Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


:-)

kevin som vann idol var i småstaden å sjöng, även allis och robin b var där, men fick inga bra kort på dom.
29 December 2008  | Länk | kevin;) | 0 kommentar
;)

danny var i småstaden å sjöng;)
29 December 2008  | Länk | danny;) | 0 kommentar
_;)

ja vaknade kring halv tio i morse så gick upp å satt mej vi datorn ett tag å sen gick jag å packade å gjorde mej klar och åt frukost.
sen kom även vår halvsyrra till mamma ett tag för att invänta oss tills vi skulle få sjuss in till stan för att se kevin,allis och robin å även danny fast han var inte förens halv fyra.
Så när vi kom till stan gick vi direkt till småstaden å tog plats så vi fick bra plats å så att vi såg, kan dock säga att det var ju inte den bästa platsen vi hade men de gick i alla fall förutom att man vart knuffad av allt folk, det var ju hur jävla mkt folk som hellst som skulle se dom. Dom började kl 12 dom sjöng en låt var å sen fick man köpa deras skivor å sånt. Men vi gick därifrån när det var slut då gick vi runt på affärer en hel del å less vart jag ju så klart men det värkade inte syrran å vår halvsyrra bli men var dock kvar till danny skulle vara halv fyra så då gick vi å såg han å det var ju inte alls lika mkt folk som skulle se han så fick en rätt så bra plats;)
å även bra kort fick jag:)

Sen så gick jag väl på nån affär med syrran å fanny men då var jag jätte less på att var på stan så pappa sluta 16.15 så mötte han på stan å vi gjorde nå grejs sen gick vi å handlade å sen for vi å hämta grejerna hos mamma å sen hem å då satte jag mej vi datorn å kolla runt å så. Sen kom syrran å fanny hem kring 18 då åt vi å sen så skulle vi fara å bowla så vi bokade från 19.15 till 20.15:) kan då säga att jag ledde först över dom andra men sen så kom pappa å tog över så han vann å jag kom 2:a;) Sen när vi kom hem gjorde jag väl it så mkt, satte mej vi datorn å sånt. Har även smsa med markus;)<3
Kan också säga att han ville att jag skulle komma till valls å vara med han men jag hade ingen sjuss så tog mej inte dit så det får bli nån annan gång hoppas jag å då hoppas jag att jag har sjuss;)
Ska nog mest troligt vara med markus nån dag det hoppas jag också:) saknar han en hel del nu faktist<3;)

har inga planer för morrondagen så får se när jag vaknar vad jag hittar på:)!
hejdå!
29 December 2008  | Länk | måndag!! | 0 kommentar
valls hela dan idag:-)

steg upp kring halv tio i morse för vi skulle måsta städa våran burs kanin idag innan vi skulle fara på valls, så vi gjorde det å sen gick vi in åt åt frukost å gjorde oss klara för att fara till valls å åka slalom med pillan:-)
så vi for no vid halv tolv, men vi skulle måsta till pappa i skuthamn å hämta våra hjälmar som vi tydligen glömmt ta med till mamma. så vi var no på valls kring 12 å det var jävligt mkt folk där för det var ju rätt så skönt väder å vara ute idag:)
så vi köpte säsongskort där i år också köper alltid det nästan för vi är där så pass mkt:)
sen så var det ju jävligt lång kö man fick stå å köa ett bra tag men det gick ändå framåt hela tiden förutom att man hade småungar framför sej som höll på å busa i kön så när man sa åt dom så börja dom kaxa haha dom var riktigt störande kan man säga.
sen så gick vi ju in å fika självklart jag syrran å pillan;)
sen så höll dom även på att sätta upp den andra liften men det tog typ hela dan så dom han inte öppna den nått idag, men nu har dom ju i alla fall den andra liften uppsatt så man kanske slipper den gräsliga långa kön får man ju hoppas för man står mer i kö än vad man hinner åka, men på slutet kring 15 då vart det mindre folk å mindre kö men ändå var det kö men inte lika lång som det var före det. men det var då härligt i backarna o åka:)
sen när det var ungefär 10 minuter kvar då var den nästan ingen kö så man han åka nåra mer åk då när man slapp stå i kön.
sen när vi kom hem så var vi med pillan å vi var ute å gjorde nå grejs å sen gick vi ut å gick med våra hundar:-)!
sen har vi inte gjort speciellt mkt kan jag då säga å de lär de inte bli heller, pillan ska sova hos oss inatt så ska chilla å ta det lungt antar jag det blir.

för i morron ska vi på valls igen å får då hoppas att den andra liften är igång så man slipper stå i den långa kön. men säkert äre ju kö i alla fall för de är ju det när det är mkt folk som det är på helger å på lov:)

nu orkar jag it skriva nå mera.!

uppdatering om ni har tur så kommer det bilder med om jag its ta;)
hejdå!
27 December 2008  | Länk | lördag;) | 0 kommentar
stan idag me folk:)

ja vaknade av att loke var alldeles ivrig för han ville ut men dock så slapp jag ju gå ut för jag hatar det på morron vill helst bara ligga kvar å sova men de går it så bra att somna om när han skäller å går runt å gnäller å väntar på att få gå ut, men i alla fall så gick han ut med anders å syrran gick ut med leo. så steg väl upp före tio i alla fall, då satte jag mej vi datorn som vanligt men gick lika fort därifrån för det sög de var typ inga inne så ides it sitta där.
idag blire å fara på stan med syrran å sara å kolla men har lovat mej själv att inte köpa nått för det vart så mkt julklappar å då gick de ju mkt pengar till det, men har ju ett precent kort på gina så får se om jag hittar nått där. men annars så ska vi bara kolla å sånt.
sen så lär de väl kanske bli å fara till moster eller mammas brorsa å vara med släkten men hoppas att dom kommer hit i stället:)
nu ska jag gå i fixa mej.
skriver i kväll förhoppningsvis.
hejdå!!


For som sagt på stan idag på mellandagsrea med syrran å hennes kompis sara;)
Sara å syrran hitta ju direkt nått men det tog ett bra tag innan jag hittade nått som jag ville ha, så de blev en tröja från Gina tricot men orkade värkligen inte först stå i kö där för den var hur lång som hellst. Men till slut så gick jag tillbaka dit å prova tröjan å besluta mej för att köpa den så fick stå i kö ett bra tag där i alla fall. Tyvärr så glömmde jag ju mitt precent kort jag fick på gina tricot så de får jag komma ihåg nästa gång, men köpte ändå bara tröjan, för orkar värkligen inte förstöra pengar på onödiga saker så köper bara om jag hittar nått jag vill ha å vet att jag kommer använda det. Vi for väl hem kring halv tre nån gång.
när jag å syrran kom hem så åt vi bara å sen for vi till moster å där vare väl inte så värst roligt kan jag då säga, har världens tråkigaste kusiner dom sitter bara vi tv å datorn å spelar när man är där, sa då it ens hej kan jag ju säga, men sen så gick vi i alla fall å sa hej till jonas som är våran största kusin som satt å såg tv,
så tyckte ju att jag kunde ha fått stanna hemma men det fick jag inte för mamma för hon tyckte att jag skulle följa med till moster för vi är inte där speciellt ofta kan jag ju säga.
Sen innan vi for hem var vi på lösviktshuset å köpte godis;)
så kvällen lär väl be stå av att sitta här å äta godis:)
har fortfarande inte ringt till Markus som jag tänkt göra länge nu så funderar om det ska bli i morrn eller när de då blir, ringde idag när vi var på stan men ringde dock bara en singnal för har typ bara 5 kr så han får ringa upp haha;)
nu its jag it skriva nå mera!
ska snart äta midda så uppdatering blir väl i morrn eller kanske sen i kväll om jag its så slänger jag inn ett inlägg!
våra kusiner tyker nog att vi också är tråkiga haha.!!
dock så skiljer det bara 1 år mellan mej å mattias men förr var när dom var mindre så följde dom ju med till oss när vi fyllde år men nu gör dom inte det speciellt ofta.!!!
26 December 2008  | Länk | annan dag jul"! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida