp på bilen på väg till sitt 1:a heat,Rotorn gick sönder.
Jimmy kom 150 meter sen rasade hans växellåda.
Zacke blev sist i sitt 1:a heat med ytterligare en rasad växellåda.
Alexander hade placeringarna 2,1,1 och 2 men då dom bara var 3 juniorer och Zacke gav upp efter 1:a heatet så vann Tjörn-föraren på samma poäng som Alexander men med ett bättre sista heat.
20 Augusti 2009  | Länk | Folkrace | 0 kommentar
Älvängen 1/8-09

Magnus,Kecke,Jimmy och Alexander körde men det blev inte någon finalåkning för någon av oss.Jimmy körde ihop 4+7 men fick en mycket hårt dömd svartflagg och missade finalen.Alexander fick 5 p i 1:a,Gasreglaget gick sönder när han ledde 2:a heatet och han blev vänd i 3:e när han var på 2:a plats.
Magnus fick ihop 3+2+5 poäng och Kecke fick bara ihop 4 poäng efter att rotorn sprack i 2:a och fördelarn spökade i 3:e.
Jimmy,Kecke och Alexander gör nya försök på Tjörn den 15/8.