Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


2 dagar kvar till julafton;)

steg nå inte upp förens halv elva i morse;)
idag hade jag tänkt fara på valls med jossan men de vart it så hade funderat på att fara på stan en sväng men orkade inte göra det så är hemma å gör riktigt ingen ting, har funderat på om jag skulle städa rummet mitt så de blir no de som jag gör idag. far till mamma sen idag så ska även packa.

uppdatering får ni i kväll;)
heejs!!
22 December 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar
måndag!

Heej. Jadå var det månda igen ursch hatar måndagar dom är så jävla dryga man har så mkt lektioner, men på ett sätt så är dom rätt slappa ändå.
Ja idag så var ju jossan sjuk så det sög så var med Madde,Markus ,Amanda och Jens vi gjorde väl inte mkt vi asgarvade åt det mesta å så.
Sen har vi även haft mattelektion å de var drygt som fan.
Sen har de väl it hänt så mkt, haft vanliga lektioner som vanligt å de suger ju.

Jag hoppas värkligen att jossan är frisk till i morrn men annars får jag vara med Madde å Markus och Jens:)

Nu pallar jag it skriva nå mera.

Blir no att börja plugga i kväll antar jag.

sen så är jag trött som fan idag beror nog mest på att jag var uppe å julpynta klart till halv tolv igår kväll inte så smart, men men nu är jag färdig med det förmodligen hoppas jag.

vi hörs, kanske slänger in ett inlägg sen ikväll får se om jag orkar.

Men ha det bra.

heejdå!
1 December 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar
:):)

Hejsan!!

Ja idag har jag vart första dan på dagis så ska vara där hela veckan på praktik:)
i morse när jag kom så var dom precis på väg ut, dom är ute varje morgon sen går dom in när dom ska äta lunch. sen efter lunch ska ju en del sova så vi lägger dom ute i vagnen så sover dom flesta till dom vaknar, å de är inte alla som somnar sa dom. Sen så ville dom som inte sov att jag skulle läsa för dom så de vart ett antal böcker jag läste för dom. Sen åt dom mellis kl 14 å så. efter dom ätit mellis så lekte dom å sånt, en del skulle sitta hos mej hela tiden å vara me mej så lekte väl me dom när dom sa att jag skulle göra det, men satt väll mest å kolla när dom lekte å så. sen när jag skulle fara hem så ville ju en att jag inte skulle fara typ, men jag sa ja är ju här hela veckan så..

sluta kl 15 i alla fall:):)


sen äre ju klart att jag saknar min älskling som jag inte får träffa på hela veckan:( men så äre ju när de är prao men no går det bra:)

jaja men nu its jag it skriva nå mera så ska inte göra det heller, kanske blir en uppdatering senare i kväll om jag orkar å its!!!I kväll har jag inte gjort mkt kan man väl säga sett 2 avsnitt av andra avenyn på datorn:) i veckan har vi ju inge plugg som måste göras, fatta så skönt de är att inte ha en massa jävla plugg den här veckan:) jaja nu kanske jag skryter lite men de suger alvarligt att ha så mkt plugg på veckorna. Men när man har prao då slipper man ju det som tur är:) så nu hoppas väl nån hemma i familjen att man ska vara social haha men de lär ja väl vara också. Men nu ska jag inte skryta mera, men säger bara stakars er som har plugg att göra i veckan!!

jag får ju sova ett tag längre den här veckan när jag har prao, så stiger väl upp kring 07.15, ska ju gå till munksund där jag praoar på löparstigens förskola resten av veckan fatta så jobbigt, men åker ju buss hem som tur är:)
börjar 09.00-15 varje dag, de är chill å få sovmorgon denna vecka:)

jag och min syrra har gått på löparstigens förskola där jag är på prao i veckan:)
är på avdelingen som heter dojan där vi gick ja å min syrra, så har våran gammla dagisfröken som handledare eller vad de nu heter:) så de blir kul å vara där hela veckan:) jag tror ju att barnen tkr de är kul när nån kommer å gör praktik där, dom är då värkligen glada barnen:)
men de blir nog en uppdatering i morron nån gång kan ni väl hoppas. men nu ska jag inte skriva mer för jag its värkligen inte det. ha de bra. heejs!
17 November 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida