Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Mycket har hänt sedan sist!!!!

Jaha då var det dags att uppdatera lite igen. De senaste månaden har det hänt mycket!! Santi har fått ett längre namn, hon heter nu KORAD LPI LPII Wineckes Santi och hon har blivit uppflyttad till lägre klass spår.
Kom på att jag skulle starta en appel för nån månad sen, tänkte anmäla till en tävling i mora på midsommarafton. Men helt plötsligt så hade ja efteranmält oss till Gagnef-flodas appel den 30/5. Kanske inte så konstigt tycker ni men saken var att Santi aldrig gått ett skogs spår(jag tycker inte att de är så kul) Det var bara till att börja träna, vi spårade nästan varje dag i 2 veckors tid. Ibland gick det bra å ibland var det bara kaos, men vi chansade å åkte på lördags morgonen. När vi kom dit så var det naturligtvis inte skogs spår som vi hade legat i och tränat så de blev lite pirr i magen. Men hon klarade det så pass bra att vi blev uppflyttade och slutade på en tredje plats med 64 poäng på specialen och 184.50 i lydnaden med en nolla på framförgåendet. Ja kan bara säga att träning ger resultat. ETT STORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT OCH PEPPAT OSS MED SPÅRNINGS TRÄNINGEN. NI VET VILKA NI ÄR!!!
Vi har även varit till Nora BK och gjort extriören till korningen så nu är hon även KORAD.
Har även tävlat 3st lydnads tvåor. Två som gått bra och en mindre bra. Den första av dem tre var på hemma klubben vi fick ihop 163.5 poäng ett första pris men ja var inte nöjd med fisan. Man blir så purrken när man vet att hon kan så mycket bättre men men vi klarade iallafall första priset och slutade på andra plats efter Susanne och Tosca som fick sitt LPII.
Vi for sedan till enköping för att försöka ta LPII. Där gick det helt åt skogen, min mamma ska aldrig mer få följa med på nån tävling. Santi avgudar min mor, så hon tyckte att mellan varje moment skulle hon springa av plan till henne. Vi fick ihopp 144p med nolla på läggandet och fjärren men var jätte nöjd med en nia på fria följet.
Det var bara att bryta ihop å komma igen. Jag har trott att Santi ska ha börjat löpa en längre tid nu så jag visste att vi måste hitta en ny tävling fort innan hon börjar med det. Var ut på nätet i tisdags å såg att sura bk hade kvälls tävlingar nästan hela veckan. Jag ringde på onsdan och frågade om jag fick anmäla till torsdagens tävling och det gick bra. Ringde till Åsa Hultgren å hörde om hon ville följa med, hon sa ja och även hon blev sugen på att vara med i ettan med Doggan så hon ringde och anmälde. Regnet stod som spön i backen hela kvällen inte roligt. Åsa å Doggan var först ut de fick inget första pris men Doggan var sååå med å var på bettet så de var så roligt att se. De slutade på en tredje plats. Nu jäklar Åsa är de bara att köra på så de ryker.
Jag hade faktiskt inte så stora förhoppningar på vårat LPII men schi fick ja ,Santi överaskade å slog till med 185.5 poäng,vinst och LPII. Sååå nöjd med fisa lisa. Risk för att låta mallig men jag blev såååå glad, innan vi gick av planen så sa domaren att vi såg ut att vara ett ekipage med en ljus framtid. Så nu ska de tränas in treans moment. Men vi tar en liten semester å tar igen oss först, de känns som det gått i 130 knyck den senaste månaden och stackars Alex ska få slippa att vara med å träna hund ett tag:)

Här kommer poängena från tävlingen
Plattsliggning 10
fritt följ 9
läggande 9,5
inkallande m stå 10
rutan 9
apportering 8,5
hoppet 9,5
fjärren 8
helhetsintryck 10
185,5 poäng

Tack å hej leverpastej!!! Haha


7 Juni 2009  | Länk | vovvarna | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Lundgren                                             Skaffa en gratis hemsida