Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


_;)

ja vaknade kring halv tio i morse så gick upp å satt mej vi datorn ett tag å sen gick jag å packade å gjorde mej klar och åt frukost.
sen kom även vår halvsyrra till mamma ett tag för att invänta oss tills vi skulle få sjuss in till stan för att se kevin,allis och robin å även danny fast han var inte förens halv fyra.
Så när vi kom till stan gick vi direkt till småstaden å tog plats så vi fick bra plats å så att vi såg, kan dock säga att det var ju inte den bästa platsen vi hade men de gick i alla fall förutom att man vart knuffad av allt folk, det var ju hur jävla mkt folk som hellst som skulle se dom. Dom började kl 12 dom sjöng en låt var å sen fick man köpa deras skivor å sånt. Men vi gick därifrån när det var slut då gick vi runt på affärer en hel del å less vart jag ju så klart men det värkade inte syrran å vår halvsyrra bli men var dock kvar till danny skulle vara halv fyra så då gick vi å såg han å det var ju inte alls lika mkt folk som skulle se han så fick en rätt så bra plats;)
å även bra kort fick jag:)

Sen så gick jag väl på nån affär med syrran å fanny men då var jag jätte less på att var på stan så pappa sluta 16.15 så mötte han på stan å vi gjorde nå grejs sen gick vi å handlade å sen for vi å hämta grejerna hos mamma å sen hem å då satte jag mej vi datorn å kolla runt å så. Sen kom syrran å fanny hem kring 18 då åt vi å sen så skulle vi fara å bowla så vi bokade från 19.15 till 20.15:) kan då säga att jag ledde först över dom andra men sen så kom pappa å tog över så han vann å jag kom 2:a;) Sen när vi kom hem gjorde jag väl it så mkt, satte mej vi datorn å sånt. Har även smsa med markus;)<3
Kan också säga att han ville att jag skulle komma till valls å vara med han men jag hade ingen sjuss så tog mej inte dit så det får bli nån annan gång hoppas jag å då hoppas jag att jag har sjuss;)
Ska nog mest troligt vara med markus nån dag det hoppas jag också:) saknar han en hel del nu faktist<3;)

har inga planer för morrondagen så får se när jag vaknar vad jag hittar på:)!
hejdå!
29 December 2008  | måndag!! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida