Startsidan Blogg Fotoalbum Mopsträff Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


R.I.P

Hur ska man börja... Veckan och helgen och har varit jätte bra, min lille vän Malte har varit på besök i solskenet, det lilla livet är ett riktigt busfrö.
I Lördgs gjorde vi stan och charmade alla vi mötte. Vi mötte även gammle Sumos husse och matte, men han var inte med dem?!
De sa att han hade gått bort, var tänkte jag och fortsatte att leta efter honom. Men han hade gått till mopshimmlen och skulle inte komma tillbaka. :´( Usch, det var så ledsamt att höra. Men han hade ett 14år långt och härligt liv och är nu väldigt saknad!!
Sen vill jag passa på att beklaga sorgen till Anna som förlorat båda sina prinsar lilleman & Beppe på så kort tid..
Det är så hemskt att tänka på att det finns ett slut.
22 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Senaste nytt!

Blää i dag är det regn utanför fönstret, då vill jag helst inte gå upp över huvud taget. När mams frågade om vi skulle gå ut så möttes hon av den här blicken. Jag menar vad tror hon?

Ne jag vill hellre sova och drömma om de senaste dagarnas äventyr...

Dagarna med sol har jag  varit noga med att utnytja till max, i söndags var jag på VMK träff hos PUSSel. Det var kul även om inte min bästis Buster kunde komma, vi fikade lite

Längstbort ser ni nytillskottet Jambo sen är det jag, Helge, PUSSel och Malte.  Jag fick ett egokort på coolingen Jambo också

Tuffing va?

I går var jag en sväng i Jönköping, då besökte jag alla djur i Stadsparken och de va så snälla alla djuren så jag pussade några. Men när jag skulle pussa en stooor pålle fnös den bara åt mig o stack sin kos, väldigt otervliga de där stora djuren. Men fåren tyckte jag om de kunde jag stå och pussas med jätte mycket.

När jag inte har haft fullt upp har jag passat på att lapa sol på uteplatsen, det har också varit riktigt härligt!

 

Nu väckte mams mig igen! Det är tydligen dags att vakna och gå ut i rusket.

8 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Mitt busliv!

Å vad det är härligt med sol! Jag får vara ute hur mycket som helst, och busa med massa 4 och 2-beningar. Det är sååå härligt!!

I går till exempel så hade jag en liten buse på besök här, han var 4månader gammal och en blandning mellan tibbe å pekingese. I början var han ganska rädd för mig!!? Konstigt!?.
Men mams sa att det inte var så konstigt för jag är en vild buse som väger mer än dubbelt så mycket än vad han gör!
Men efter ett tag blev de liv i den lille Malte, han började rusa och busa och han slutade aaaldrig!! Här är en bild på den lille hårbollen! Söt va?!
Och i dag, då fick jag träffa Malte igen en sväng på morgonen och efter lunch så var jag och mams på promenad med min bästis Buster och Josse! Men jag var ganska trött då, så det blev inte jätte mycket bus :( Men det var kul i alla fall!
Och jag får ju träffa honom på Söndag!! =) Då har VMK träff hos PUSSel, det kommer att bli jätte spänande för VMK har fått två nya mopsar! En hane; Jambo, och en tik som jag inte har koll på vad hon heter!

TREVLIG HELG ÖNSKAR HOMMER KOJAN!!
3 April 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Homer Bodsgård, Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida