Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


tjoo

Hej!

ja vaknade vid 10 å steg upp då å gjorde ingenting satt mej vi datorn.

idag blire att färga håret å sen säkert fara ut till haraholmen å släppa våra hundar följer säkert med mamma å anders kan jag tänka mej.

måste även städa rummet innan jag å syrran ska på våran kusins 30 års kalas kring halv fem far vi nog dit. mamma tvingar mej att städa mitt rum å julpynta idag så det blir det att göra i alla fall. sen så vet jag inte när jag kommer hem riktigt får se hur länge man blir där. blir no mest å chilla när jag kommer hem därifrån å sitta vi datorn..

nu ska jag ta å pallra mej här i från å färga håret sen städa rummet. skriver sen i kväll..

hejs
29 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar
hej

Heej!

onsdag igen då, å det betyder att vi har nästan bara slappa lektioner. på morron har vi bildlektion å där är de ju alltid slappt:)
sen hade vi rast kring 9.50 till 10.10 å då hade vi matte lektion i typ 40 minuter, å sen efter det hade vi so å de är ju rätt slappt men inte det roligaste då precis.
sen var det lunch å då satt jag å jossan med varan å vi snacka om en massa saker. Sen på lunchrasten så ringde jag å jossan en å han ringde upp oss fyfan vad vi garva när vi prata med han, han var så oseriös å en massa saker.
sen var vi med markus å jens typ ett tag.
sen såg vi film å efter det fick vi ha bild ett tag igen:) för de var så lite tid kvar innan vi hade rast.
sen hade vi rast kring 13.20 å då satt jag å amanda å garva åt en sak ja å madde hade fått av en som lät rätt roligt.
Sen hade vi slöjd å det var som vanligt tråkigt! Sen slutar vi ju efter slöjden varje onsdag för vi har det sista timmen. Så stog å prata med markus å jens ett tag för jag skulle till stan å hämta min mobil som vart på lagning så slapp åka buss hem idag:) fick ett sms av expert att min mobil var klar så det var ju klart att jag ville hämta den så nu har jag den igen:) ska även fixa gratis sms till helgen eller till veckan nån dag hoppas jag det blir:)

i kväll blire att plugga som ett sepe har it gjort nå nästan så måste värkligen göra det för det ska lämnas in i morrn:(

Så nu ska jag dra hare bra heejdå!!
26 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar
hej

Tjoo!!

ja då var det månda å skola igen efter en hel veckas prao:)
kände verkligen inte taggen för att stiga upp kl 06.45 å fixa mej å fara till skolan fyfan var så trött så orkade knappast stiga upp.
Sen hade det ju snöa en hel del inatt och blåst så man fick plumsa i snön ner till bussen å sen när jag klev av bussen vare bara å plumsa i snön igen:( inte kul.
ja i alla fall när jag kom till skolan så var jag med markus å jossan å vi kan ju fan snacka om vad som helst så vi börjar garva det var precis de vi gjorde kan man säga.
vi har haft slappa lektioner idag.
Sen var det lunch å då satt ja å jossan å garva som fan i matsalen fick dock rester av palten som var kvar sen i torsdas tror jag. Men åt ju det i fredas på dagis så fick det 2 gånger:)
Sen hade vi lunchrast då var jag med markus å jossan och en massa folk till vi gjorde it så mkt, chilla mest.
sen hade vi musik min grupp å det sög som vanligt!
sen efter det hade vi slapp lektion igen:)
sen hade vi rast å då var jag med markus å en massa folk:)
vi gjorde typ it nå satt mest å chilla å prata. Sen hade markus grupp slöjd å vi hade slapp lektion:) tur att vi haft det hela dan kan jag säga, hade då inte orka ha nå matte eller nå sånt. Men i morrn har vi säkert det:(.

nu ork jag it skriva nå mera.

hare bra!

heejdå!!!!
24 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida