Startsidan Blogg Fotoalbum Mopsträff Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Mopsträff Smålanda -09

Oj vilken helg!!!

Redan i Onsdags började det stora äventyret, då kom min mopsmamma till min koja sent sent på kvällen. Hennes familj skulle sova på hotell i stan och fick inte ha med sig hud i det rummet, så då fick hon sova hos mig!!  Vilket jag tyckte var toppen!

På torsdagen åkte vi ut till Ramkvilla, där träffade vi Robinson-Erik, lekte och spelade golf… efter ett tag rullade en husbil in fylld med mopsar! Det var Daisy, Smulan och Korven, så då lekte vi lite till!

Sen åkte vi tillbaka till stugbyn där Bella och hennes familj skull sova de andra nätterna.

I Fredags när vi kom ut efter mams och paps jobb, då hade Allis och Zelda trillat in och senare kom Nybro gänget med Princess, Pumba, Ozzy och Nelly! Ni kan ju tänka er att det blev mer bus!  Jag fastnade dock mest för stora Zelda (Bernen sennen).  

 

Nu säger mams att hon måste gå till jobbet!!! Så ni får kika in sen igen så får ni läsa om fortsatta äventyr!

27 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 2 kommentarer
Mopsträff dag 2, imorgon smäller det!

Nu sitter vi hemma hos ”farmo” och ”farfa”, vi har precis varit i stugbyn och hälsat på Allis, Sessan, Pumba och Ozzy. Sen var det två andra stora hundar där också… Asså, jag ville inte åka där ifrån, men mams och paps var tvungna att hålla på med massa annat så jag var tvungen.

Snart ska mams och paps åka och sätta upp massa lappar på vägen så att alla vet vart de ska åka, men de vill att jag ska stanna hemma. Sen ska de tydligen åka och sätta upp tipspromenaden i stugbyn också.

Det kommer bli så kul imorgon då det kommer massor av mopsar och 2-beningarna kommer ha fullt upp med mat så de kommer inte springa och tjöta en massa på oss.

Nä nu ska jag hjälpa mams och paps med frågorna till tipspromenaden, hoppas bara att vädret blir underbart imorgon också!
22 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Nu har det börjat: Mopsträff Småland 09

Ja idag satte det igång, de första mopsarna anlände till ”Mopsträff Småland 2009”.
Det började med att Bella (min mopsmamma) kom ner till Vetlanda igår natt,
hon fick sova här medan hennes familj tog in på Centralhotellet i Vetlanda.
Vi busade massor under natten och morgonen, och när väl morgonen kom åkte mams och paps ner till hotellet och åt frukost med Bellas familj…!!

Strax efter det var det dags att åka ut mot stugbyn där de skall bo ända till Söndag, då följde även Buster med oss. Väl ute i stugbyn var det massor av busande som gällde för mig, Bella och Buster, 2-beningarna fick dock hålla sig till fixande och donande inför träffen..!

När vi hade Busat ett tag åkte Buster och hans familj hem, och då fick Bellas paps prova på att köra fyrhjulingen, och strax efter det åkte vi till Ramkvilla då vi visste att det skulle anlända en familj dit under dagen.

Men där fanns inte en endaste mops…?
Så då gick vi till lekplatsen en sväng, men när Bellas lillmams hade tröttnat på det gick paps upp till Erik Blomqvist som jobbar på golfbanan och frågade om han fick låna ett par klubbor av honom, och det fick han..! Så då fick Bellas mams och lillmams för första gången prova på att slå några golfutslag, och även Bellas paps, men han hade provat förut!
Sen gick paps och Bellas paps och pratade med Erik om världens coolaste golfsko, den skall tydligen vara helt unik i sitt slag.
Och precis då, när de gjorde det rullade det in en husbil med 3st mopsar till, det var Daisy, Smulan och Korven som anlände inför Mopsträff Småland 2009.
Och imorgon anländer Allis också… Resten av mopsarna kommer på Lördag.

Ja det ska verkligen bli megakul med en såhär stor mopsträff, och så mycket god mat för både och mopsar och för 2-beningarna!

P.s. om ni vill se den där golfskon som vi pratade om klicka er in på http://www.erikblomqvist.se
21 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 3 kommentarer
Allmänt+ VMK-Träff

Ojoj nu var det länge sedan jag uffade här senast! Men det är faktiskt inte bara mitt fel! Mams och paps säger att de inte haft tid att hjälpa mig, och om jag ska vara ärlig så kan jag inte riktigt klura ut hur den här burken funkar utan lite hjälp.

Här i kojan planeras det just nu för fullt inför den STORA mopsträffen här i Småland. Om ni har missat att anmäla er så gör det nu! Ni kan läsa mer om det under Mopsträff, längst upp på sidan.

 

I söndags var jag i Nye ute hos Jambo tillsammans med de andra Vetlanda mopsarna! Det var jätte kul! Här ser ni Jambo

Mopsen jambo

 

Han hade massa sådana här hemma hos sig

får

 

Jag har faktiskt sett sådana förut, men kanske inte så många samtidigt.. Inte så konstigt då kanske att jag satt och stirrade så här ett tag?

mopsen homer

 

Samlingsbild på alla oss förutom Malte

vetlanda mopsarna

 

Han brukar hänga runt 2-beningarna i fall det skulle dyka upp nått gotter ur deras fickor

Mopsen malte

 

PUSSel brukar också smita iväg  ibland när hon blir trött på oss grabbar.

mopsen pussel

 

7 Maj 2009  | Länk | Homers Blogg | 5 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Homer Bodsgård, Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida