Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


valls hela dan idag:-)

steg upp kring halv tio i morse för vi skulle måsta städa våran burs kanin idag innan vi skulle fara på valls, så vi gjorde det å sen gick vi in åt åt frukost å gjorde oss klara för att fara till valls å åka slalom med pillan:-)
så vi for no vid halv tolv, men vi skulle måsta till pappa i skuthamn å hämta våra hjälmar som vi tydligen glömmt ta med till mamma. så vi var no på valls kring 12 å det var jävligt mkt folk där för det var ju rätt så skönt väder å vara ute idag:)
så vi köpte säsongskort där i år också köper alltid det nästan för vi är där så pass mkt:)
sen så var det ju jävligt lång kö man fick stå å köa ett bra tag men det gick ändå framåt hela tiden förutom att man hade småungar framför sej som höll på å busa i kön så när man sa åt dom så börja dom kaxa haha dom var riktigt störande kan man säga.
sen så gick vi ju in å fika självklart jag syrran å pillan;)
sen så höll dom även på att sätta upp den andra liften men det tog typ hela dan så dom han inte öppna den nått idag, men nu har dom ju i alla fall den andra liften uppsatt så man kanske slipper den gräsliga långa kön får man ju hoppas för man står mer i kö än vad man hinner åka, men på slutet kring 15 då vart det mindre folk å mindre kö men ändå var det kö men inte lika lång som det var före det. men det var då härligt i backarna o åka:)
sen när det var ungefär 10 minuter kvar då var den nästan ingen kö så man han åka nåra mer åk då när man slapp stå i kön.
sen när vi kom hem så var vi med pillan å vi var ute å gjorde nå grejs å sen gick vi ut å gick med våra hundar:-)!
sen har vi inte gjort speciellt mkt kan jag då säga å de lär de inte bli heller, pillan ska sova hos oss inatt så ska chilla å ta det lungt antar jag det blir.

för i morron ska vi på valls igen å får då hoppas att den andra liften är igång så man slipper stå i den långa kön. men säkert äre ju kö i alla fall för de är ju det när det är mkt folk som det är på helger å på lov:)

nu orkar jag it skriva nå mera.!

uppdatering om ni har tur så kommer det bilder med om jag its ta;)
hejdå!
27 December 2008  | lördag;) | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida